Aktuāli krievijai.

DŽA

Jehal russkij ubivatj, a jevo ubilji, plachet, nojet jevo matj- chto tvoritsa v mirje? Nje ponjatno vedj za chto, po kakoj prichinje? Vedj on zhe jehal ubivatj! A jevo ubilji!

10.novembris 2023, 11:34
Ir tāds

Džajiņ, manu mazo spalvaino draudziņ, es jau sen zinu, ka tu dzīvo savā iedomu pasaulē, gluži kā visi tavi klīnikas biedri, bet tagad es redzu, ka tu arī runā savā valodiņā. Nu, nu, smags gadījums! Ko par to saka tavs uzraugošais psihiatrs, jo ārstējošā tev jau sen nav, jo pēc definīcijas tev tāds būt nevar, jo nevar ārstēt ko nevar izārstē, to var tikai uzraudzīt. Varbūt pacentīsies iztulkot latviski, jeb labāk nē, te jau gana tavu "gudrību". 

6.janvāris, 19:53
DŽA

Ujebok, ir tāds, cik gan tu garlaicīgs esi.

6.janvāris, 19:57
Ir tāds

Jehal Džaiņš na koņe vjoz babuļu i maķ na povadke, druzei jebaķ, a druzja jevo vijebaļi, plačet, nojet jevo maķ i ļikujet jego druzja- čto tvoritsa v etom mire? Ņe poņatno veģ za čto, po kakoj pričiņe? Veģ on že jehal ih jebaķ! A oņi jevo vijebaļi!

6.janvāris, 20:02
Ir tāds

Džaiņ, kas ir ujeboks? Vai tas būtu tavs otrs vārds, jeb tas ir sinonīms vārdam Džaiņš? Manu mazo pūkainīti, draudziņ Džaelīt, es negrasos tevi izklaidēt, tāpēc tev nav ko apvainoties, ka es tev šķietu garlaicīgs. Labāk atbildi uz jautājumiem ko tev uzdod Ujebok Džajelīt! Jeb tam tava domājamā vieta ir par vāju, lai ko atbildētu?

6.janvāris, 20:06
Andis

Blad... kā šie te laiž, aš toč tak ņemagu. 

6.janvāris, 20:11
Ir tāds

Andi

Es šorīt no agra rīta, trīs stundas salā smagi strādāju, tagad jāizklaidējas un ar ko gan to labāk var darīt, kā ne "diskutējot" ar apgaroto, apgaismoto, aptaurēto Vāczemes draudziņu. Vismaz vakara humors par brīvu!

6.janvāris, 20:30
NAMEDA

Sveiki normalajiem te, esmu te pirmo reizi un redzu, ka te arii kremlinu seski piesmirdina visu ar garu gariem paladziniem.Ka visur LV nekaunigie likdeguni telo krievus bet raksta latviski

 

Ir tāds

Jehal Džaiņš na koņe vjoz babuļu i maķ na povadke, druzei jebaķ, a druzja jevo vijebaļi, plačet, nojet jevo maķ i ļikujet jego druzja- čto tvoritsa v etom mire? Ņe poņatno veģ za čto, po kakoj pričiņe? Veģ on že jehal ih jebaķ! A oņi jevo vijebaļi!

un vel snobelu melu cupa - Es šorīt no agra rīta, trīs stundas salā smagi strādāju...??! Xo,xo nu vistam jasmejas, kad kremlins ar karoti un daksu brokasis rijis 3 stundas un parstradajies,xo,xo

 

6.janvāris, 21:42
Ir tāds

NAMEDA

Vispirms ja tev tā pat kā Džajulim ir problēmas ar lasīšanu nelasi un neraksti muļķības. Ja tev kā Džajiņam visur rēgojas kremlis, tad vari doties pievienoties Džajiņam. Ko tu par mani zini, ko es no rīta darīju? Bet muldi ka ausis kā propelleri iet! Es nesaprotu, no kurienes rodaties tādi apdalītie kā tu un tavs biedrs Džajulis. Jūs sirgstat ar disleksiju, jo nespējat izlasīt neko vairāk par diviem teikumiem un, ja kāds ir uzrakstijis ko vairāk tad tas ir kremlins. Vai tu NAMEDA pati sevi uzskati par garīgi veselu, jeb tev kā Džajiņam ir izziņa no psihiatra. Ko tu gribi parādīt, ko sasniegt noliedzot acīmredzamo un citus saucot par kremliniem? Pieļauju, ka tu pati piestrādā kremlī, ja jau tik labi visu zini. Vari jau apsaukāt citus un dzīvot kā strauss ar galvu smiltīs, tikai tas neko nemaina. Iemācies pieklājību!

6.janvāris, 22:35
V ilis Gutmanis

Nu tā vien izskatās ka ... radija twinku un nokristija to par NAMEDA. Tikai tā āža kāja izmin kurpi un  no biksēm lien arā aste pie kam stāv piķa un sēŗa smāŗds.

6.janvāris, 23:38
Mihailo ar Olgu

Malacs  Nameda kundzes, 6itie kremlja 6luxas te smirdinas i smirdinas, ka tada tarakan kaudze, vinjiem vaiga dixlofos, tada laba dixlofos und visa 6itim spiegim miera bus pilna pavisam a citadi vinji smirdin un smirdina 4upa 4upas melu  kaudze

Ka vot 6itadi kremlin meslu vabols var nesoditi 6ita  melot rita und vakars, nesaprotimi?

7.janvāris, 3:15
Ir tāds

Miša, vai tu ar savu Oļu nebūsi dihlofosu kopā ar Džajuku uz Ziemassvētkiem pārlietojušies? Varbūt jums tur fermā uz Ziemassvētkiem izsniedza katram pa pāris litriem, tā teikt, lai pietiek ilgākam laikam. 

