Kāda, priekš krievijas, būtu vienīgā izeja no valsts sabrukuma.

Ir tāds

Ak tu mazais, pūkainais Dža jaunskung! Kādas skaistas pasakas! Vispirms paskaidro, ko nozīmē "neatkarīgs eksperts"? Bez tam pēc notikušā tavi "neatkarīgie eksperti" varēja fiksēt notikušo nevis kādu atdzīt vai neatdzīt par vainīgu. Nezinu kā tur pie tevis Vāczemē, bet vismaz Latvijā KL 2. p. ir teikts:  Atzīt par vainīgu noziedzīga nodarījuma izdarīšanā un uzlikt kriminālsodu var ar tiesas spriedumu un saskaņā ar likumu. Jeb tu to tik labi zini, jo pats tur piedalījies? Un kā tad ar Babij jar slepkavībām kuras ir izmeklētas un ir notiesājoši spriedumi? Par tām tu klusē, jo tev tas nav izdevīgi? 

30.oktobris, 15:20
Andis

Jāsaka, ka Dža nav gluži vientuļš. jo Zatlera partijas programmā arī sanāca, ka viss jau ir izlemts pirms tiesas, bet tiesa tikai apstiprina politbiroja iznesto spriedumu. Vēl mums bija viens jānītis, kuram nebija kaut kāds tiesiskums, bet tāds ritīgs tiesiskums - bezkompromisa tiesiskums.

30.oktobris, 15:43
DŽA

Kā gan jūs, dārzeņi,  man apnikuši esat.

30.oktobris, 15:58
V ilis Gutmanis

Nu ir vēlme šim personāžam būt par pareģi. Lai jau tāds arī paliek. Tikai diemžēl laiks neņems vērā nabadziņa slimās fantāzijas bet noliks visu savās vietās. Tā starp citu varētu jau palūkoties kā izskatās tiešam noslepkavotie Gazā  kur tiešam ir redzms ka cilvēks ir nogalināts ne tā kā izslavētajā Buča kur ķermeņi guļ kā izsvaidīti manekeni. Ko var darīt ja uzņemot tādus kadrus aizmirsuši par elementārām lietām. Bet  dažiem personāžiem tas nav svarīgi. Pie visa vainīga ir Krievijā. Kāpēc? Nu tāpēc ka viņa ir Krievija. 

30.oktobris, 17:14
Ir tāds

Mazais Dža jaunskundziņ, vai māmiņa tev gaļu nedod, tikai dārzeņus aiz vaigiem liek štaukāt? Traki tev, traki! Jūtu tev līdz! Ir tev divas izejas, mīļi uzsmaidīt māmiņai, kad viņa ieraudzīs tavu skaisto smaidu ar 2 no 33, pieļauju, rīt viņa tev izgatavos tvaicētas vegānu kotletītes. Būs labi, nesatraucies. Galvenais, tu skaisti uzsmaidi! 

