Kādu jūs redziet Latvijas nākotni?

Andis Atvars

Tā izzudīs no pasaules kartes; tā saglabāsies kā aizbilstāma teritorija ārpus Krievijas vai Krievijas sastāvā?

Latvijai palikt kādā Rietumu valstiskā veidojumā, tam nav loģiska pamata, jo Latvija atrodas Krievijas ietekmes zonā un kļūt neatkarīgai valstij traucē "pastalas" pie varas (pastalas = ar verga domāšanu, kuri vienmēr meklēs saimnieku. Nav svarīgi, vai tie ir briti, amerikāņi, vācieši vai krievi) .  Patreizējā momentā ir vēl sliktāk, jo Latvija vēl nav sākusi pat atbrīvoties no Sorosa struktūrām. Tām visām ir jātiek pasludinātām ārpus likuma un ar tām saistītiem ir jāaizliedz ieņemt jebkādu valsts amatu. Smieklīgi, ka notiek šūmēšanās par Latvijas oligarhu (piemēram, Lemberga) ietekmi uz  valsts varu, tajā pašā laikā valsts vara uz vēdera lien Sorosa priekšā, kurš nevienai valstij neko labu nav vispār devis. Pēdējais Sorosa hīts ir narkotiku legalizēšana ASV (Origonas štatā) . Rezultātā ir divkāršojusies mirstība no narkotiku pārdozēšanas, kaut propanēts tika, ka narkotiku lietošana samazināsies. 

7.septembris 2023, 19:08
DŽA

Latvija ir un būs brīva, neatkarīga valsts brīvu valstu kopienā. Latvija augs, attīstīsies, uzlabos ekonomiku, paaugstinot tautas labklājību. Un tā būs! Krievijas "ietekmes zona"??? Aptracis atvar,esi? Kāda, vpizdu, rossejas ietekmes zona??? Idiota gabal, Latvija ir NATO un EU valsts! rossejai ietekmes zonas vairs nav nekur! rosseja ir visu nicināti un nolādēti fašisti! rosseja ir vēzis uz pasaules, ļaundabīgs izaugums, kurš ir jāizgriež! rossejai vairs nav un nebūs ietekmes pat Āfrikas valstīs! atvar, tu ir viens idiota gabals.

7.septembris 2023, 19:29
Andis Atvars

"Latvija ir un būs brīva, neatkarīga valsts brīvu valstu kopienā. Latvija augs, attīstīsies, uzlabos ekonomiku, paaugstinot tautas labklājību." ©

Jā, un tādēļ par premjeru Rinkēvičs apstiprināja savu padomnieci, pornoaktrisi... sorry, Siliņai ļoti līdzīga persona? Topošās valdības uzdevumos nav ekonomikas attīstība, bet nodokļu iekasēšana un demogrāfisko jautājumu nodošana lgbt lobijiem pasaulē?

Kādēļ tik ļoti nepieciešama Stambulas konvencijas ratifikācija? Covid žīžai bija divi uzdevumi – sačakarēt cilvēkiem imūnsistēmu un tieši asinsrites sistēmu un tās saņēmējiem parakstīties, ka turpmāk viņi vairs nav noteicēji par savu fizisko miesu, kas pēc būtības ir kļūt par vergiem (feodālismā zeme pieder feodālim; kapitālismā cilvēka darbs pieder kapitālistam; verdzības iekārtā vergturam pieder fiziski vergs) , ar visām no tā izejošām sekām. Tādēļ arī valsts par žīžas sekām atbildību neuzņēmās jo vergi taču, ne cilvēki. Bet ne jūs esiet tik vajadzīgi globālai mafijai, bet jūsu bērni, kuri jums kā vergiem nepieder, tādēļ ir vajadzīga vienošanās, par vergu bērnu izvešanu no Latvijas un par vismazāko nepakļaušanos bērns jums tiks atņemts, izvests no Latvijas un izkomplektēts. 1kg sātanistu “narkotikas” maksā 1,5 miljardi zaļo.  Orgānu tirdzniecība drīzāk ir piesegs “narkotiku” ieguvei.  

Latvija ir brīva neatkarīga valsts…  kādā veidā? NATO ģenerālis paziņoja, ka NATO karaspēks Latvijā būs tik ilgi, cik to uzskatīs par vajadzīgu, bet Saeima ar NATO uzturēšanās atļaujas pagarināšanu var iet uz poda. Kur tad vēl, NATO algotņi ir atbrīvoti no nodokļiem uzņēmējdarbības veikšanā un tie nav kontrolējami būvniecības veikšanā un kas pēc tam tajās būvēs pat notiek.

