Skatījos raidījumu, kurā krieviem uzdeva jautājumu- cik ir 10 × 100 grami?

DŽA

Atbilde bija viennozīmīga- 1 litrs!

Jautājuma uzdevējs- tikai krievi tā pateiks, visām pārējām tautām 10 × 100 grami, ir kilograms.

Pajautāju sieviņai, viņa uzrazīt'- kilograms. Nav krievene :)

Tas ir jūsu "russkij mir"!

4.janvāris, 18:18
DŽA

Lūk, tāda moskoļu orku orda, cenšas iekarot visus. 

4.janvāris, 19:42
V ilis Gutmanis

Interesanti vai ... pars varētu atbildēt uz jautajumu cik būs kopā, divi plus divi reizinot ar divi?

4.janvāris, 20:00
DŽA

Idiota gabal, aš vienkārši. SEŠI! Bet tev, idiota gabal, tā liekas augstākā matemātika  :)

4.janvāris, 20:06 (4.janvāris, 20:10 - labots)
Andis

Silikona ielejā 50% tās darbinieki ir no moskoļu ordas un otra puse indieši. Tas bija gan gadus atpakaļ, bet šodien, kad gan viena, gan otra saviem tautiešiem spēj piedāvāt labākus nosacījumus (karjeras iespējas, radoša brīvība, radītais produkts ir tā izgudrotāja, bet ne ka tas ir tikai sīka skrūvīte uzņemumā) , tā kā ASV jau sākušās lielas problēmas. Ja klasē mācās krievs vai ebrejs, tad pārējie uz viņu fona izskatās kā dauņi. No tā viņiem tās "psaki", kuras ir gatavas noenkurot Baltkrievijas krastos ASV aviācijas bāzes kuģus... tādi pieneņgalvas un knariņa radinieki. Moskaļi arī apsteidza amerikāņus kvanta datora izgudrošanā, tā kā prasās gan pēc avota, kā pie litra tikts.

4.janvāris, 20:22
DŽA

Jā, atvar, krievs izskatās pēc dauna. Re, tev pieleca.

4.janvāris, 20:26
Andis

Dža, Viļa piemēram ir interesanta vēsture, jo ASV profesoram sanāca ka ir 8. Tas pat ņēma palīgā kalkulatoru, lai savu patiesību aizstāvētu un bija nesapratnē, ka dators deva atbildi 6. 

4.janvāris, 20:29
DŽA

Šodien skatījos vienu "čata ruleti"- diviem krieviem, pie tam, jauniem, tika jautāts- cik ir 13% no simts! Viņi atbildēt nespēja. Ilgi mocījās, bet beigās pateica to, ka tas ir pārāk sarežģīti  :)

4.janvāris, 20:33
DŽA

Vai nav viena gudra tauta?

4.janvāris, 20:33 (4.janvāris, 20:34 - labots)
Munins

Atbilde pareiza. 1 litrs ūdens 4 grādu temperatūrā sver apmēram 1 kilogramu. Dža, neblamējies.

4.janvāris, 20:57 (4.janvāris, 20:59 - labots)
Ir tāds

Manam mazajam, pūkainajam draudziņam šodien uzdeva jautājumu; cik ir 2+2x2; viņš ilgi mocija datoru un kaukulātoru, un tad izspļāva, ka tas ir 6. Idiota gabals, aš ilgi mocijās un tad teica, ka tas esot vienkārši. SEŠI! Ko darīt, idiota gabalam, tā liekas augstākā matemātika. Vai nav viens gudrs, mazs, pūkains draudziņš Džaiņš! Malacis, priecājos par tādu gudru matemātiķi un nopriecāties vien nespēju! Kur tāds gudrinieks radies, tur pat Pitagors ar Arihmēdu nobāl un klusē! Tas mūsu mazais ģeniālais draudziņš Džaiņš, ne ko pielikt, ne atņemt!

4.janvāris, 21:04
Ir tāds

Jautājums Vāczemes ģēnijam Džajulim, ar ko atšķiras 1 000 cm3 no 1l. un 1 kg? 

4.janvāris, 21:07
Ir tāds

Gribētu redzēt Džaiņu kurš pirms jaunā gada ieiet veikalā un prasa: man lūdzu 750 gramus šampanieša un 700 gramus vīna. 

4.janvāris, 21:11
V ilis Gutmanis

Jautājums bij diezgan porovokatīvs, tāpēc atļaušos atbildēt ... ka viņš pats ir idiots un pareizā atbide ir astoņi. Kāpēc, lai jau padomā ja jau tā pārzin matemātiku.

4.janvāris, 21:24
DŽA

Es zināju, ka arī šī foruma troļļi, 10 × 100 gramus, sauks par litru :) munins vēl centās aksiomu apstrīdēt, nesekmīgi gan. Bet, ir tāds, parādīja absolūtu debilitāti  :) vareni :)))

4.janvāris, 21:29
V ilis Gutmanis

Amizanti ka ... nekādi negirib saprast ka pats pateicis muļķību, tāču atzīt to, nu nekādi nevēlās.

4.janvāris, 21:58
Ir tāds

Jā Džajulīt, jā, pastāsti ar ko atšķiras 1 000 cm3 no 1kg. un 1l.? Izskaidro lūdzu, tu taču tik gudrs!  Parādi savu absolūto debilitāti! 

4.janvāris, 22:02
Andis

Lai par ko spriestu ir nepieciešams saprast kontekstu, kādēļ kas tiek teikts tieši tā. Šī iemesla dēļ arī prasu avotu. Ja kas interesants ir, tad to lejuplādēju, tad sašķiroju un kad ko rakstu, tad ātri sameklēju vajadzīgo video ar oriģinālo nosaukumu un googles tante fiksi man to sameklē internetā, jo no datora man forumā augšupielādēt neļauj. Citur to tomēr atļauj. Konkrētā gadījumā nekādu debilitāti neredzu, drīzāk jau orģinilitāti - dot atbildi nedaudz neparasti, jo šķidrumus, ne tikai ūdeni ir pieņemts uzskatīt ka 1 kg = 1 litrs, ogas 1l = 0,6 kg , kaut tas būs tikai orientējoši atkarībā no kādas ogas...

4.janvāris, 22:50
Munins

Dža, kas tev tur šķiet nesekmīgi? Daudzām mājsaimniecēm gatavojot ēdienu ir ieradums svērt dažādus pārtikas produktus bez svariem izmantojot traukus vai pat karotes. Tā ir ātrāk un ērtāk. Ja zini cik traukā iet iekšā (gramos) milti tad var pagrābt no pakas tik cik vajag, bez skraidīšanas pie svariem. Pārdodas pat speciālas mērglāzes uz kurām, bez mililitru un litru skalas ir arī miligramu un gramu skalas priekš atsevišķiem produktiem. Vecākas kundzītes jaunībā padomju laikā svēra produktus ar litra krūzi izmantojot acumēru. Tāpēc atsevišķām kundzītēm 1000 grami var būt litrs.

5.janvāris, 9:31
Ir tāds

Munin

Vari nemocīties skaidrot, mūsu mazajam, dredainajam draudziņam Džaiņam, litrs, tā ir viņa katrai ēdienreizei paredzētā etilspirta deva, tāpēc viņš tā priecājas, ka kāds piemin vārdu litrs, Viņš viņos saskata domubiedrus. Vai tas tā ir vai nav, viņu neinteresē, ka tikai piemin litru. 

5.janvāris, 10:17 (5.janvāris, 10:18 - labots)

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:19

Jaunākās diskusijas