30.oktobris, 17:35
Andis

"vēlme šim personāžam būt par pareģi." ©  

Loģika pareģim nav vajadzīga, jo tā tik var traucēt. Piemēram, kad es rēķināju, kad varētu būt iebrukums Gazā, tad aprēķins bija ka 30. oktobrī , lai gan čuijs bija, ka varētu būt 28. oktobrī. Paliku pie matemātiskiem aprēķiniem, ka 30. oktobrī, jo nevar taču tā būt, ka žīdi pārkāps sabata bausli, vēl jo vairāk, ka viņi situāciju jau kontrolēja. Bet tas, ka viņi pārkāpa bausli, tas tikai apliecina, ka Bībeles pasaka par viņiem vairs nav spēkā ... tā nedarbojas, jo nav jau vairs Jahves  - demoniska mākslīga konstrukcija un arī galvenie cilvēces ienaidnieki ir aizvākti no Zemes. Tas , ka Izraēla ir atteikusies no saviem pamatiem un tāpat kā ES tagad cenšas konservatīvos pamatus aizstāt ar liberāliem pamatiem, tas neglābjami novedīs gan Izraēlu, gan ES pie sabrukuma. Pareizi būtu, ka cilvēkiem skaidri un gaiši  izskaidrotu, ka liberāļiem nebūs iespējams izdzīvot uz 5dimensionālo Zemi, tādēļ tiem, kuri dzīvo Austrumos, tiem jāpārceļas uz Rietumiem (aiz Berlīnes meridiāna) , kā jau to ir izdarījis Dža, bet Rietumos, kuri ir palikuši konservatīvos uzskatos, tiem jāpārceļas uz Austrumiem. Ebreji, kuri ir palikuši jūdaismā, tiem jāpārceļas uz Rietumiem, jo Austrumu daļā tiem neizdzīvot. Un pareizi Krievijas žīdi darīja, ka Krieviju pameta, bet viņiem ne uz Izraēlu vajadzēja pārcelties, bet uzreiz uz ES. Pugačova tagad Kiprā? ... viņai nāksies vēlreiz pārcelties uz Rietumiem.  Tāpat nav saprotams, kādēļ kādi no Iraēlas bēg uz Krieviju, ja reiz aizbēga no tās.

Ja vēl par Dža kā pareģi, tad pareģis nekādā gadījumā nedrīkst būt lgbt lobists, jo pareģis un lgbt ir pilnīgi un galēji nesavienojami lielumi.

30.oktobris, 20:32
Stāstnieks

Dža

1.Tu kļūdies par iedzīvotāju skaitu Ukrainā. Pēc Ukrainas statistikas pārvaldes datiem 2021.gadā tur bija 41 miljons. Kad sākās karš aizbēga vai palika okupētajās teritorijās 7,9-8,6 miljoni. Nu tad rēķinam.
2. Es nerakstīju, ka NATO pārtrauks bruņojuma piegādi. Es rakstīju, ka nedos pietiekami daudz uzvarai. Dos, lai nodarītu Krievijai zaudējumus. Bez uzvaras Ukraina zaudēs. Nevar mūžīgi sēdēt aizsardzībā. Tomēr agri vai vēlu Rietumi pātrauks Ukrainu barot (2/3 budžeta), jo tas ir ļoti dārgs prieks. Tas būs beigu sākums.
3. Intensīva Ukrainas bombardēšana nenotiek. Krievi ar savām bumbām, raķetēm un pat artilēriju var aizniegt Ukrainas pierobežas pilsētas un apdzīvotās vietas un nolīdzināt ar zemi kā Gazu. Ar to radot tādas bēgļu plūsmas un problēmas, ka Ukraina un Eiropa vienkārši aizrītos. Tomēr to nedara.
4. Ja Krievija Ukrainā pielietos kodolieročus, nekāds kodolkarš nesāksies. Pat konvencionālais karš ar NATO nesāksies. Rietumos cilvēki grib dzīvot, nevis mirt dēļ Ukrainas.

30.oktobris, 22:16
DŽA

Stāstnieks, 

1. Labi, piekrītu. Aizbrauca gan sievietes un bērni. Bet Ukrainas armijai ir pietiekoši cilvēku resursi. Un milzīga motivācija nosargāt savu zemi. Krievu armijai motivācijas nav nekādas- krievijai neviens neuzbruka. Mirt par Dzimteni, jeb mirt par vells viņ zin ko, ir stipri atšķirīgas lietas. Ceru, tam tu piekrīti. 

2. Arī piekrītu tam, ka NATO nedod Ukrainai pietiekoši daudz ieročus uzvarai. Bet, jebkurā gadījumā, krievija tiek novājināta ar katru kara dienu, un krievijas tauta rūgst, arvien vairāk krievijas iedzīvotāju nosoda kremļa sākto karu. Redzēs, kā martā būs ar ASV apsolītajiem F- 16. Par to, ka Rietumi pārtrauks finansējumu, nepiekrītu. Nepārtrauks. 