Ekonomikas izaugsme no tā, ka ikviena mājsaimniecība tagad skaitās uzņēmums; labklājība no tā, ka viena un tā pati prece Latvijā maksā vairākas reizes dargāk kā ES; ka Latvijā pirkstpēja ir samazinājusies visvairāk ES ?

Visbeidzot valsts? Bez himnas, karoga un ģerboņa vēl kas ir palicis pāri no Latvijas valstiskuma?

7.septembris 2023, 21:27 (7.septembris 2023, 21:32 - labots)
DŽA

atvar, kverpli, Latvija ir mana Dzimtene, manas mājas, esmu latvietis, mīlu Latviju. Tu? Ujeboks bez Dzimtenes, bez savas zemes, bez saknēm. Bastards, izpisenis. Tieši tas tu esi.

7.septembris 2023, 22:22
DŽA

atvar, izpiseni, tev fašistu moskovija tīkama ir. Salīdzini dzīves līmeni, algas, Latvijā un moskovijaa? Moskovijaa lielumlielais vairākums saņem 200€ mēnesī, bet pārtikas cenas jau kā Latvijā. Latvijā algas ir 2,5 reizes lielākas. Moskovija nemitīgi kādam uzbrūk, vienmēr karš, fašistu režīms ir visai asiņains. Latvijā, manā zemē, ir miers. Nav kara. Moskovijaa par domu izteikšanu, pat vārdu "karš", var dabūt 10 gadus cietumā. Latvijā varu brīvi paust savas domas. Un tā tālāk, tālāk un tālāk. Moskovijaa fašistu diktatūra, totalitārs režīms. Latvijā demokrātija un personas brīvība. 

7.septembris 2023, 22:40 (7.septembris 2023, 22:42 - labots)
Elmārs Sarkans

Fašistiskajai nedavalstelei Latvijai nav nākotnes.

7.septembris 2023, 23:41
V ilis Gutmanis

Kamēr Latvija klausīs tam ko saka Briseles onkuļi tikmēŗ vināi nebūs nekādas nākotnes.  Kamēr Latvijas politiķi nesāks domāt vairāk par savas valsts interesēm un kaut n nedaudz aizmirsīs par savām personīgajām tikmēr Latvijā nekas nemainīsies. Ja Latvija turpinās tādu ceļu kā iet pašlaik tā paliks par teritoriju kur savāks salašņāš no visas pasaules lai tie netraucēu rietumu kungiem ar saviem izlēcieniem.

8.septembris 2023, 7:48
Marcis Dzelme

Debilas neta gondons Andis Atvaras ar saviem debiliem un slimiem neta murgiem un tas pats gondonam zilajam Vilim un gondonam Elmaram Sarkanim.

8.septembris 2023, 10:12
V ilis Gutmanis

Marcis Dzelme nu nepūlies parādīt draudziņ ka esi galīgi glups, visi jau to sen zin.

8.septembris 2023, 12:52
DŽA

atvar, es atbildu par tēmu.  Latvija ir plaukstoša valsts. Latvija ir brīnišķīga. Latvija ir Dzimtene. Latvija ir  māte. Esmu latvietis un lepojos ar to. Esmu savas zemes bērns!

Kā tur tavai rossejai ar kariem iet? Drīz jau Gulbju ezers skanēs?

8.septembris 2023, 17:30
V ilis Gutmanis

Savas zemes bērns?  Smieklīgi!!!

8.septembris 2023, 18:48
Andis Atvars

“Latvija ir mana Dzimtene, manas mājas, esmu latvietis, mīlu Latviju.” ©

Tiešām un tādēļ vāciešiem Vācijā pēcpuses atslaukiet? Esošo negāciju ignorēšana nav nekāda Latvijas mīlēšana, bet mīlestības karikatūra.

“ bez Dzimtenes, bez savas zemes, bez saknēm. Bastards, izpisenis.” ©

Šo rakstiet, jo pats tāds esiet?

“tev fašistu moskovija tīkama ir.” ©

Par ko tīkamāka? … es vispār esmu pret “saimnieka” meklēšanas Latvijai, taču tad ir attiecīgi tā arī jādzīvo, bet nevis jāraustās anglosakšu pavadā, kā sētas krancim.

