Kāda, priekš krievijas, būtu vienīgā izeja no valsts sabrukuma.

DŽA

Krievija Ukrainu uzvarēt nevar. Var vilkt to karu vēl gadu. Un? Ukrainu uzvarēt nevar. Mirs miljons krievu, ekonomika sabruks, katra kara diena ir milzīgs trieciens krievijas ekonomikai. Irānas un Ziemeļkorejas ieroči? Par tiem ir jāmaksā. Labi, krievija turpinās zaudēto karu ilgāk par gadu. Un tālāk? Ukrainu neuzvarēt!!! Krievi skrien ar galvu sienā kā aprakuši skunksi. Vienīgais veids, kā kremļa fašistu režīmam uzvarēt Ukrainu- pielietot kodolieročus. Bet, saprotams, kas ar krieviju tālāk notiks- krievijas vairs nebūs. 

Vienīgā iespēja- miera līgums ar Ukrainu. Vispirms pamiers, kura laikā tiek izvākta krievu armija no visas Ukrainas zemes, no teritorijas, kāda tā bija Budapeštas memoranda parakstīšanas laikā. Un uzņemties pilnu atbildību par saviem noziegumiem. Pilna reparāciju samaksa, tas gan pēc termiņa vienošanās, jo tādu naudu krievija, pat 10 gados, samaksāt nespēj. Nu, 100 gados, iespējams. 

Kamdēļ, tā vienīgā iespēja, netiek izmantota? Krievijā, pie varas, ir kremļa fašistu kliķe. Putina režīms. Tā, krievijas vienīgā iespēja Krievijas, kā valsts, izdzīvošanai, nozīmētu kremļa režīma tiesāšanu, piespriežot mūža ieslodzījumus. Kremļa režīms to saprot. Un nevēlas nomirt cietumā. Tātad, saujiņa kremļa fašistu, lai nevajadzētu sēdēt cietumā, ved Krieviju bezdibenī. Kā Ādolfs Hitlers Vāciju.  Atšķirība starp kremļa fašistu režīmu un Trešā Reiha nacistu režīmu- Reiham nebija kodolieroču, kremļa režīmam ir. Nevar uzvarēt režīmu, kura rīcībā ir kodolieroči. Putins negrib nomirt cietumā, tādēļ ies līdz galam, iznīcinot Krieviju. 

Iespēja, tikai un vienīgā- varas maiņa Krievijā. Jā, valsts apvērsums, varas pārņemšana saprātīgu cilvēku rīcībā. Kaut vai militāristu un oligarhu. Labāk būtu demokrātu, bet tie, Krievijā, nav spēks. Ņemcovu kremlis nogalināja. Prigozhinam bija iespēja gāzt kremļa režīmu. Gāja uz Maskavu, viņu neviens neapstādinātu, nopietns spēks. Bet, viņš pats apstājās. Un tika nogalināts. Secinājums- apstāties nedrīkst, ej tālāk. Var krievijas tauta iziet ielās, ko arī dara, bet rezultāta nebūs bez armijas atbalsta. Armija tautu atbalstītu, bet, tam ir vajadzīgs augsta ranga virsnieks, ģenerālis, kuram sekos vismaz 10 000 karavīru. Maz, bet pietiktu kremļa režīma gāšanai. Tālāk tauta iesaistītos. Un tie ir miljoni. Krievu tautai ir vajadzīgs detonators- riktīgs spēriens! Tad aizies lavīna. 

P.S. kad Krievijā notiks varas maiņa, vara pāries domājošu cilvēku rīcībā, nostabilizēsies attiecības ar rietumiem. Krievija ir bagāta, nafta, gāze. Un, reparācijas Ukrainai, iespējams, varēs samaksāt pat 30 gadu laikā. 

28.oktobris 2023, 10:50 (28.oktobris 2023, 11:52 - labots)
DŽA

Vēl Javlinskis. Bet, tā kā noklusis. Neko nedzird par viņu. Navaljnijs ir cietumā. Ņemcovs bija ļoti spēcīgs politiķis, viņš varētu vadīt Krieviju. Bet viņu putins nošāva. 