31.oktobris, 9:43
DŽA

Stāstnieks, uzrakstīju tev atbildes uz visiem četriem punktiem, bet, diemžēl, laik pa laikam, šis portāls atslēdz autorizāciju un teksts pazūd. Riktīgas dusmas. Atbildes uz trešo un ceturto punktu, bija uzrakstītas, bet portāls mani atvienoja. Tagad otrreiz nerakstīšu, vēlāk, ok?

Stāstnieks, lai arī tavs viedoklis krasi atšķiras no manējā, man nav problēmu ar tevi diskutēt. Normāla viedokļu apmaiņa. Kamdēļ ne. 

31.oktobris, 10:23
Stāstnieks

Dža

1. Ja Ukrainai būtu pietiekami mobilizācijas resursi, tad nebūtu sirmu karavīru un sievietes nevajadzētu armijā. Valsts var mobilizēt līdz 15% iedzīvotāju, lai vēl spētu kaut kā funkcionēt. PSRS savulaik mobilizēja 17%, bet tad sievietēm un bērniem nācās strādāt pie darbgaldiem rūpnīcās. Hitlera Vācija mobilizēja 20%, bet nācās iesaukt pensionārus un pusaudžus. Mūsdienu Ukraina uz tādiem varoņdarbiem nav spējīga. Ir citi laiki un cilvēki izlepuši. Tapēc ņemam 10% tad tie ir 3,3 miljoni, kopā ar tiem, kas jau ir armijā. Tas nav daudz, tādam karam. Protams tie ir no gaisa grābti skaitļi, jo nezinām cik tur ir kaujas spējīgu vīriešu.

Milzīga motivācija nosargāt savu zemi Ukrainai bija kara sākumā, līdz šā gada pavasarim. Tagad motivācija krietni noplakusi, jo paši motivētākie krita, bet pārējiem kļuva skaidrs, ka ātras uzvaras nebūs un karš ilgs vēl gadiem. Šeit to neraksta, bet Ukrainā tagad ir lielas probēmas ar mobilizāciju. Mobilizējamie slēpjas un bēg. Daudzi kara komisāri izrādījās kukuļņēmēji.

Krievu armijai viss ir normāli ar motivāciju. Krievu mediji un poļitruki viņus motivē. Nevajag aizmirst, ka 2014.-2022.g. Krievijas mediji daudz darīja, lai vairotu naidu pret Ukrainu, bet Ukraina darīja visu, lai naidam būtu iemesli. Daudzi noslēdza kontraktus, jo armijā labi maksā.

2. Krievija savā vēsturē ir pārdzīvojusi daudz briesmīgākus karus un izturējusi. Ukrainai tādas pieredzes nav. Bez tam krievu tauta un elite ir labi vakcinēta pret revolūcijām un maidaniem, jo redzēja, ka Ukrainā un citās valstīs tie slikti beidzās. Arī boļševiku asiņainā revolūcija un valdīšana nav aizmirsta.

Līdz martam Ukrainai var izbeigties vecie padomju iznīcinātāji un bumvedēji. Līdz ar to F-16 neko būtisku nemainīs. Tā pat kā nemainīja tanki Leopard un cita Rietumu bruņu tehnika.

P.S. jā te ir kaut kāds gļuks ar komentāriem, jo tie dažkārt nepievienojas. Es parasti tos saglabāju citur un ja redzu, ka tas šeit nav pievienojies, tad iekopēju saglabāto un mēģinu pievienot vēlreiz. Parasti tas palīdz.

31.oktobris, 10:42
DŽA

OK, vēlāk. 

