Kārtējā viltus ziņa

Ir tāds

  Šorīt pārlapojot interneta plašumus portālā LA.lv atradu kārtējo murgaino ziņu, it kā vietnē “Telegram” izplatās ziņa, ka miris Krievijas diktators Vladimirs Putins, bet varu Krievijā pārņēmis viņa dubultnieks. Šādu ziņu izplatījis ar Krievijas politologu un vēsturnieku Valēriju Soloveju saistītais “Telegram” kanāls. Saskaņā ar tur publicēto paziņojumu Vladimirs Putins nomiris savā rezidencē Valdajāja. “Pulksten 20.42 pēc Maskavas laika ārsti pārtrauca reanimāciju un konstatēja nāvi. Tagad ārsti ir bloķēti telpā ar Putina līķi, viņus tur prezidenta apsardzes darbinieki pēc Dmitrija Kočņeva personīga rīkojuma, kurš uztur sakarus un saņem norādījumus no Krievijas Drošības padomes sekretāra Nikolaja Patruševa. Prezidenta dubultnieka drošība ir pastiprināta. Notiek aktīvas sarunas,” raksta kanāls. Cik zemam irjābūt sajēgas līmenim, lai šādu viltus ziņu, pat, ja tāda ir bijusi ņemtu par pilnu. protams es nerunāju par Dža jaunskungu un tam līdzīgajiem, tur ir cits jautājums, tiem tik padod šādas muļķības un jo vairāk, jo labāk. Ik vienā valstī, tai skaitā Latvijā un arī Krievija nav izņēmums valsts augstāko amatpersonu veselības stāvoklis ir valsts noslēpums. Vislielāko jautrību manī izsauca apgalvojums, ka ārsti ir bloķēti telpā ar Putina līķi, viņus tur prezidenta apsardzes darbinieki, tātad, lai neizrunā ko lieku cik var noprast, bet kaut kāds Valēra Solovejs kanālā "Telegram" mierīgi publicē šo ziņu. Nosmējos kārtīgi! Kas ir Solovejs (Strazds) Laupītājs zinu, bet no kāda cirka noklīdis klauns ir Vaļera Solovejs (Strazds) es patiesi nezinu. Pat, ja kāds tur "Telegraf" kanāls ko raksta, vai mūsu interneta mēdījiem būtu jānolaižas tik zemu, ka jāpublicē šādas lētas sensācijas? Nāk prātā 80-to beigas, 90-to sākums, kad parādījās dažādas lētas sensācijas, sākot no tā ka Ļeņins, Staļins un Hitlers ir dzīvi neskatoties kāds ir viņu bioloģiskais vecums, viens kā pac teicās komunists, Kolas dziļurbumā bija sadzirdējis elles skaņas kur grēcinieki mokoties un sācis ticēt ellei un vēl daudz, daudz citu muļķību. Trakākais, ksa šai murgainajai ziņai bija milzīgs skaits komentāru kuri šķiet bija noticējuši visām šīm muļķībām. Man nav saprotams kur palikusi žurnālistu ētika, ja tiem tāda vispār kādreiz ir bijūsi izplatot šādas "ar demenci slimu tantuku sarunas" portālos. Ir taču jādomā ko tie publicē, nevar publicēt visas muļķības pēc kārtas. Bēdīgi, ja kādi murgi kuri dažiem šķiet tīkami tiek publicēti un daži tos tieši šī iemesla dēļ arī tos tā uztver. Agrāk mums bija atkarības no alkohola, narkotikām, azartspēlēm kuras cilvēku uz laiku aizveda nerealitātē, citā dimensjā vai kā vēlaties, tagad tam ir pievienojusies atkarība no masu mēdijiem, kur izdzirdot kādu viltus ziņu, bet galvenais, ka tam tīkamu cilvēki atslēdz veselo saprātu un tīksminās par šo ziņu, tātad faktiski bauda savu iedomu, sapņu augļus. 

27.oktobris 2023, 13:19
Andis

... bet tas tikai nozīme, ka ukriem frontē galīgi labi neiet, bet lai vēl pēdējos uzmundrinātu karot, bet nevis tie paceltu ķepiņas, tad kārtējā viltus ziņa - tulīt viss mainīsies un pēdējiem frontē no kontribūcijām miljonus izmaksās.

Ja par pašu ziņu, tad ritīgi rēcīga - neviens Putina nāves liecinieks netiek izlaists un tagad domā, vai tos vēl nelikvidēt, bet nāves moments ir fiksēts uz minūtēm... laikam, lai piedotu ticamību. Solovejs ir viens no retajiem propogandistiem, kuru es nespēju klausīties. Viņu "ziņās" ukriem tik labi viss veicas, ka neviļus gribas jautāt - ja jau tik rožaini viss ir, tad kādēļ nerīkojiet Sarkanā laukumā savu uzvaras parādi.

Bet sūds ar ukriem un žīdiem, jo pie mums arī kas briest - valdības "gājputni" rindojas kāsī. Vieniem tumši mākoņi savelkas, citiem apdraudējums, bet vēl citi domā, ka  Krieviju kas var atturēt, kad tā ir paziņosjusi, ka nospraustos mērķus nepārskatīs un tos sasniegs. Viens no tādiem mērķiem ir NATO spēku atvilkšana 1990. gada robežās.

27.oktobris 2023, 17:34 (27.oktobris 2023, 18:14 - labots)
V ilis Gutmanis

Kā tad netaisās rīkot parādi ukraiņi Sarkanajā laukumā. Jau kuro mēnesi stāv uz Maskavas apvadceļa un gaida degvielu lai varētu uzpildīties un aizbraukt līdz Sarkanajam laukumam. Tikai klauna komanda degvielu nekādi nevar piegādāt bet ''nelieši'' krievi negrib uztankot viņuspar grivnām. Saka ko jūs te kaut kādus papīrīšus dodat rubļos maksājat rubļos. Tā kā no parādesnekass nesanāk.