“Moskovijaa lielumlielais vairākums saņem 200€ mēnesī “ ©

www.averagesalarysurvey.com/lv/alga/krievija?SalaryType=2

Normāls saits, kur var salīdzināt dažādu valstu algas. Sanāk, ka vidēji saņem ~1000 zaļo. Melnstrādnieka alga uz pusi mazāka. Attiecībā uz pirktspēju, tad pārtikas cenas ir tomēr zemākas, bet energoresursu cenas, komunālie maksājumi, īres pat uz pusi letāk, bet atkal, Krievijā cenas var atšķirties dažādās vietās un pat ļoti būtiski.

“Moskovija nemitīgi kādam uzbrūk, vienmēr karš” ©

ASV militārie izdevumi šajā gadā ir 858 miljardi dolāru, kas ir tik pat liels, cik sekojošām 9. valstīm militārie budžeti kopā.  Hmm … tas no lielas miermīlības vai lai varētu terorizēt visu pasauli? ASV problēma ir tā, ka izmaksas, lai turētu paklausībā visu pasauli pārsniedz ieguvumus un tas ASV liberālfašistisko diktatūru novedīs pie pilnīga sabrukuma.

“fašistu režīms ir visai asiņains.” ©

Jā, ir gan, bet laikam ritot, brīvi cilvēki kļūs aizvien brīvāki, bet nebrīviem brīvības kļūs aizvien mazāk un mazāk, līdz tie būs saslēgti pilnīgi važās.

“ Latvijā, manā zemē, ir miers. Nav kara.” ©

Dažreiz karš pat ir labāks par letarģisku miegu, jo pirmā gadījumā iet bojā garīgi mirušie un palikušie pēc tam strauji var attīstīties, bet otrā gadījumā ir līdzīgi kā ar vardi, kuru iemet aukstā ūdenī un uzliek uz rinķiem, lai ūdens uzvāras.

“Moskovijaa par domu izteikšanu, pat vārdu "karš", var dabūt 10 gadus cietumā.” ©

Tai propagandas pasakai ir arī kas reāli taustāms? Cik es saprotu, tad kādi ir tiešām iesēdināti, bet ne jau par vārdu “karš”, bet Rietumu propagandas izplatīšanu, ar mērķi kaitēt Krievijai.

“Latvijā varu brīvi paust savas domas.”©

Jūs nepaužiet savas domas, jo savas domas jums nav, tādēļ paudiet propagandu/melus, jo propaganda ir meli.

“Latvijā demokrātija un personas brīvība. “ ©

Dēmonu valdīšana un brīvība ir pilnīgi nesavienojami jēdzieni.

8.septembris 2023, 19:28
Laimonis Andins

Latvijas nakotni es redzu ar tautas veletu prezidentu ar visam pilnvaram.Un kongresu ar 50 Latvijas izcilniekiem sava joma juristi,ekonomisti,sociologi u tt.Atlaut tikai 2 partijas.

8.septembris 2023, 21:39
Andis Atvars

Vispirms gan būtu valsts pārvaldei jāatbrīvojas no vergiem - visiem tiem, kuri parakstījās, ka viņi pieņem verga statusu. Ja kāds vēl nesaprata, tad covid žīžas saņēmēji parakstījās, ka viņu fiziskais ķermenis vairs nepieder viņiem, bet tas tagad ir farmakoloģijas koncerna īpašums, kas arī ir verdzības iekārta.

8.septembris 2023, 22:38
Andis Atvars

turpinājums...

Pa r cik VP absolūtais vairākums ir vakcinēti un parakstījušies, ka labprātīgi piekrīt būt vergi, tad par nekādu Latvijas neatkarību pat runas nevar būt, jo vergs vairs nevadās pēc sirdsapziņas, bet vergtura norādījumiem. Lieki piebilst, ka Latvijas vergu turētājam neinteresē Latvijas valstiskums, neatkarība un kādas vēl brīvības, tādēļ Saeimas un Valdības pieņemtie likumi un noteikumi ir jau apriori kaitnieciski pašos pamatos. Uzskatāms piemērs ir ST tarifu nepamatotā celšana dzenoties pēc peļņas, ko sadalīt dividendēs.

Ja par verga statusa pieņemšanu, tad piemērs ir Bībelē, tik tur brīvajam ar īlēnu caurdūra ausi pie durvju stenderes. Šodien, lai kļūtu par vergu, ar injekcijas adatu tiek durts plecā. Ja šo saprot, tad vairs nekādu jautājumu nav, kādēļ nākotnē nav paredzēts privātīpašums, vecākiem pēc vergturu ieskatiem bērnus var atņemt, kas par brīnumu ir lojalitātes punkti un viss pārējais.