31.oktobris, 10:58
Andis

1. Tie vēl ir ļoti pieticīgi Ukrainas iedzīvotāju zaudējumi, jo tiek lēsts, ka uz patreizējo brīdi Ukrainai cilvēku resursi ir reāli mazāk kā 20 miljoni, kas, protams, ir šokējoši, bet ja sāk situāciju analizēt, tad nekā neloģiska vairs nav. Ja par statistiku, tad neviens nav atcēlis patiesību, ka ir mazi meli, ir lieli meli un ir statistika. Jau līdz 24.februārim  ~ 13-15 miljoni bija izbraukuši peļņā un vienlīdz vienādi uz Krieviju un Rietumiem. Ukraiņu pieplūdums Krievijā bija tik liels, ka tur jau sāka atteikties no Centrālāzijas viesstrādniekiem. Tad jau vēl zaudētās teritorijas un iedzīvotāji tajās. Piemēram, lai arī Hersonu ukri atguva, taču ne iedzīvotājus, jo vairāk kā 80% no iedzīvotājiem līdz ar Krievijas karaspēku to atstāja (bija turpat 300 000, palika 40 000 ) . Lai faktu slēptu, tad radās Kijevas rīkojums par Hersonas iedzīvotāju evakuāciju. Šis apstāklis parāda, cik ļoti Ukrainā iedzīvotāji fano par Ukrainas valstiskumu un ka referenduma rezultāti itkā viltoti. Protams, ir arī tur džaveidīgo pajoliņu, kuri nevis par savu valsti deg, bet kā ieriebt Krievijai. Ja ne citādi, tad nobeidzoties un smirdot. Būtu jau pareizi, ka paši nobeigtos, bet neliktu tautai nobeigties. Jāsaprot, ka arī smirdēšana ir īslaicīga, jo vasarā siltumā visa smirdēšana ilgst vien divas nedēļas – meža zvērī un putni lielāko daļu apēd, tārpi atlikumu pārstrādā un kas pāri palicis, to saule, vējš un baktērijas piebeidz.

Bet statistikas sakarā gribu paskatīties uz Latviju. Latvijā esot 1883 008 iedzīvotaju? Kā jau es iepriekš rakstīju, tad Latvijā nav vairāk kā 1350 000 iedzīvotāju un vēl labi, ja tie “neganās” svešās zemēs. Bet tad mums ir turpat 1,3 miljoni covid žīžu saņēmušo, tad mums ir 916 368, kuri piedalījušies Saeimas vēlēšanās, no kuriem 60 000 ir pilnīgi pajoloņi, ka pa nedēļu triecās uz raj. centru, lai novēlētu, bet varbūt viss ir pavisam vienkārši… Paskatieties sev apkārt un salīdziniet šodienu ar 90tiem.

Par krieviem nav motivācijas. Un kā vēl viņiem ir motivācijas, lai neatgrieztos 90tie. Ukraina vēl joprojām 90tie turpinās – vienus bandītus nomaina citi. Nu kā lai citādi vērtē ASV ieceri, ka katrā, kaut cik nozīmīgā uzņēmumā būs ASV pārstāvis? Tā vienkāršoti izsakoties ir uzņēmuma pārņemšana.

1. F-16. Par to vispār nav ko cepties, jo tās pilnīgi neko neizmaina, jo būs viegls mērķis Krievijas iznīcinātājiem, pat ja tos pilotēs pieredzējuši lidotāji, tik vien kā muļķiem dod veltas cerības. Muļķi, jo jau kuro reizi kāpj uz viena un tā paša grābekļa. Aļļo… lai ko panāktu, uzvarētu… resursiem jānāk no iekšienes, bet ne ar resursiem no ārienes ko var panākt. Pēdējais hīts ar Storm Shadow. Izšāva astoņas raķetes uz Krimu un neviena mērķi nesasniedza, un 10 miljoni dolārīšu izmesti vējā.