27.oktobris 2023, 18:38
Stāstnieks

Tā viņš ir. Par Putina dubultniekiem, ka viņš ir nāvīgi slims, ka viņš atstādināts no varas un citu līdzīgu sviestu lasām mūsu ziņās jau gadiem ilgi. Nesen arī bija ziņas, ka Kadirovs esot komā, bet šis pa taisno no komas :-), aizbrauca pie Putina uz pieņemšanu un deva interviju Sobčakai. Zīmīgi, bet par Baidenu, kurš tiešām neuzvedas kā vesals cilvēks neko tādu neraksta.

27.oktobris 2023, 22:05
DŽA

Es arī to ziņu izlasīju. Es nezinu. Nav tā, ka ticu/ neticu, es nezinu. Var būt/ var nebūt. Ne ne, nepatīk man baumas/ tenkas apspriest. Kad tas fakts tiks darīts zināms no kremļa oficiālajiem runas vīriem, tad, jā, ok. Tagad nē. 

30.oktobris 2023, 13:02
DŽA

Man patiktu, ja tas mēsls tiešām būtu nosprādzis. Bet, viņš vēl nav izpildījis savu misiju- pilnībā iznīcināt krieviju. Tādēļ domāju,  ka putina nāve ir baumas.

30.oktobris 2023, 13:07
Marcis Dzelme

Bet realais Putins jau ir redzets ir pirms gada, un neviens to reali nezina, vai tas ir dzivs vai miris, par tiem Putnina dubutniekiem bija jau zinam no 2012. gada.

30.oktobris 2023, 13:25
DŽA

marci, tu tak esi garīgi atpalikušāks par z ilo v ili! Bet z ilajam v ilim ir invaliditāte!

30.oktobris 2023, 13:40
Ir tāds

Dārgais Dža jaunskung, par Viļa invaliditāti es nezinu, tu labāk zini, pastāsti no kurienes tev tādas ziņas. Bet tagad par tevi. Stāsti kā pie bikts, vai tu ar izziņu par smagu atpalicību un nepieskaitāmību tu jau sen saņēmi?

30.oktobris 2023, 14:17
Ādolfs Nāks

Smieklīgākais ir tas, 20:42 ir, bet datums un gads trūkst... 

30.oktobris 2023, 14:49
DŽA

Redz, ir tāds, es nesaprotu to, ko maun tu. Nesaprotu jautājumu, nevaru atbildēt. Ļoti vienkārši. 

30.oktobris 2023, 15:00
Ir tāds

Cilvēkam ar smagu atpalicību nespēja saprast jautājumus ir normāla lieta. Dža ir Dža, tāpēc jau viņš ir Dža. 

30.oktobris 2023, 15:25
DŽA

Ir tāds, kā jūs, puvušo dārzeņu dobe, man apnikuši esat.

30.oktobris 2023, 16:03
V ilis Gutmanis

Mažo draudziņ nepārpūlē savu mazo nenobriedušo prātiņu. Centieni iejaukties pieaugušu cilvēku sarunās traucē tavam attīstibas procesam, kurš jau tā ir ļoti lēns.

30.oktobris 2023, 17:02
Marcis Dzelme

Bet tu piderdrinkers pats esi viens garigs neta invalids un par Putinu, pat saka Ukrainas izlukdienasti.

30.oktobris 2023, 17:27
Vīrs Ragnesis

A kās jūs zinat ,ka nosprāga putins ?Varbūt ,ka nosprāga dubultnieks ..?

2.novembris 2023, 15:22
DŽA

Agrā rīta stundā, brauc muižkungs karietē. Ierauga ganiņu, apstājas. Ganiņam rociņas biksītēs, auksti.

Muižkungs- ko, salst mazajam draudziņam?

Ganiņš- nē, mazajam draudziņam nesalst, to es rociņās turu. Bet pašam gan tā, kā i, tā i.

P.S. tas z ilajam v ilim, lai idiots saprastu to, ko nozīmē "mazais draudziņš".

3.novembris 2023, 10:20 (3.novembris 2023, 10:21 - labots)
Ir tāds

Dž jaunskung, es nesapratu kurš tevi un/ vai tavu mazo draudziņu rokās tur un kāpēc? Trakumi ar tevi, vairāk nekas! Draudziņu, kurš laikam mazāks par viņu viņš rokās tur, ko vēl viņš rokās tur, varbūt Helēnu daiļo Sergeja meitu viņš arī tur un vaļā nelaiž? Bet ja kas, tu turi, turi, tikai biksēs nepalaid, Helēna daiļā Sergeja meita diez vai tās tev gribēs pucēt. 

3.novembris 2023, 12:54
DŽA

Ak Dies', tu tak idiots esi. Piemirsu.

3.novembris 2023, 13:51
Ir tāds

Stāsti man manu mazo nedraudziņ, vai tu kad izlasīji viltus ziņu, kuru tu pieņēmi par patiesību, ka Putins ir miris, tu neuzkabināji sev uz krūtīm lielu plakātu (kā Ķīnā tiem kurus ved uz nošaušanu) ar uzrakstu, ka tu esi Putins, jo dziļi sirdī asociē sevi ar viņu? Ko par to teica tavi darba biedri un tavs psihiatrs? Te tu esi Ukraina, te Putins.

3.novembris 2023, 18:14

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:04

Jaunākās diskusijas