9.septembris 2023, 21:33
V ilis Gutmanis

Nu patiesāk būtu teikt ka visa šī kovidafēŗa bija vairāk domāta ASV dolāra nostiprināšanai un eiropas ekonomikas mazināšanai. Rezultātā paspēlēties ar bioloģiskajiem ieročiem ASV neizdevās jo Krievija ļoti āri radija vakcīnu pret šo saslimšānu pie kam piedāvajot to visai pasaulei par daudz zemāku cenu nekā to darija ASV. Eiropas ekonomika tika piebremzēta taču ne tik tāl cik tas bij nepieciešams ASV. Un te kā aklai vistai grauds sākās Krievijas un Ukrainas militārais konflikts. Sankcijas un aizliegumi kopā ar divu gāzes vadu iznīcināšānu noveda ES rūpniecību līdz tai situācijai kad lētāku resursu meklējumos uzņēmumi sāka pāŗcelties uz ASV. Militārā palīdzība it kā Ukrainas demokrātijas aizstāvībai iztīrija briņojuma un munīcijas rezerves kuras nu būs jāpapildina no ASV ražotnēm balstot tās ekonomiku. Un te lūk arī rezultāti par Latvijas ekonomisko it kā attīstību. Mēš saražoto elektro enerģiju pāŗdodam par lētu naudu un pēč tam to par augstām biržās cenām iepērkam no citurienes. Pēdējie nekustamo īpašumu iztirgošanas pasākumi liecina vien par to ka Latvijas ekonomika grimst. Mēs atsakamies no Krievijas tranzīta bet būvejam nekam nevajadzīgu Rail Baltic. Dzīvojam no ES kredītiem nemaz nedomājot par to ka agri vai vēlu tie būš jāātdod. Tā kā ja Latvija tādā veidā turpinās ''attīstīties'' tā diezgan ātri izbeigs savu eksistenci.

10.septembris 2023, 10:48
Andis Atvars

“Nu patiesāk būtu teikt ka visa šī kovidafēra bija vairāk domāta ASV dolāra nostiprināšanai un Eiropas ekonomikas mazināšanai. “ ©

Pie covid aferas ķērās klāt tad, kad 2012. gadā nobruka Zemes pārrestartēšana ar kodolieroču palīdzību. Vienkārši, cilvēki nav vienīgie spēlētāji uz Zemes un otrā puse, lai to novērstu, appludināja daļu pazemes pilsētas, tā atdzesējot karstās galvas, ka virs zemes visu dzīvo iznīcinās, bet paši nolīdīs pazemē un 30 gadus pārlaidīs tur, neizdosies. ASV ezeri un upes vienā dienā aizgāja pazemē, bet Dienvidamerikas piekrastē okeāna līmenis pazeminājās par diviem metriem, kas parāda, kādas dzīves telpas zem zemes bija izbūvētas, tam tērējot vairāk kā triljons dolāru ik gadu un jau sen, paplašinot jau esošās pilsētas no iepriekšējiem Zemes “restartiem”. Covid afēras veikšanai atļauja tika saņemta, jo galu galā, ko lai dara ar tiem, kuriem tā patīk demonu valdīšana un kuri par grašiem ir gatavi sevi verdzībā pārdot.  

“Rezultātā paspēlēties ar bioloģiskajiem ieročiem ASV neizdevās jo Krievija ļoti āri radīja vakcīnu pret šo saslimšanu, pie kam, piedāvajot to visai pasaulei par daudz zemāku cenu nekā to darīja ASV”.

Vispār jau tā “ zapte” tika ņemta no viena grāpja un tā pat netapa uz Zemes. Sākumā bija 24. farm. kompānijas, bet 8. redzot, kas ir kas, atteicās no piedalīšanās noziegumā. Krieviem it kā bija sava vakcīna, bet ražota ārpus Krievijas (Ķīna, Indija) , tā ka varēja būt ar pavisam citu sastāvu. Čehi, šķiet, sašūmējās, ka tiem atsūtīja citu žīžu, kura atšķīrās no sākotnējiem paraugiem. Pēc tam jau pasaka par krievu universāliem specaģentiem Bašīrovu un Petrovu, kuri braukā pa pasauli un pārmaiņus spridzina un indē. Pēc tam vispār darījums nenotika. Lai vai kā, bet paraksts par sevis nodošanu verdzībā arī Krievijā bija.

