Biatlona federācija aicina ziedot sportistu dalībai PK posmos Ziemeļamerikā

V ilis Gutmanis

Sanāk diezgan smieklīga situācija ka Latvija tēlojot no sevis dies zin kādu lielvalsti ar palīdzību Ukrainai  nevar atrast līdzekļus savas valsts sportistiem lai tie vārētu piedaslīties pasaules kausa posmos . Pie kam tā nav nekāda  fantastiska summa tie ir kādi nieka 60 000 eiro ko bagāta Latvija nevar sagrabināt bet jālūdz ziedojumi. Gribās pajautāt kam kalpo tādi valsts vadītāji kas savas valsts tēlu noveļ uz ziedotāju pleciem?

14.februāris, 17:53
Ir tāds

Vili

Kas te nav skaidrs? Visu mieram, visu Ukrainai! Visus nodokļus Ukrainai un valdošajai kliķei, nevar taču deputāti, ministri un prezidents palikt bez ierastajām ērtībām, tās viņu vērtības. Bet pārējam jāsaziedo. Latvija ir bagāta valsts kā mums to gadiem stāsta liberasti, ja bāgāta, tad kur problēma, saziedos, bagātas valsts bagātā tauta taču var! Paskaties uz lietām tā!

14.februāris, 20:12
Andis

Būtu naivi domāt, ka "palīdzība" Ukrainai būtu tik nesavtīga, vienkārši, veids, kā norakstīt miljonus. Nebūtu tā, neviens pat pirktiņu nepakustinātu un visa tā palīdzība nekustētu ne no vietas. Ziedotas mantas par 420 miljoniem eiro, kuras Latvijas armijai ir bijušas nevajadzīgas? Jautājums - kas tās bija turpat pusmiljarda vērtībā? Bet tas viss vēl pie Pabrika. Taču, tas nav viss, jo ir turpinājums un jau trešais, no tā tā gaudošana, lai pēc iespējas ilgāk Ukraina tiktu "karsēta". Vienkārši, trakā covid nauda pie siles esošiem pēdējās saprāta paliekies ir atņēmušas un pie mums būs tas pats kas Ukrainā, ka gūstīs “lielgabala gaļu” un pēc tam izpirkuma maksu no tuviniekiem pieprasīs?  Bet tas viss, kad Ukrainā Ze būs sodīts, kā kara noziedznieks. Ak jā, vēl divi prezidenti no bijušām PSR ies bojā… 

14.februāris, 21:10

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:19

Jaunākās diskusijas