Fašisms un nacisms. Ar ko tās ideoloģijas atšķiras un kura no tām pilnībā atbilst kremļa režīmam.

DŽA

Fašisms. Ideoloģija atbalsta karu un vardarbību, pasniedzot to, kā pilnīgi normālu un attaisnojumu. Noliedz pilsoņu individualitāti, nostāda valsts (varas) intereses augstāk par pilsoņu interesēm- mēs esam vara, jūs (pilsoņi) neesat nekas, vien sīkas skrūvītes, kuras, ja salūst, ir norakstāmas. Absolūta kremļa režīma realitāte. Absolūta atbilstība. Rossejaa valda fašistu režīms. 

Nacisms (nacionālsociālisms). Fašisma un rasisma apvienojums. Pamatā tas pats, kas fašisms, bet akcents tiek likts uz nācijas tīrību, virzot vienu nāciju kā vienīgo un augstāko, kas var valdīt pār pārējām nācijām. Atšķirībā no fašisma, nacismam rūp savas tautas labklājība, pilsoņi netiek uzskatīti par mazsvarīgām skrūvītēm. Kremļa režīmam termins "nacionāl- sociālisms", neatbilst. Režīmam ir nospļauties uz saviem pilsoņiem un viņu dzīvi. Rossejaa valda fašisms. 

Abas ideoloģijas ir agresīvas, vērstas pret cilvēcību, pret cilvēci. Tās tika sagrautas. Ideoloģijas tika iznīcinātas, likās- viss, nekad vairs nebūs fašisma un nacisma...bet, nē, fašisms atdzima kremlī. Un uzsāka asiņainu karu pret cilvēcību. Un tiks sagrauts! Slava Ukrainai!

30.augusts 2023, 11:48 (30.augusts 2023, 11:57 - labots)
DŽA

Portāla foruma troļļi- atvars un z ilis v ilis, gaida instrukcijas no fašistu vēstniecības. Kad tiks saņemtas, tad atkal redzēsim bezsakara bla- bla bezjēgā. 

30.augusts 2023, 12:16

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:19

Jaunākās diskusijas