28.oktobris 2023, 12:00 (28.oktobris 2023, 12:01 - labots)
V ilis Gutmanis

Ai kā bikses svilst solot Ukrainai uzvaru. Laikam jau tāpēc eiropa grasās izsūtīt atpakāļ uz Ukrainu tos bēgļus kas ir sabraukuši eiropā. Jums trūkst cilvēku ko sūtīt uz fronti šēit pie mums ir ap čētriem miljoniem kurus jūs cienītais klauna kungs varētu iemest kara ugunskurā lai ilgāk noturētos pie varas.  Jā četri miljoni pret piecsimt tūkstošiem tas būtu spēks, tikai diemžēl no tā nekas nesanāks. Nu izdevās Ukrainai pāris uzbrukumi nu un kas? Ja ilgi sēž pie upes tev garām var aizpeldēt tava ienaidnieka līķis, taču gaidot šo bŗīdi arī pats vari nomirt. Par to spožo Ukrainas uzvaru var spriest ilgi un dikti, taču viens bet jasamēro to ko gribi ar to ko vari. Nu nekādi nesanāk par spīti visai eiropas un amērikas palīdzībai kaut ko ievērojamu izdarīt. Pacietīsimies mazliet un tad redzēsim kurš zaudēs un kurš uzvarēs.

28.oktobris 2023, 12:49
DŽA

v ili, tu esi dārzenis,  tad sēdi savā dobē, tur ir tava vieta.

Par to, ka "bikses svilst", tā ir bērnudārza runa, kremlim dirsa svilst! Tiešajā nozīmē. Par to, ka "solu Ukrainai uzvaru", nē, es neesmu Dievs. Vien redzu spēku samēru, tas ir Ukrainas pusē. Pašlaik 6 pret 4. Un Ukrainas pārsvars tikai palielināsies. Kremlim nav modernu ieroču, bet Ukrainai ir. Krievijas karavīriem nav motivācijas karot, bet ukraiņiem ir- viņi Dzimteni aizstāv. Ukrainai ir NATO bruņojums, krievijai peesereskas sešdesmito gadu. Ukrainu krievija neuzvarēs, nav tādu iespēju. 

28.oktobris 2023, 13:09
DŽA

Jebkurš, domājošs krievs, saprot to, ka krievija ir dirsā! Un, saprot to, ka karu nedrīkstēja sākt. Bet karu nesāka krievu tauta, karu sāka kremļa fašistu režīms. Un iemaucās ar purnu sūdos. 

Ja kremļa režīms to būtu to zinājis 2014.gadā, nekad pret Ukrainu gājis nebūtu. Jā, 2014.gadā tas izgāja, tad nu pilna mēroga karš arī ies? Nē, neies- NATO iejaucās, tagad kremlis ir dirsā. Hitlers 1939.gadā arī domāja- rietumi neiejauksies. Bet iejaucās. Un viss- vāks nacistiem.

28.oktobris 2023, 13:26
V ilis Gutmanis

Kāds pafoss,  tikai viens mazs bet nozīmīgs bet. Ukraina neko neražo no bruņojuma pa lielākai daļai iesūtīto NATO valstu tehniku apkalpo pašās NATO  valstu militāristu grupas. Pat dzīvo izslavēā Ukraina uz tās naudas kas viņai tiek dota. Var jau saukt citus par dārzeņiem tikai diemžel pašam nav jābūt dārzenim lai glupi atkārtotu tās muļķības ko atskaņo mūsu mēdiji. Diemžēl visi tā sauktie modernie ieroči ir pagājušā gadsimta izstrādājumi un pat tās 20 ATACMS raķētes kuras it kā nav bet ir nonākušās Ukrainā ir tie modeļi kuri bij domāti nodot pārstrādei. Var jau bļaustīties ka aiz Ukrainas stāv NATO tikai jēgas no tā nav nekāds. Pastāv pilnīga iespēja ka pēč Ukrainas arī aktīvākie bļaurētāji dabūs savu vietu krātiņā.

28.oktobris 2023, 15:45
DŽA

z ilais smerdeli, žurka tu, kāds "pafoss" idiot? Sumpurni, tu latviski runāt neproti. Latviski būtu "patoss", bet tas nav latviešu valodas vārds. Un, manis teiktajā, patosa nav, vien loģika. Kremļa režīms iznīcina Krieviju. Un dara to rezultatīvi. Teikšu, man tas nepatīk. 