“Eiropas ekonomika tika piebremzēta taču ne tik tāl cik tas bij nepieciešams ASV.” ©

Ar ASV varenajiem ir visai sarežģīti, jo tie nav vienoti un pēc 2012. gada tie sadalījās divos grupējumos. Vienu, teiksim, pārstāv Tramps, bet otru Baidens. Baidena grupējums pakļāvās tiešiem ļaunuma iniciatoriem ar uzdevumu iznīcināt ASV, bet to vairs nav, tādēļ ir mēģinājums, tā paša Baidena grupējumam, ASV saglābt “apēdot” sabiedrotos – ES. Bet par cik cilvēces nobrucināšana iet vairāk kā pa celmiem - pat ne puse no iecerētā realizējas, tad ir tas “ne tik tāl cik tas bij nepieciešams”. Tas gan, ka pirms ASV sabrukuma tiks mēģināts nograut ES, tam tā kā vajadzēja būt visiem skaidrs, kuri sevi uzskata, ka ko saprot no politikas…. nav idioti.

“Un te kā aklai vistai grauds sākās Krievijas un Ukrainas militārais konflikts.”©

Kariņš bija iecerēts 17. gadā, bet nobruka ar Trampa nākšanu pie varas. Būtu noticis tad, Krievijai izdzīvot būtu nācies ļoti smagi. Tam sākotos tikai tagad, iespējams, ka pat karot nevajadzētu.

“Sankcijas un aizliegumi kopā ar divu gāzes vadu iznīcināšānu noveda ES rūpniecību līdz tai situācijai kad lētāku resursu meklējumos uzņēmumi sāka pāŗcelties uz ASV. “ ©

ASV nav glābjama un ir tik laika jautājums, kad tā sabruks.

“Militārā palīdzība it kā Ukrainas demokrātijas aizstāvībai iztīrija briņojuma un munīcijas rezerves kuras nu būs jāpapildina no ASV ražotnēm balstot tās ekonomiku. “ ©

Tāds aprēķins ir loģiski saprotams, bet arī tam nebūs lemts īstenoties.

“Un te lūk arī rezultāti par Latvijas ekonomisko it kā attīstību. Mēš saražoto elektro enerģiju pāŗdodam par lētu naudu un pēč tam to par augstām biržās cenām iepērkam no citurienes.” ©

Tas nav nekādi citādi vērtējams kā noziegums pret Latviju – mākslīgi tiek grauta Latvija ekonomiski un aplaupīti tās iedzīvotāji, lai atbalstītu saujiņu biržas spekulantu. Tieši tamdēļ vairākkārtīgi pacēla ST tarifus, bet naivos baro ar pasakām par ieguldījumiem infrastruktūrā, materiālu sadardzinājumā utt..

“Pēdējie nekustamo īpašumu iztirgošanas pasākumi liecina vien par to ka Latvijas ekonomika grimst.” ©

Pareizāk gan būtu rakstīt, ka ir jau nogrimusi, jo “valsts” savas saistības vēl pilda pateicoties ES dotācijām, parādsaistību palielināšanai, cenu celšanai, lai varētu iekasēt lielāku PVN. Latvija nevar atļauties tādu greznību, kā pornoaktrisi par premjeru un diletantus konkrētā sfērā par ministriem.

“Mēs atsakamies no Krievijas tranzīta, bet būvejam nekam nevajadzīgu Rail Baltic.”©

Vajadzības pēc tā nekādas, bet ceru, ka to finansē ES. Ja tas netiks pabeigs, vai būs nevajadzīgs, tad būs jāiegulda resursi tā demontāžā, bet nedomāju, ka kāds tik tālu vergu valsts Latvijas vadībā ir spējīgs aizdomāties.                               

 “Dzīvojam no ES kredītiem nemaz nedomājot par to, ka agri vai vēlu tie būs jāatdod.”©

Lai nebūtu jāatdod, tad jālikvidē kredīta devējs. :))))))

“Ja Latvija tādā veidā turpinās ''attīstīties'' tā diezgan ātri izbeigs savu eksistenci.”©