7.janvāris, 9:42
V ilis Gutmanis

Mihailo ar Olgu jūs jau meklē Ukrainas kara komisariāti jo bez jums abiem  fronte tūlīt pajuks un ''orki'' ņems virsroku. Tā kā derētu sēdēt klusiņām un nerunāt mūļķības lai nepaņēm aiz ancuka un neiemet kara ugunskurā kā kārtējo pagali īstenojot tēvoča Sema intereses.

7.janvāris, 10:29
Ir tāds

Vili

Bet, ja būtu kā tu saki, tad jau visa ferma būtu jāsēdina īpašajos policijas autobusos, tā teikt, lai jūtās drošībā, ka neviens krievs šiem tur klāt netiks, visur restes priekšā un vēl pieķēdēti, lai šos neaizstiepj, drošs paliek nedrošs un pa taisno uz Kijevu un kara komisariāta pagalmā iekšā. Komisāri no priekiem bikses padarīs nelietojamas. Paraugi, vakar parādijās NAMEDA, jauna persona no fermas, ievēma un pazuda, tai seko Miša ar savu Oļu, divi vienā tā teikt, vai tad nav redzams, ka abi nāk no fermas, ne no kurienes citurienes, tur tādu NAMEDU, Mišeļu un Oļačku daudz. Tikai mūsu mīlulis Džajiņš, tas gan nav no fermas, smagi slims, bet orģināls. 

7.janvāris, 12:00 (7.janvāris, 12:03 - labots)
Andis

Nameda - "no meža" (senprūšu vārds; populārs vārds čigāniem)

Mihailo ar Olgu - tas pats kas desa ar sieru; pildīts tītars ar melnām plūmēm; klusā daba ar galvaskausu:

https://lv2.pigugroup.eu/colours/201/369/87/20136987/reprodukcija-klusa-daba-ar-galvaskausu-un-neaizmirstuliti-e1d34_original.jpg 

Vienkārši, visi pseidopatrioti saikļa vietā lieto prievārdus, tā akcentējot savu pārākumu, kaut vai par savu dzīves biedru.

7.janvāris, 12:01 (7.janvāris, 12:02 - labots)
Marcis Dzelme

Problema ir Latvijas 5 kolonna un neta kremlini, kas atbalsta Krievijas agresiju Ukraina un dod lai Dievas palidzetu Ukrainai to karu ar Krieviju izvaret.

7.janvāris, 13:09
Andis

Mārci, jums noteikti jādodas uz Ukrainu karotājus uzmundrināt, bet tā tur viss velk uz to, ka ar Napoleona sindromu saslimušais Ze viens pats paliks, jo viņa rīkojumi netiks pildīti. Vispār, tas ir visai reāls scenārijs, kā tur karš varētu beigties. Otrs scenārijs, ka tiek likvidēta patreizējā Ukrainas vadība, jo tā jau tik uztur karu, ne tauta. 

7.janvāris, 13:28
Ir tāds

Mārci, es lieliski saprotu, ka optimisms ir laba un vajadzīga lieta, tikai optimismam arī jābūt ar mēru. Vispirms Mārci vajag savest kārtībā savu psihi un pārstāt redzēt piekto kolonnu, citādi tai drīz var sekot sestā, septītā utt. un nevajag redzēt neta kremlinus kuru kā sugas vispār nav vēl jo vairāk, kuri atbalsta Krievijas agresiju Ukraina. Iedzer drapītes, krūzi nomierinošas tējas, teiksim piparmētru tēju vai vilkābeles uzlējumu. Cerēt, ka Ukraina uzveiks Krieviju jau no pirmās dienas bija utopisks sapnis. Nav skaidrs kāpēc biedrs Ze to nesaprata no pirmās dienas, tikai nogalināja tūkstošiem nevainīgu ukraiņu kuri nemaz negribēja karot. Un tagad pēdējais jautājums Mārcīt. Vai nav forši sēdēt pie datora un teikt, ka ukraiņiem ir jākaro un jāuzvar? Zini, es tev no sirds novēlētu, ja tas būtu iespējams, lai tu nonāktu ukraiņu pusē, frontes pirmajā līnijā. Varu saderēt, ka, ja pēc minūtes tev nebūs slapjas bikses, tad velme atbalstīt šo bezjēdzīgo karu tev būs kā ar roku atņemta. Krievija nekad nav zaudējusi, to derēja zināt! Var zaudēt vienu kauju, bet tā nekad nav zaudējusi karu. Kā tu izcili naivais optimist domā, ka Ukraina varētu uzvarēt, ja reiz ASV jau paziņoja, ka līdzekļi ir doti gana, bija iespējas izveidot savas militārās rūpnīcas, tas nav izdarīts, tagad- atvainojiet, vairs palīdzību negaidāt. Krievijā militārās rūpnīcas strādā 24/7, bet kur munīciju un tehniku ņems Ukraina, ja nekā nav? Domāt arī vajag, ne tikai gribēt. Gribēt un varēt nav viens un tas pats. Ļoti šaubos, vaibtu mēģinātu uzbrukt kādam zināmam bokserim, jeb sambo pratējam, domāju, ka nē, jo tu saprastu, ka tu dabūsi pa mizu. Kāpēc tad tu gribi, lai ukraiņus izšauj? Vai tāpēc, ka tev pie sava datora ekrāna tas ir kārtējais šovs kā jeņķu filmas, kur labie puf, puff, sliktie, ai, ai un pa galam, labie pāri līķiem uzvar sliktos. Dzīvē viss ir citādi! 

7.janvāris, 14:25

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:19

Jaunākās diskusijas