31.oktobris, 14:01
V ilis Gutmanis

Diemžēl ar tām motivācijās Stāstniek jūs iebraucāt galīgās auzās. Ukraiņu motivācija 2022 gadā bija tā ka tūlīt nāks palīgā visu varenā NATO un viņi rezultātā bravūrīgi maršēs pa Sarkano laukumu.  Mazliet pastiprināja viņu pārliecību arī tas ka  Krievija noticot tam ka Kijevas režīms ir nācis pie prāta nevis nospieda vinus līdz galam bet kā vienmēr atvika savu karaspēku. Rezultātā Ukraina nosiprinājās savās domās ka var uzvarēt un viss sākās. Kas par Krievijas motivāciju tad domāju ka arī jūs visādāka veidā censtos iegrožot neadekvātu kaimiņu kas dzīvo jums blakus. Vaŗetu pajautāt vai jūs gadijumā no Krievijas puses bijāt dzirdējis tādus izteicienus kuri skanēja no Ukraiņu mutēm. Vai arī par piemēru vartu ņemt Parašenko izteicienu par Donbasa un Luganskas apgabalu iedzīvotājiem: '' Mūsu bērni ies skolās un bērnudārzos bet jūsējie sēēš pagrabos.'' Piedodat bet šēi vairāk nekāda motivācija nav vajadzīga. Jo kad izskan tādas runas vienīgais variants ir likvidēt fiziski to režimu kas atļaujāš tādus izteicienus. Krievijai nav vajadzīga tāda neonacistiska valstelesev blakus. Tāpēc  lai varētu mierīgi dzīvot viņā ir jālikvidē.

31.oktobris, 17:39
V ilis Gutmanis

Ak jā par tiem F16 Ukrainai varbūt iespējams viņi tiks iedoti taču apgū šādu tehniku dažu mēnešu laikā nav iespējams. Pie kam paši amērikāņi atzina ka tie piloti kuri tika nosūtīti apgūt F16 nepārvalda valodu. Otrais un vismaz man liekās galvenais ka ASV lidotāja apmācība profesionāli pārvaldīt F16 aizņēm gadus piecus ta nedomāju ka ukraiņi nezinot vai slikti pāŗvaldot valodu varētu apgūt šo tehniku tik īšā laikā. Ja arī sīs lidmašinas nonāks līdz Ukrainai domājams ka pilotēs viņās ne šie ukraiņu lidotāji bet it kā atvaļināti NATO valstu lidotāji zem Ukrainas karoga.

31.oktobris, 17:48
DŽA

Stāstnieks, izlasot atvara (vispār sektants, reliģisks fanātiķis, numerologs, eh, vells viņzin, kas vēl, gan jau sātanists), z ilā v iļa un ,ir tāds, rakstīto, domāju, saproti to, kamdēļ man ir patīkami diskutēt ar tevi. Jā, tu esi pretējā nometne, bet tu esi saprātīgs un, teikšu, visai adekvāts. Labprāt turpināšu iesākto sarunu. Rīt. Tagad vēlme ir uzlikt kādu plati, nezinu, Jimi Hendrix, Pink Floyd, Šopēnu vai Verdi, tas pats vien ir. Esi dzirdējis Džuzeppes Verdi "Makbets"? Visai iespaidīgs darbs.

31.oktobris, 19:15
Andis

"izlasot atvara (vispār sektants, reliģisks fanātiķis, numerologs, eh, vells viņzin, kas vēl, gan jau sātanists)" ©  

:)))) ... ko tad tik īsu titulu sarakstu esiet uzrakstījis, gandrīz vai jāapvainojas, jo vēl jau ir eksorcisms, spiritisms okultisms, misticisms, maģija, vudu, astroloģija, parapsiholiģija, NLP , radiastēzija, hiromantija,  hipnoze, čenelings, astrālā ceļošana, zīlēšana uc..