Vienīgā cerība, ka visi žīžu saņēmušie atlaidīs  pedāļus, jo savādāk tie idioti no skatuves nav prom dabūjami. Pat ja rīt 6:00 Latvijas himnas vietā skanētu “Россия - священная наша держава… ” , tad Latvijas pastalas pie varas šodien, jau būtu paspējušas zvērēt uzticību Putinam, pat variet neviens par to nešaubīties. Tā ir pilnīgi morāli degradējusies suga un tāgadējās valdības veidošana tam ir uzskatāms apliecinājums – nu bija vjenoti jāatstāj opozīcijā… pietiek tiem ļaut graut Latviju ar stambulas konvencijām un lgbt nenormālību uzspiešanu cilvēkiem, nodokļu celšanu un ekonomikas apzinātu iznīcināšanu, lai tik izdabātu jau neesošam sorosam. Tas ir apmēram tā, kā bulli tur piesietu pamatīgā ķēdē, bet tad to piesien ar veļas šnoru un tas pat necenšas to pārraut.                                                                                                                        

10.septembris 2023, 19:15 (10.septembris 2023, 19:21 - labots)
DŽA

atvar, vanckar, atkal palagu piedirsi? Latvija dzīvos! Tava rosseja arī, bet maziņa būs. 

12.septembris 2023, 20:03
Andis Atvars

"Latvija dzīvos! Tava rosseja arī, bet maziņa būs." (c)

Staķis Rīgā esot mērs, apliecināja, ka Latvija neizdzīvos viss. Bet tādi staķi ir Rīgas pilī, Saeimā un Valdībā. Ja kādi domā, ka atlaižot Saeimu ko iespējams mainīt, tad nē, iekams netiek mainīts Vēlēšanu likums, no kura tiek izņemti visi vēlēšanu nozagšanas instrumenti - "balsu uzglabāšana''; videomovērošanas kameru neesamība vēlēšanu iecirkņos; vēlēšanu biļetenu steidzīga iznīcināšana; vēlēšanas ne dzīves vietā; izslēgt jebkādu vēlēšanu rezultāta mainīšanu elektroniski. Par cik pēdējās Saeimas vēlēšanās visi nosauktie vēlēšanu viltošanas instrumenti tika vēlēšanās legalizēti, tad vēlēšanas pat nevarēja netikt viltotas. Vienkārši, nekas netiek veikts tāpat vien. 14. Saeimas vēlēšanās tika iesaistītas kapsētas un tam pēc vēlēšanām ir jābūt pārbaudāmam faktam (mani neviens nepārliecinās, ka Latvijā bija 60 000 pilnīgi debīleņi, kuri pa nedēļu brauca uz rajona centriem, lai tikai varētu nobalsot, ja to jebkur Latvijā varēja mierīgi veikt nekur nebraucot; ja nav piesaiste dzīves vietai, tad vēlēšanu apgabaliem vispār nav nekādas jēgas) . Vēlēšanu rezultāta viltošana pēc savas būtības ir valsts nodevība un par to ir jānosaka augstākais soda mērs, lai neviens pat neiedrošinātos noziegumu veikt.

Bet ir vēl kas. Latvijā tiešām ir idioti, kuri vārdos ir it kā par Latvijas neatkarību, bet darbos dara visu iespējamo, lai Latviju iznīcinātu. Protams, protams, tas tiem netraucē meklēt “Latvijas nodevējus” starp latviešiem, kuriem smadzenes vēl ir. Un tā, kāda Latvija, ja ar “Uzvaras pieminekļa” nogāšanu, praktiski, novāca pēdējo šķērsli PSRS II radīšanai. Latvija bija iekļauta PSRS I un loģiski, tā tiks arī iekļauta PSRS II . Man nav saprotams, kādēļ ir jāiznīcina grāmatas krievu valodā. Tiešām, tie kuri to dara, nesaprot, ka pēc tam tādā pašā veidā notiks vēršanās pret latviešu valodu… taču būsim PSRS II.

12.septembris 2023, 21:21
V ilis Gutmanis

Nedomāju ka tāds veidojums kā LPSR II vispāŗ būtu iespējama. Rietumiem Latvija, Lietuva, Igaunija un Ukraina ir vajadzīgas kā tādas strutojošās skabargas. Diemžēl kad rietumi nonāks pie secinājuma ka ar Krieviju labāk ir  nenīsties bet tirgoties ne Latvija, Lietuva ne Igaunija nebūs vajadzīgas. Ja viņas atkal pievienot Krievijai tas atkal ir kā badre kuru lai varētu turpināt ceļu vajadzēu aizbērt. Tikai viena bēda vai Krievijai to vajag? Diemžēl atbilde ir tikai viena un tā ir - NĒ.

13.septembris 2023, 10:47

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas