Krievija uzvarēs visu Pasauli un būs noteicošā valsts. Visi pārējie būs pakļauti krievijai.

DŽA

Tieši šo absurdu maun, portāla forumā esošie kremļa troļļi. ASV sagrūs, nebūs vairs. Eiropas Savienība arī, arī NATO. Arī Latvija! Viss sabruks, tad pasaulē valdīs moskovija!

Domājam loģiski, kāds varētu būt būt iemesls tam, lai ASV un Eiropa, pārtrauktu savu eksistenci? Tak, nekāds!

Krievija sabruks. Kremļa režīms, pirms iebrukuma Ukrainā, teica Rietumiem, NATO- ja iejauksieties, būs tāds karš, kādu redzējuši neesat! NATO moskovijai uzdirsa, neba fašistu noziedznieks mūs regulēs! Un palīdz Ukrainai.

Kādas ir iespējas krievijai? Nekādas. Ekonomiski ļoti vāja valsts, militārā ziņā vēl vājāka. 

Ukrainu moskovija uzvarēt nevar, bet zaudēt nedrīkst. Pašlaik 300 000 moskoļu ir demilitarizēti, tas ir ļoti daudz. Kas notiek krievijā? Tatāri vēlas neatkarību, ar Kadirovu kremlim nav labas attiecības, krievijas tauta dzīvo galējā nabadzībā, bez ūdens, bez gāzes! Minimālā alga moskovijaa? 150€ rietumu daļā, austrumos 90€! Mēnesī! Man dienas alga ir lielāka!

Krievijas politiķis Javlinskis, teica- krievija vairs nav tiesiska valsts. Krievija, jau tagad, ir karu zaudējusi! Un, atbildīgi par iebrukumu Ukrainā, ir visi krievijas iedzīvotāji. 

Kremļa troļļi, krievijas nākotne ir visai neskaidra. ASV būs, EU būs, bet krievija? Iespējams, būs,  bet savādāka, mazāka. 

4.decembris 2023, 20:35 (4.decembris 2023, 21:24 - labots)
Ir tāds

Dža jaunskung, ej izguli reibumu, tad nebūs jāraksta pilnīgs idiotisms, jeb varbūt idiotisms tā ir tava diagnoze? Tikai atceries, to, ka Krievija uzvarēs visu Pasauli un būs noteicošā valsts. Visi pārējie būs pakļauti Krievijai apgalvo neviens cits kā tu. Tad kas esi tu? Es tev pateikšu, tu esi kremļa atkritums, nekas vairāk!

4.decembris 2023, 20:38 (4.decembris 2023, 20:41 - labots)
Andis

Dža, jums kā dedzīgam Ukrainas fanam vajadzētu zināt vairāk, kas tur tagad notiek, kurš tur ar ko tagad iekšienē karo un kurš kuru uzvarēs? Kas mainās, ja Ze kļūst par grēkāzi un tiek likvidēts? Tiek parakstīts kapitulācijas akts vai sāks niknāk karot? 

4.decembris 2023, 21:13
DŽA

Nav ne jausmas, kurš no kremļa parakstīs kapitulācijas aktu. Iespējams, tad, kad kremļa fašistu režīms kritīs. 

4.decembris 2023, 21:27
DŽA

Ujebok atvar, Ze, ir moskovijas fašisti!

4.decembris 2023, 21:32
Andis

Nav būtiski, kurš no Krievijas puses parakstīsies uz Ukrainas kapitulācijas akta. Tāpat nav būtiski, kurš no Ukrainas puses to paraksta, jo jautājums bija vai Ze netiks gāzts un ja jā, kas no tā mainās? 

4.decembris 2023, 21:32
Andis

Va velos, Dža jau Zeļenski par fašistu sācis dēvēt. 

4.decembris 2023, 21:34
DŽA

Jā jā,  uz fašistu tankiem ir Ze! Ne uz Ukrainas. Ze un Ve, esat jūs, fašistu izdzimteņi. 

4.decembris 2023, 21:53
Andis

Uz krievu tankiem nav ne "Ze", ne "Ve", bet "Z" un "V". Bet jūs neatbildējāt uz jautājumu - kas mainās ar Ze (Zeļenska)  nomaiņu? 

4.decembris 2023, 22:14 (4.decembris 2023, 22:17 - labots)
Ir tāds

Andi, neuzdod Dža jaunskungam pārāk sarežģītus jautājumus. Tas nav viņa līmenis.

5.decembris 2023, 0:40
Marcis Dzelme

Un jau protams un 3 kremlinu un Latvijas 5 kolonnas biedru stulbiem neta murgiem.

5.decembris 2023, 8:01
Andis

Varbūt Mārcis var atbildēt - kā karadarbību ietekmētu Zeļenska nomaiņa? Nav būtiski, vai viņu kaulainā paņem bunkurā  no narkotiku pārdozēšanas, tiek nošauts kā suns uz ielas (līdzīgi, kā tas bija ar Ukrainas sarunu vedēju Belovežas gāršā) vai piespiež atkāpties. Ticamāk gan, ka pēdējais viņam nespīd un būs kas līdzīgs kā ar Hitleru, kura pēctecis uz 20 dienām kļūst Kārlis Dēnics (Ukrainas variantā Valērijs Zalužnijs).

5.decembris 2023, 10:05
V ilis Gutmanis

Andis, kādu atbildi jūs no viņiem gribat sagaidīt? Ukraina pamazām iet uz grunti un kas ir pats smiegākais ka ASV ir palūgusi Ukrainai atgriezt viņu Abrams tankus pretī solot Vācijas Leopard laikam jau tāpēc ka ja Ukraiņi nosvilinās Abrams tanku tad kritīsies arī ticība ASV izslavētajai tehnikai. Tā pat kā izkūpēja gaisā leģenda par Britu Čelenžer neuzvaramību. Naudas nav, tehnikas nav, dzīvais spēks beidzās un gaisā izkūp draudziņu vēlmes par Ukrainas uzvaru un Krievijas sakāvi. Pāšlaik vienīgais kas var glābt Ukrainu ir kapitulācija kam Rietumi nekādīgi negrib piekrist bet gan pierunāt Krieviju noslēgt pamieru lai atkal sagrūstu Ukrainā ieročus un pavasarī sāktu jaunu karadarbību. Diemžēl Krievija tam nepiekrīt un diez vai kad piekritīs jo jau vairākas reizes ir redzējusi ka labas gribas izrādīšana tikai kaitē.

 

5.decembris 2023, 11:14
Stāstnieks

Dža

> Minimālā alga moskovijaa? 150€ rietumu daļā, austrumos 90€! Mēnesī! Man dienas alga ir lielāka!

Minimālā alga Krievijā! Kas tas tāds ir, kas to saņem un kapēc tas ir svarīgi? Es zinu, kas ir minimālā alga Latvijā, bet par Krieviju šai sakarā galīgi nav informācijas. Dža, diez vai tev Vācijā ir par to kas zināms.

5.decembris 2023, 11:31
Andis

"Andis, kādu atbildi jūs no viņiem gribat sagaidīt... " © 

Mēģinu viņiem paskaidrot, ka Ukrainā viss beidzies, jo naudiņas beidzas. Naudiņa beidzas ne tikai karam, bet pilnīgi visam - valsts iestādēs strādājošiem, pensijām, pabalstiem utt. . Par to, ka karš jābeidz, par to jau izlemts tika jūlijā, tik to nekādi neizdevās paskaidrot Ukrainas pusei, nu tad beidzot ASV ir izdomājusi, kā to saprotami paskaidrot - nogriežot 85% no finansējuma un "ābramsus" atgriežot ES. Ne tikai vairs neko  nepiegādājot, bet vēl atgriežot jau nosūtīto, tiek paziņots, ka ASV no Ukrainas pilnībā aiziet. Būs interesanti, līdz gada beigām problēmu atrisinās vai vēl vienu ciklu mocīsies (līdz marta vidum). Lai cik dīvains nebūtu pravietojums, ka Ukraina lūgsies atpakaļ PSRS, bet tas nemaz vairs tik dīvaini neizskatās, ja Rietumi beidz Ukrainu finansēt. Vienkārši, tai pat citas izvēles nebūs. 

5.decembris 2023, 12:08
DŽA

Jā, atvar, fašistu izdzimteni, krievijā viss ir beidzies, nav naudas pilnīgi visam. Karam vēl pietiek, bet knapi.

5.decembris 2023, 15:24
V ilis Gutmanis

Ak tu mazo muļķīti kā tev patīk pasaciņās, bet lai jau tev yiek savadāk vēl raudāt sāksi ja uzināsi ka taviem Ukraiņu draugiem ne tik ka naudiņās nav bet  arī aidot to nevienam negribās. Un arī tēvocim Semam suņi makā kakā. Tā kā ne tik ka Ukrainai nav ko dot jo pašiam vairs nav kur aizņemties.

5.decembris 2023, 15:54
Tūrists LV

Visiem, kas fano par krieviju (rašu-parašu) došu labu ieteikumu: iedzeriet balinātāju! Būs labāk,

6.decembris 2023, 2:56
V ilis Gutmanis

Tūrists LV no beidzat tak litot ieķšķīgi sadzīves ķīmiju, tā jums galīgi smadzenes ir izšķīdinājusi. Atšķirībā no jums un jums līžīgajiem neviens nefano bet reāli skatās uz notiekošo. ASV kopā ar NATO nolēma diktēt savu gribu uz ko Krievija atbildēja ka nevēlās lai NATO bāzes netiktu izvietotas uz tās robežām. Rezultātā Tika paņēmta tāda valsts kā Ukraina un pateicoties tai Kijevas bandai kas sagrāba varu Ukrainā saka karu ar Krieviju. Tā kā Tūrists LV beidzat lietot visādu ķīmiju un ticēt muļķīgām pasakām par balto un pūkaino Ukrainas nacismu kas iznīcinot savas valsts pilsoņus aizstāv citu intereses.

6.decembris 2023, 3:30
Tūrists LV

tev smadzenes nav un tu esi debils nedapists daunis un tagad skaidrošu, kāpēc:

1) ne ASV ne NATO nenolēma nekādu savu gribu diktēt. \

2) neviens NATO bāzes netaisījās izvietot Ukrainā, bet ja to darītu, tad Ukrainai, kā suverēnai valstij ir tiesības izvēlēties, kā nodrošināt savu drošību. 

3) Krievijai nebija nekādas tiesības iebrukt Ukrainā

4) Kas ir Kijevas banda? Attšķirībā no rašas-parašas, Ukrainā vara tika likumīgi ievēlēta\

5) cik tu daudz nacistus esi redzējis?

6) kurā vietā ir kāda savu pilsoņu iznīcināšana?

lūdzu, tiešām - izdari ko labu - atbrīvo pasauli no sevis!

6.decembris 2023, 5:14

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:19

Jaunākās diskusijas