Kāda, priekš krievijas, būtu vienīgā izeja no valsts sabrukuma.

daiko

Tikai totāls idots vēl sapņo par kaut kādas hohlandes uzvaru pār Krieviju)))

Un tas ir Latvijas skolās ,kur vairs domāt nemāca un par notikumu analīzi pat neveins nav dzirdējis)) Toties ir internets ,kur var pļūtīt melu propogandu ,izgāzt žulti un tēlot varoni)) 

Tu ,kroplais ,šī rakstu vēmekļu sacerētājs --vācies uz Ukrainu  un piesakies brīvprātīgajos karotājos ..šiem esot problēmas ar lielgabalgaļu.))

Un paķer līdzi tos haholu parazītus ,kuri šeit Latvija nu ir savas Ukrainas nodevēji  un dezertieri !!

29.oktobris, 18:50
DŽA

Kuru tu, idiota gabal, analizēji? Z ilo v ili, iespējams,  viņš tak homoseksuāls. atvaru arī? Tu viņu, viņš tevi?

29.oktobris, 19:29
V ilis Gutmanis

Nu jā krāsotājam ir ļoti bīstams darbs. Re pajoliņam ši ķīmija ir galīgi smadzenes saēdusi. Nabags nekādi nevar saprast elementāru lietu lai kādu nosauktu par idiotu vai kā savādāk pašam tādam nav jābūt.

29.oktobris, 21:24
Ir tāds

Dža, vai ir kāda lieta ko tu saproti? 

29.oktobris, 23:01
Stāstnieks

Krievijai var uzvarēt šādos gadījumos:

1. Tad kad Ukrainai vairs nebūs pietiekami daudz karavīru.

Jo Krievijas mobilizācijas potencionāls ir daudz lielāks nekā Ukrainai. Šeit jāņem vērā, ka Ukraina nevar tupa mobilizēt visus kaujas spējīgos vīriešus, jo tos vajag lai uzturētu valsti, tas ir ārstētu, kurinātu, labotu kanalizāciju, darbinātu vilcienus,utt. Kritiski svarīgu profesiju ir daudz. Pat fašistiskā Vācija uz kara beigām spēja mobilizēt tikai 20% kaujas spējīgo, tai skaitā pensionārus un pusaudžus (folkšturms). Krievija arī nevajag apkaut visus ukraiņu karavīrus, pietiks ar to ka Ukrainas armijai nepietiks cilvēku, lai pilnvērtīgi karotu. Tai pašai Vācijai uz kapitulācijas brīdi vēl bija diezgan daudz karaspēka. Ukrainai ar mobilizāciju jau tagad sākas problēmas, jo video no frontes arvien biežāk redz sirmus vīriešus. Nesen Ukrainā sievietēm atļāva noslēgt kontraktus ar armiju līdz 60 gadu vecumam un dienēt izteikti vīriešu specialitātēs - bruņumašīnas vadītājs, granātmetējs, ložmetējnieks, BMP komandieris, utt. Arī tas kaut ko liecina.
2. Tad kad Rietumi pātrauks pietiekami finansēt un apbruņot Ukrainu.

Jau tagad ieroču piegādes kļūst mazākas, jo Ukrainas pretuzbrukums izgāzās un Rietumos redz, ka Ukraina vairs nav droša investīcija. ASV nākas palīdzēt Izraēlai. Ja tagad tur sāksies jauns karš Ukraina saņems krietni mazāk palīdzības. Tā lai radītu Krievijai zaudējumus, bet ne lai uzvarētu. Krievija nesen saskaņoja stipri militarizētu budžeta projektu nākamajam gadam un budžeta melnrakstu vēl diviem aiznākamajiem gadiem, no kuriem var redzēt, ka Krievija taisās karot vēl trīs gadus kā mimimums. Nedomāju, ka Rietumi tik ilgi baros Ukrainu. Parāk dārgs prieks.
3. Tad kad Krievija pielietos kodolieročus vai sāks bombardēt Ukrainu tā kā Izraēla Gazu.

Ja situācija pasaulē krasi pasliktināsies, tā ka Krievijai vairs nebūs laika karot Ukrainā tā var izmantot kodolieročus pa kritiski svarīgiem Ukrainas infrastruktūras objektiem piem. elektrostacijām, lielajiem tiltiem, utt. Pēc kā Ukrainai uzreiz pāries vēlme karot. Velti Dža cer, ka dēļ Ukrainas ASV sāks ar Krieviju kodolkaru. Nesāks. Baidenam un ASV politiķiem arī dzīvot gribās.