Ko es nespēju saprast, kādēļ kas jāraksta tēmās, par kurām pat priekštats nav. Garīgas tēmas nav iespējams teorētiski apgūt, kā vienīgi tās praktizējot, tādēļ ir gaužam maz to, kuri šajos jautājumos ko saprot. Otrā problēma ir, ka bez sapratnes garīgās lietās cilvēciņi metās iekšā dažādās garīgās praksēs un uzķeras uz "guru"... pat nezinu kā pareizi lai nosauc, jo šarlatāns īsti nesanāks, jo kaut kādas zināšanas viņiem ir, bet viņi ir iekūlušies ļoti nopietnās nepatikšanās un tad nu rīko kursus un "apmāca" dažādas prakses, lai visas savas problēmas uzvandītu mācekļiem, ka ne mazums nonāk vai nu psihenē vai kapos. 

"Makbets" rakstiet? Bet jūs vismaz ar libretu esiet iepazinies?

31.oktobris, 21:27 (31.oktobris, 23:46 - labots)
DŽA

1. Tu teici, ka numerologs esi, paredzi nākotnes notikumus. Numerologija ir pseidozinātne, nāk no ezoterikas un okultisma bedres.

2. Teici to, ka kristietis esi, citē Bībeles teikto, bet aizstāvi fašistu zvērības Ukrainā. 

3. Ukrainas ģerbonis esot Sātana simbols, tātad, Ukraina ir jāiznīcina. Kopā ar visiem ukraiņiem. 

Redz, es izsaku savu viedokli par cilvēku, ne tā kā jūs- izsakot, ne ar ko nepamatotus pieņēmumus, bet redzu cilvēka sacīto. Tikai pēc cilvēka teiktā, man rodas iespaids par viņu. Un pamatots.

Par Verdi "Makbetu"- libretu lasījis neesmu, jo itāliski nerunāju. Arī franciski. Tādēļ pieņemu, ka tu arī to libretu lasījis neesi. Šekspīra darbu lasījis esmu. Bet Verdi mūzikā, es izmantoju iztēli, mūzika pasaka vairāk par vārdiem. 

1.novembris, 12:52 (1.novembris, 12:58 - labots)
DŽA

Stāstnieks, manas atbildes, kas pazuda.

3. krievijai pietrūkst raķešu, resursi izsmelti, nespēj masīvi bumbot Ukrainu. krievija, jau izmanto S-300 raķetes, pielāgotas sauszemes mērķiem. Bet tas ir ļoti dārgi un mazefektīvi. Kaujas lādiņa nestspēja maza- raķete paredzēta lidojošu mērķu notriekšanai, pret tiem tās ir visai efektīvas. Sauszemes mērķiem rezultāta nebūs. Un Ukrainai ir daudz pretgaisa aizsardzības sistēmu. Kā S- 300, tā arī NATO dotās. Krievija katru dienu apšauda Ukrainu. Ukraina notriec virs 90% krievijas raķešu. Jā, diemžēl,  kādu notriekt neizdodas.

4. krievijas taktiskie kodolieroči.  Nē, nebūs.  Protams, kremļa režīms ir prātā jucis, bet, kodolieroču pielietošana pret valsti, kurai kodolieroču nav, ir maz iespējama.Bet, ja to krievija pieļautu, pirmais būtu pasaules šoks. Lēnām izietu no šoka un domātu- ko ar krieviju darīt. Es teiktu, konvencionāls karš pret krieviju. Un Ķīna arī iesaistītos. Sekas būtu drausmīgas. Tieši krievijai. Principā, krievija tiktu sagrauta. 

P.S. sekas būtu drausmīgas visiem. Visvairāk krievijai, bet ne tikai. Starp citu, arī krievi grib dzīvot. 

1.novembris, 14:04 (1.novembris, 19:28 - labots)
Andis

"Tu teici, ka numerologs esi, paredzi nākotnes notikumus. Numerologija ir pseidozinātne, nāk no ezoterikas un okultisma bedres." ©  

Atzīšos, ka nesaprotu tos, kuri numeroloģiju cenšās sadiegt ar zinātni, jo zinātne pēta materiālas lietas un parādības, kuras var eksperimentāli atkārtot un iegūt nemainīgu gala rezultātu.

