Krievus saprast ir neiespējami.

DŽA

Lielākā krievu daļa uzskata, ka Rietumi vēlas krievijai uzbrukt, NATO ir agresors, Eiropā vieni geji ielās maršē, ASV vispār slepkavnieki, dzīves līmenis zems, viss ir sabrucis. Vārdsakot, krievija ir progresējoša valsts, rietumi drīz nosprāgs. Viņi neieredz rietumus, līdz pat aknām, viņi ienīst rietumu demokrātiju, rietumu dzīvi. 

Labi, pieņemsim. Bet, kādēļ katrs krievs sapņo dzīvot TUR- gejEiropā vai ASV? Kamdēļ katra krievu dunjka, vēlas izprecināt savu meitiņu rietumos dzīvojošam vīrietim? Kamdēļ tie krieveļi, kuri ir dzīvojuši rietumos, atbraucot, savā sādžā raisa vispārēju sajūsmu? Pirmās zortes cilvēki sanāk! Bet tak atbraukuši no nīstamajiem rietumiem? No turienes, kur geji maršē! No pūstošajiem rietumiem! Kamdēļ kremļa fašistu režīma bērni dzīvo rietumos??? Rietumi ir slikti!!! Bet, nē,  bērniem labi.

Loģiska cilvēka rīcība- nebraukšu pie tā, kas man nepatīk, pat vairāk, kuru ienīstu? Tas ir loģiski,  saprotami. Piemēram es, neienīstu krievus, kā tādus, bet fašistu režīms man nav pieņemams. Es uz krieviju nebraukšu. Es dzīvoju Eiropā. Esmu konsekvents savā rīcībā un domās. Es dzīvoju liberālā demokrātijā un man tas patīk. 

Šī portāla forumā ir daudz kremļa troļļu- viņi neieredz Latviju, Eiropas Savienību, ASV  un, visvairāk Ukrainu. Viņi grib uz krieviju, viņi jūsmo par krieviju, kā laimes zemi. Tad nu mans jautājums- kamdēļ mocīties nīstamajā Latvijā??? Braucat tak projām uz savu sapņu zemi! Bet, nē, viņi negrib braukt uz krieviju, kad viņus izraida, tad gaudo, kā aizkautas cūkas. Bet izraida tak uz sapņu zemi! Paradokss.

Krievus saprast nav iespējams. 

8.decembris 2023, 20:53 (8.decembris 2023, 21:18 - labots)
Reindeer

bet tu jau arī ir gejs, tāpēc tas tevi tik ļoti satrauc, tu pat neesi Latvijā, ko cepies, gej?

8.decembris 2023, 21:47
DŽA

Nesapratu tevis teikto, iespējams, tev slimības saasinājums, lēkme uznāca. 

8.decembris 2023, 22:31
Ir tāds

Ko tu mans mazais, pūkainais, draudziņ Dža jaunskung streso? Vai tu pats esi bijis Krievijā un spēj ar faktiem pierādīt savus murgainos apgalvojumus? No kurienes tu tos esi izgrābis? Uzrādi avotus kur var gūt apstiprinājumu taviem apgalvojumiem. Ja jau Krievija ir tik sabrūkoša valsts kā tu to apgalvo, tad no kā tu baidies? Tā nespēs uzvarēt Ukrainu, Ukraina sagraus Krieviju, tad no kā tu baidies? Viss notiek kā tu gribi. Ko tu te streso? Laikam viss nav kā tev gribas. Sapņot nav kaitīgi teica mazais, pūkainais draudziņš Dža nokābdams no adatas. Mūsu mazo, pūkaino draudziņu Dža ar prātu saprast nav iespējams!

8.decembris 2023, 22:45 (8.decembris 2023, 22:47 - labots)
V ilis Gutmanis

Atliek tikai musu ''viszinim'' pajautāt kurš tieši no Krievijas sapņo par rietumiem. Un kas izrādās, tas ir vai nu zaglis kas negrib atbildēt par saviem nodarijumiem vai arī ne visi gudrs kas noticējis skaistai dzīvei rietumos aizskrien uz turieni un rezultāta ir spiests vai nu tīrit atejas vai slaucīt ielas savācot netīrumus. Kauns atzīties ka noticot pasakām viņš uz turieni aizbraucis tāpēc visiem stāsta cik viņs tur labi dzīvo. Ak jā vēl viņš kaut ko murmulē par Kremļa troļļiem kuri it ka neieredz ES un Latviju. Diemžēl viņš atkal kļūdās jo tie kurus viņš mēģina saukt oar Kremļa Troļļiem vairāk domā par savu valsti un par savas valsts pilsoņiem nevis par palīdzību citiem aizmirstot par savu valsti. Kāpēc nemīl ES, bet par ko viņu mīlēt? Tas ko mums te stasta par dažādaku fondu atbalstu ir kredīti kuri būš jāatdod gribi vai negribi. Spilgtākais piemērs ir kaut vai tas ka neviens eiro cents netiek piešķirts ražošanas attīstībai bet atlikušas ražotnes tiek uzpirktas un neražo to kas nestu valstij labklājibu bet gan piepilda rietumnieku kabatas. Patiesi grūti ir saprast tam kas nedzīvo pašā vastī bet aizbēdzis uz Vāciju māca palikušos kas un kā būtu jādara. Neiespējami ir saprast kādēļ tāds klaidonis norāda citiem kur braukt, ko darīt un kur dzīvot.

9.decembris 2023, 11:48
DŽA

Idiot, ir tāds, tu nerunā par tēmu. Tēma ir cita- krievi uzskata, ka Rietumi brūk, bet ļoti vēlas tur dzīvot. Vienkāršāk sakot- rietumi ir ateja, bet ja paveicās tikt uz to ateju, atbraucot uz savu sādžu, staigā, lepni izriestu krūti- ja zhivu v amerike/ francije / germanjije. 

9.decembris 2023, 13:03
Ir tāds

Manu mīļo gudruli, manu mazo pūkaino draudziņ Dža bērniņ, ja tevi apdraud Amerikā, Francijā un galvenais tavā dzimtenē Vācijā mītošie krievi, brauc prom, brauc uz kādu Āfrikas valsti kur tie tev netraucēs.  Un  tu esi mazs, pūkains malacītis, ka vienreiz atklāj ko domā, ka Rietumi brūk, rietumi ir ateja, malacītis! Tikai ko tu tur dari savā Vāczemē, jeb tomēr Rīgā Tvaika ielā 2?

9.decembris 2023, 14:03
DŽA

Idiot, ir tāds,  mani neviens neapdraud, bet tev to nesaprast. Krievus gan EU nevēlos redzēt. Bet viņu, diemžēl, ir daudz. 

9.decembris 2023, 17:58
Ir tāds

Mans mazais pūkainais draudziņ Dža jaunskundziņ, es nekad neesmu šaubijies par to, ka tu neko nesaproti. Kas attiecas uz to, ko tu mazais fašistu provokātoriņ vēlies vai nevēlies ir tava problēma. Pagaidām tu vari tikai garā vārgo klīnikā krāsot palātu sienas un no algas līdz algai grauzt no Latvijas atsūtītos Roltonus sēžot Reinas patiltē. Vairāk tev nekas nespīd, tāpēc tu te visu laiku tā streso, jo baidies no Krievijas. Un ja pēkšņi Krievija ienāk Latvijā, kur tad tu ņemsi lētus Roltonus? Būs jākar viltotie zobi Reinas tilta margās. Traki, traki tev manu mazo pūkaino draudziņ Dža jaunskung, grūta tev tā dzīve un neviens no Airopas tevi nesaprot. 

9.decembris 2023, 19:08
DŽA

Jā jā, dzīvo Pleskavā, bet ļoti gribētu dzīvot Ņujorkā  :) nesanāk tas. Tur ir pilns ar kremļa režīma "atvasēm", pleskavietim tur vietas vairs nav, pleskavietim teica, ka jāmirst Ukrainā! Pleskavietis ir klausīgs- ja tā saka, tātad jāiet  :)

9.decembris 2023, 21:51
Ir tāds

Manu mazo, ļoti dārgo, ļoti pūkaino draudziņ Džaiņ, kad tu reiz klausīsi ko tev saka, beigsi tukši muldēt un izrādīt savu marginalitāti un dosies uz Ukrainu to aizstāvēt? Tur ļoti trūkst karavīru, tieši tevi tur gaida. Citādi muldi pa visu pasauli, bet kad jāiet draugiem uz Ukrainu palīgā, tad no savas Vāczemes izkustēt nevari. Tev tur veiks īso apmācības kursu, iemācīs ko labāk nevajag bāzt stobrā, kur labāk nebāzt stobru, citādi var atšaut vai cauršaut, ka patronas ir jāliek radziņā nevis jābāž pa stobra galu un varēsi doties karot. Karot nav netā tukši muldēt! Tici man, tur tev bikses būs pilnas pirmajās sešdesmit sekundēs!

9.decembris 2023, 22:21 (9.decembris 2023, 23:53 - labots)
Andis

"Tev tur veiks īso apmācības kursu, iemācīs ko labāk nevajag bāzt stobrā, kur labāk nebāzt stobru... " ©  

Man māc bažas, ka džaiņu apmācot sanāks kā šajā video. 

https://www.youtube.com/watch?v=2r5zK5k978E 

10.decembris 2023, 0:52 (10.decembris 2023, 1:06 - labots)
Ir tāds

Ja džaiņu apmācot sanāks kā minētajā video, būs jāsecina- eksāmenu nav nokārtojis, norakstīs un es notraukšu vienu prieka asariņu. 

10.decembris 2023, 8:40
Ir tāds

Mazajam pūkainajam divmetrīgajam draudziņam Dža jaunskungam ir mentālas dabas problēmas saprast. Jo īpaši saprast krievus kurus viņam saprast nav iespējams. Toties vāciešus, gluži kā viņa vecaistēvs saprot lieliski. Kā īstens baurs dabū pa kumbri ar pātagu un saliecies iet kunga tīrumu kopt. Malacis mūsu mazais Dža jaunskungs! Gudrs nav, bet skaists gan, visi Vāczemes pedopīlīši šim pakaļ skrien!

11.decembris 2023, 14:54 (11.decembris 2023, 14:55 - labots)
DŽA

Kongress slēgtā iestādē? Esmu demokrāts,  kamdēļ ne? Arī idioti drīkst izteikt savas domas.

11.decembris 2023, 15:08
V ilis Gutmanis

Nu atkal ''viszinis'' ir kārtējo reizi apķēzijies. Idiots un demokrāts vienā tarā, amizanti.

11.decembris 2023, 18:16
Ir tāds

Vili, saki man, kam vajag notikt, lai izdarītu šādu atdzīšanos? Viens demokrāts jau pa pasauli mokās, sveicinās ar fantomiem utt.. Labi, es neapspriežu ASV vēlētāju prezidenta izvēli, tā ir ASV tautas izvēle, bet nu jau ir pa traku. Bet šite kopija uzradusies, vismaz atdzīst, kas viņš ir, tikai šis ir vienkārši krāsotājs Dža jaunskungs. Atmiņā nāk komēdija, "Sveiki, esam jūsu jumts", tur arī bija viens īpaši apdāvināts krāsotājs, kurš beigās saelpojies kokaīnu iedomājās, ka ir Čapājevs un ar krāsojamo rullīti devās uzbrukumā baltajiem kurš sev par nelaimi izrādījās bandīts kuram jau tā nebija dzīvē veicies, nepaveicās vēlreiz.  

11.decembris 2023, 18:37
DŽA

Jūs tak komiķi- homiķi/ gnomiki esat, es pārsmējos  :) tā turpiniet :)

11.decembris 2023, 19:01
Aleksandrs78

Labs video kremlinam par savējajiem! Mūs gan nemāc bažas, ka urlikus apmācot sanāks kā šajā video. 

https://www.youtube.com/watch?v=2r5zK5k978E 

Par virsraksta tēmu piebilstams tik viens - okupantus nav jāsaprot, tos vienkaŗši ir prom jādabū!

12.decembris 2023, 2:26
V ilis Gutmanis

Aleksandrs78  ja jūs domajat ka esat gudrs, tad diemžēl  ir jā nonāk pie secinajuma ka tiesi jūs esat tie personāži ko pārstāvēja šī dāmīte. Var protams operēt ar faktiem tikai pādrukat izmainot tekstuneka izmainīt nevar. Kas pats amizantākais tad vieglāk ir dabūt prom jūs un jo tālāk no Latvijas jo labāk.

12.decembris 2023, 7:01

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:57

Jaunākās diskusijas