29.oktobris, 23:15
Ir tāds

Dža jaunskungam acis zib, Dža daudz ko grib: Kūkas grib! Lelli grib!! Medu grib! Ledu grib! Skābu kāpostu zupu grib! Bet, ja māmiņa saka: - Nē! - Dža uzreiz stabulē. Mātei rūpes sirdi nomāc,- Kāpēc puisēns kļuvis tāds? Nespēj grozīt viņa dabu nedz ar ļaunu, nedz ar labu. -Gribu! Gribu!- Augu dienu puisēns bļauj ar vienu. Mātei galva dūc un zvana- Ak tu lielā gribēšana!

30.oktobris, 8:21
DŽA

Stāstnieks centās atbildēt uz jautājumu, nevis maut bezsakaru, tātad kaut kāds saprāts vērojams ir. Tas ir apsveicami. Atbildēšu īsumā. 

1. Ukrainai karavīru pietiek. Ukraina- 45 miljoni iedzīvotāju, krievija- 141 miljons. Nav liels pārsvars. Pie tam, mūsdienu karā, visu izšķir tehnoloģijas. Krievijai to nav, pielieto veco labo, komunistu metodi- cilvēku vilnis. Tad nu krievi mirst lielā daudzumā. Mūsdienās "cilvēku viļņa" taktika neiet.

2. NATO nepārtrauks bruņojuma piegādi. 

3. Intensīva Ukrainas bombardēšana? Tā jau notiek, bet rezultāta krievijai nav, Ukrainai ir modernas NATO pretgaisa aizsardzības sistēmas, krievija veltīgi tērē resursus. Kodolieroču pielietošana? Jā, to jau teicu- Ukraina zaudēs. Bet tālāk? Tu tak saproti to, kas tālāk būs ar krieviju?

Lūk, krievija Ukrainu uzvarēt nevar.

30.oktobris, 9:28
DŽA

Stāstnieks, es ceru uz kodolkaru??? Neviens nevēlas kodolkaru! Pasarg Dies'! Tīri teorētiski kremļa režīms tad, kad ūdens smelsies mutē, var pavēlēt dot Ukrainai kodoltriecienu. Tas tīri teorētiski. Bet nav zināms, vai tā pavēle tiks izpildīta. Pie kodolpogām sēž saprātīgi cilvēki, kuri zina to, ka krievijai neviens uzbrucis nav un negrasās to darīt. Un zina to, kas notiks, ja viņi pavēli izpildīs. Un pavēle būtu noziedzīga, armijā, pēc reglamenta (ustav) ir noteikts, ka noziedzīgas pavēles jāpilda nav.

30.oktobris, 9:41
V ilis Gutmanis

Atkal pajoliņš velk veco meldiņu par Krievijas tehnoloģisko atpalicību.  Kaut gan ja skatās uz kaujas lauku. Augsti tehnoloģiskā super puper rietumu tehnika deg ka nemetās no it kā netehnoloģiskiem ieročiem. Gribētos jau kundziņam ka pasakas par 300 000 kritušu būtu taisnība taču kaut kā savādi sanāk no specoperācijas sākuma kur piedalijās 300 000 krievijas militārpersonu plus vēl 200 000 ja pareizi atceros mobilizēto tad sanāk ka uz visu garo frontes līniju ir palikušas tikai 200 000 militārpersonas un Ukraina ar saviem super puper vunder vafļām kā netiek tā arī netiek uz priekšu. Pielietot Krievijai pret Ukrainu kodolieročus nav ne mazākās vajadzības jo ar parastajiem konvencionālajiem ieročiem var noslaucīt Ukrainu no zemes virsas. Iznīcināt Ukrainu Krievijai nav nepieciešams bet likvidēt Kijevas nacistisko režīmu jā. Ja kundziņs cer ka ASV vai kāds no NATO līdīs aizsargāt Ukrainu. Jā tad Krievija arī varēs pret tādu valsti dot kodoltriecienu.

30.oktobris, 11:23
DŽA

Z ilais, vari atbildēt uz vienkāršu jautājumu. Man ir tāds iespaids, ka tev nav darba. Tu forumā esi diennakti, dežūra. No kā tu pārtiec? Invaliditātes pensija? Pabalsti no krievijas? Nav ne jausmas. OK, vari neatbildēt, tā vai tā saprotami rakstīt neproti.

30.oktobris, 11:29
V ilis Gutmanis

Atšķirībā no  tādiem rakstniekiem kā jūs man līdzekļu pietiek. Ja nev saprāta piekrist tam ko atzīst normāli domājoši cilvēki tad tā jau ir jūsu problēma. Tikai nevelciet nost tās savas rozā brilles jo saskarsme ar reālo pasauli jūs var piebeigt.

30.oktobris, 11:34
DŽA

Es brilles izmantoju tikai lasīšanai. Par "normāli domājošiem cilvēkiem", tie, tavā uztverē ir cilvēki, kuri aizstāv fašistu zvērības Ukrainā? Nē, tie nav normāli cilvēki. Par to, ka tu klārē man to, kas mani var piebeigt. Kamdēļ? Kamdēļ tevi, z ilais smerdeli, rūp mana veselība? Es tev novēlu nosprāgt  :)

30.oktobris, 11:45
V ilis Gutmanis

Jūsu veselība man rūp tik daudz kā izčakstējušai aizpērnais sniegs. Juš negribat uztvert realitati bet cenāsties to pielagot savi uztverei. Lai jau jums tiek.  Atšķirībā no jums novēlu nodzīvo un ''pārdzīvot'' Ukrainas uzvau pār Krieviju.

30.oktobris, 12:17
DŽA

Tad, z ilais, kamdēļ sniedz man veselības padomus? Neloģiski. 

30.oktobris, 12:34
Ir tāds

Dža jaunskungs izteica interesantu tēzi: fašistu zvērības Ukrainā. Par ko ir runa? Vai Dža jaunskungs būtu atcerējies Babij jar notikumus kur 1941. gada 29. un 30. septembrī  Einsatzgruppen “C” Sonderkommando “4a” SS standartenfīrera Blobela vadībā ar Vācijas 45. un 303. bataljona, policijas pulka "Dienvidi" un  Ukrainas palīgpolicijas vienību, un tās vietējo ukraiņu atbalstu noslepkavoja nepilnus 34 000 cilvēku, tiek lēsts, ka Babij jarā visa okupācijas perioda laikā tika noslepkavoti ap 100 000 civēdzīvotāju. Jauki, ka Dža jaunskungs beidzot atcerējās savas mītnes zemes fīrera un viņa ukraiņu atbalstītāju pastrādātās zvērības. Šķiet Dža jaunskungs beidzot ir kaut nedaudz skaidrā, ja jau sācis tā runāt. Drīz sāks atcerēties Odesas ārodbiedrību nama dedzināšanu un Donbasa terorizēšanu astoņu gadu garumā un citas nelāgas lietas. Malacītis mazais, ko vēl, par viņu, lai saka. Viņš satraucās, ka citi uztraucās par viņa veselībiņu. Nu, kā tu neuztrauksies par šāda cilvēciņa veselībiņu? Vakar skābu kāpostiņu zupiņu sāēdies, varbūt šodien puncītis apsāpējies? Bet šķiet nē, toties ar galviņu gan kas ir noticis, jo fašistu zvērības Ukrainā atcerējies. Malacītis, jau malacītis! Pareizas atdziņas ved uz labošanos, jeb kā teica tautietis Eihmaņu Tedis tālajā 1923. gadā sēdēdam SLON priekšnieka amatā: darbs ved uz brīvību!

30.oktobris, 12:59 (30.oktobris, 13:06 - labots)
DŽA

Nonsensu nelasu. Ir tāds man niķis. 

30.oktobris, 13:09
Ir tāds

Jā, Dža jaunskunga domugraudi ir ko vērti! Es nelasu, bet es zinu! Kā to dabūt gatavu nav skaidrs, loģikai tas nepakļaujas, bet Dža jaunskungs to spēj!

30.oktobris, 13:31
V ilis Gutmanis

Jā es to nevēlos tas nozīmē ka tā vienkārši nav, tā arī ir visa DŽA loģika.

30.oktobris, 14:14
Ir tāds

Vili, kur tu redzi loģiku? Es to nekādi neredzu. 

30.oktobris, 14:19
DŽA

Bučas slaktiņš. Kremļa nezvēri nogalināja visus civiliedzīvotājus. Sievietes, bērnus. Vispirms izvaroja, tad nogalināja. Krievu sadisti izvaroja arī bērnus, un nošāva. Russkij Mir. Tā nu tas bija. Bet viņi atbildēs par saviem noziegumiem. Ja kāds man teiks to, ka tā nebija, tā ir Ukrainas propaganda, teikšu nē, nav tā Ukrainas propaganda. Ukraina, kad atbrīvoja Buču, ielaida tur neatkarīgus ekspertus un tie fiksēja to bildi- krievu sadistu dzīres.  

30.oktobris, 14:42

Tavs ziņojums

Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:25

Jaunākās diskusijas