28.oktobris 2023, 18:22
V ilis Gutmanis

Smieklīgi kad nesanāk vismaz kaut kādā veidā pamatot savus spriedumus sākās šādi histēriski izlēcieni.  Ja ķeramies pie loģikas tad rodās jautājums ar ko es varu karot ja man ir triecienšutene bet nav priekš tās munīcijas. Kā var ekspluatēt smago tehniku ja nav degvielas. Un beidzot kā tu vari par kaut ko norēķināties ja tev nav finansiālo resursu. Vienīgais kas tiešām ir loģiski ka karš iznīcina nevis veido vai ceļ. Taču lai kaut ko panāktu ir jāiznīcina to kas traucē. Loģiski taču ka Krievija var karot jo neskraida apkārt pa pasauli ar ubaga tarbu un lūdzoties piešķirt gan finansējumu gan munīciju priekš ieročiem. Ja jautā kurš šai gadijumā var uzvarēt loģiska atbilde ka tā nu nekādi nebūs Ukraina.

28.oktobris 2023, 20:34
DŽA

Atkal z ilajam v ilim histērija? Tak, tev, v ijebok, otrais vārds ir histērija  :) idiota gabal, es redzu realitāti. Bet tu histērijā. 

28.oktobris 2023, 21:16
V ilis Gutmanis

Nu un kā savādāk var nosaukt tādu izturēšanos kā ne par histērisku brēkāšānu? Realitātē ir tāda lai kādu sauktu par idiotu pašam tādam nav jābūt. Demžēl apstrīdēt to ka Ukraiņi skraida pa pasauli ar ubaga tarbu kladzinot dodat, dodat, dodat nu nekādīgi nesanāk un tas tiešam ir neapstrīdams fakts.

29.oktobris 2023, 8:44
DŽA

Z ilais, es ieliku tēmu, kuras pamata doma- krievija Ukrainu uzvarēt nevar. Ja tu uzskati, ka krievija Ukrainu var uzvarēt, tad izsaki savu viedokli- kā? Kā krievija var uzvarēt Ukrainu??? Bet, tu nezini to, nav tev ideju, tādēļ maun trulu bezsakaru par histērijām, "pafosiem" un svilstošām biksēm. 

29.oktobris 2023, 9:38
V ilis Gutmanis

Pajoliņ to ko tu sauc par tēmu ir tikai slimo fantāziju auglis. Cik saprotams no tava citūr teiktā tu esi krāsotājs un laikan tās gaistošās vielas kas ir krāsu sastāvā ir vainīgas pie tā ka nekādīgi nevēlies saprast to ko tev saka. Ja tu negribi atzīt ka tavi mīļotie Ukraiņi astoņu gadu garumā veica gencīdu pret savas valsts pilsoņiem tikai tāpēc ka nevēlējās ka viņiem uzspiež kultūru kas ir svešā. Tad tā ir tava problēma jo uzvelkot roza brilles viss liekās rozaini kaut gan patiesībā tas nav. Jautājums kā Krievija var uzvarēt Ukrainu te atkal atbildu pacietību  Krievija jau principā ir uzvarējusi jo Ukrainas kreditoriem ir jau apnicis atbalstīt šo valsti. Varbūt kādu laiku stutēs šo pusdzīvo mironi taču Izdarīt tā lai Ukraina uzvarētu viņi nekādi nevar. Velriz gribu atkārtot ja tu kaut ko dari ir jāsalāgo to ko gribi ar to ko vari. Ukraina gribēja parādīt ka kaut ko var taču ar visu rietumu palīdžibu iet uz grunti. Un tās nav idejas tā ir patiesība, ja nevēlies to saprast tad paliec pie savām rožainajām brillītēm.

29.oktobris 2023, 12:28
DŽA

Astoņu gadu garumā, krievu okupanti veica genocīdu Austrumukrainā. Tā bija.

29.oktobris 2023, 13:19
DŽA

Atgriežos pie jautājuma- kā krievija var uzvarēt Ukrainu, ja aiz Ukrainas stāv NATO?

29.oktobris 2023, 13:22
V ilis Gutmanis

Kāds NATO stāv aiz Ukrainas? Tas ka tēvocis Sems muļķa pakalpiņus dzen palīdzēt tiem kas šo palīdzību iztirgo. Nu jā piekrītu ka kaut ko atmet kā sunim pliku kaulu lai grauž un negaudo. Kaut gan izņemot trīs Baltijas valstis pārējie dalībnieki domā ar galvu nevis lej ūdeni caurā mucā gaidot kad tā būs pilna. Par to genocīdu austrum ukrainā nu gan draudziņ nošāvi greizi. To tieši veica tavi mīļōtie ukronacisti.

29.oktobris 2023, 16:25
Andis

Kā? Elementāri vienkārši, kad pēdējais ukrs būs kritis, tad Krievija būs uzvarējusi. Vienīgais, ja  Ze sadomās. ka uz fornti ir jāsūta sievas un bērni, tad process paildzināsies, bet tā citādi patreiz tiek izkauti jau pēdējie ukri frontē.

29.oktobris 2023, 16:37
Ir tāds

Sešas lietas kuras vieno Vladimiru Iļjas dēlu Uļjanovu un Diženo Dža jaunskungu.

1) abi dikten grib/-ēja gāzt pastāvošo varu Krievijā;

2) abi ir idejiski pārņemti, pārliecināti revolucionāri; 

3) abi dzīvo/-ja Vācijā;

4) abiem nevar/-ēja aiztaisīt mutes;

5) abi melo kā pats melu tēvs, lai tiem pakaļ tiktu visas pēdas noberzis;

6) abiem garšo skābu kāpostu zupa, īstens komunistiskā proletariāta ēdiens, liberasti ēd tikai burgerus un citas ātrās uzkodas. 

Nu šodien mūsu dārgais, biedrs Dža jaunskungs mani šokēja! Viņš man atklāja, ka aiz Ukrainas stāv NATO. Ja tā tad jau iznāk, ka Latvija kopā ar citiem ir pieteikusi karu Krievijai, no kā izriet, zinot, ka Dža jaunskungs dzīvo Vācijā kura arī ir NATO dalībvalsts, tam pēdējs laiks darīt pastaliņas un pucēt vecātēva Mosina šauteni, būs jāiet karot, atpakaļ gan būs tikai kad zaļos sētas mieti,
kad sapūs akmentiņ'. Grūta dzīve mūsu Dža jaunskungam, lej par tūkstots mēmajiem un nemaz nesarkst! Kvēli sveicieni biedram Dža viņa šodienas lielajos svētkos! Viņa mīlotajai Vissavienības Ļeņina komunistiskās jaunatnes savienībai šodien 105. gadu jubileja. Ceru, ka Dža jau šodien apsveica savas organizācijas vecbiedrus. Vienotā partija teica vajag, biedrs Dža jaunskungs teica- būs un novilka ūziņas!

29.oktobris 2023, 16:59 (29.oktobris 2023, 17:03 - labots)
DŽA

Pietiek dirst. Jautāju- kā krievija var uzvarēt Ukrainu??? Kādā veidā? Nē, atbildes nav. Kamdēļ nav? Jo nezināt to, nav ko teikt, vien zaļu dirst spējat. Jopcik, par skābu kāpostu zupas etnisko piederību  :))) riktīgi idioti.

29.oktobris 2023, 17:18
Ir tāds

Es tev Dža visu laiku saku, sen ir laiks atstāt wc ērtās telpas. Nav atbildes? Cik reiz teb ir skaidrots kā. Ja nesaproti, jeb neproti lasīt, tad ir traki. Bet par zupu, tev taisnība, īstens padumja komjaunieša ēdiens komjaunatnes dzimšanas dienā! Priekā! Pacel glāzi odekalona kā to mācija tavi vecākie darbaudzinātāji no ukraiņu komjaunatnes. 

29.oktobris 2023, 17:29
DŽA

Nesapratu tevi, idiot. Sapratu vien to, ka uz jautājumu- kā krievija var uzvarēt Ukrainu, tev atbildes nav. Tad nu žāksties, kā no ūdens izvilkts nēģis.

29.oktobris 2023, 17:52

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:14

Jaunākās diskusijas