Ja par ezotērijas un okultisma bedri, tad ko saprotiet ar ezotēriku un ko ar okultismu?

Vēl par numeroloģiju, tad to nevajadzētu izmantot, lai plānotu savu dzīvi, bet ārpus šī tā maz ar ko atšķirsies no, piemēram, laika novērojumiem (piemēram, ja 27. jūlijā ielīst, tad līst vēl nedēļu) .

Ja par paredzēšanu, tad izmantoju 84 dienu ciklu un numeroloģija tikai kā palīglīdzeklis, lai saprastu, kas tieši varētu notikt. Bet tas vēl nebūs viss, bet ja man ir jautājums, tad to uzdodu Radītājam (Dievam/Visumam… kā nu kurš to saprot) un atbildi saņemu. Dažreiz vēl neesmu līdz galam jautājumu noformulējis un atbilde jau pienākusi, dažreiz paiet pat pāris dienas. Vienu reizi tā atnāk kā ideja/ atklāsme citreiz atbildi dod tas, par ko jautājums tapis vai pilnīgi cilvēks no malas ar jautājumu nesaistīts.

"Teici to, ka kristietis esi, citē Bībeles teikto, bet aizstāvi fašistu zvērības Ukrainā. " © 

Jā un jau  44. gadus. Bībeli citēju, jo saprotu, kas tur rakstīts un galvenais, par ko tur rakstīts. Galvenā kristiešu problēma, ka tie pilnīgi nesaprot VD – neatšķir, kur tajā rakstīts par Radītāju (Dievu) un kur rakstīts par sātanu.

Es nekad un nekur neesmu aizstāvējis fašismu un ne tikai Ukrainā, bet arī Izraēlā. Nevienam nav morālu tiesību pat iepīkstēties par fašismu, ja tas izliekas neredzam Izraēlas piekopto fašismu Gazā – 8000 nogalināto civilo, no kuriem puse ir bērnu un pie 20 000 ievainoto. Vēl jo ciniskāk tas viss ir, ka Izraēla meloja, ka tā neko par Hamas uzbrukumu nav zinājusi, ja pati to provocēja, lai  pēc tam varētu izkaut Gazā 50 gadus paverdzinātos palestīniešus. Par nogrieztām galvām, tā ir tīrākā propaganda, līdzīgi kā ar Buču Ukrainā. Ja rokraksts viens, tad arī darītājs viens un tā nav Krievija.

“Ukrainas ģerbonis esot Sātana simbols, tātad, Ukraina ir jāiznīcina. Kopā ar visiem ukraiņiem. “©

Par ģerboni pareizi un tas ir jānomaina, tāpat kā himna un karogs. Par jānogalina ukraiņi, tā ir jūsu ideja, ne mana un ir tad jautājums, no kā jums tāda ideja. “Vēl mēs (ne)esam miruši” – tāda himna nedrīkst nevienam būt, ja vien tas nav kāds sātanists.  Karogs, kurā ir dzeltena un zila krāsa, nozīmē, ka tajā tiks mainīta pamattauta. Karogi radās pēc “mazā restarta”, tad tos tautām dalīja sātanisti anglosakšu veidolā. Patreizējais Krievijas karogs ir okupācijas karogs. Cariskā Krievija valsts karoga nebija.

“Tikai pēc cilvēka teiktā, man rodas iespaids par viņu. Un pamatots. “ ©

Tā varētu būt un tālāk jūsu rakstītais mani pat samulsināja, jo pat iedomāties nespēju, ka nesaprotiet, kas ir librets (īss satura pārstāsts) .

1.novembris, 19:11
DŽA

atvar, es tak teicu- dārzenis esi.

1.novembris, 19:23

Tavs ziņojums

Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:21

Jaunākās diskusijas