Kāda varētu būt rossejas nākotne?

DŽA

Varbūt,  kādreiz, es rosseju saukšu par Krieviju, bet, pašlaik nē. 

Kremļa fašistu režīms uzbruka Ukrainai, pie tam, jau 2014.gadā. rosseja sāka karu. Pagājušā gadā rosseja sāka pilna mēroga iebrukumu. Sak' Kijevu paņemsim trijās dienās!

Nē, neiespējami. Ukraiņu tauta kājās cēlās, aizstāv savu zemi, savu valsti, savu tautu. Ukraiņi parāda apbrīnojamu varonību un pašaizliedzību, lai izdzītu fašistu okupantus no savas zemes. Ukraina uzvarēs. Ukrainai palīdz 52 valstis, NATO, arī Japāna un Dienvidkoreja. rosseja ir palikusi viena, Ķīna nepalīdz, paliek vien Irānas droni un Eritrejas specvienības- ar suņiem. Ja nav vēl apēsti. Ziniet, Eritrejā ar pārtiku ir knapi.

 rosseja karu zaudēs, jau tagad saprata to, ka zaudējusi ir. Kamdēļ fašisti turpina karu, tas nav saprotams.

Kas būs ar rosseju tālāk, ir miglā tīts. Iespējams pilsoņu karš. Iespējams apvērsums. Karš pret Ukrainu ir zaudēts. Bet rossejai nāksies maksāt reparaacijas Ukrainai. Jebkurā variantā. Un tie ir miljardi $, ne rossejas rubļi. To maksās krievi, vismaz divās paaudzēs. 

Putins sagrāva krieviju. Viss! rosseja ir dirsā!

22.augusts 2023, 21:29 (22.augusts 2023, 21:53 - labots)
V ilis Gutmanis

Pajoliņ diemžēl nevienu neinteresē kā tu kaut ko sauksi vai nesauksi jo tev pat ar to kas notiek uz pasaules nav ne mazākāš saprašānas. Kāpēc? Tāpēc ka tev kā iejūgtam zirgam ir uzliktas klapes lai tu neskatītos apkārt bet skrietu tur kur saimniekam vajag.

22.augusts 2023, 21:34
DŽA

V ili, tu, noteikti, idiots esi. Tas ir normāli, ir tādi cilvēki, kā tu. Ar īpašām vajadzībām. 

22.augusts 2023, 21:58
DŽA

Z V ili, dirsā ir taviem fašistiem?

22.augusts 2023, 22:36
V ilis Gutmanis

Žēl ļoti žēl ka tādi garīgi slimi personāži kā DŽĀ piesmirdina šo pasauli.

23.augusts 2023, 7:17
Marcis Dzelme

Krievijas nakotne ir liela dirsa, bet Ukrainai nakotne ir NATO un ES un zilas Vilis un gondons Andis Atavars var pucets dibenus Putinam. 

23.augusts 2023, 10:21
V ilis Gutmanis

Mārcīti, Mārcīti jums laikam ar DŽA vienas bojāts smadzenes uz abiem. Atļāušos pajautāt vai jūs gadijumā neesat siāmas dvīņī?

23.augusts 2023, 12:34
Marcis Dzelme

Zilais Vilis un simas dvini esat tu un godons Andis Atvars.

23.augusts 2023, 16:22
V ilis Gutmanis

Ja cilvēks kaut ko nesaprot tas ir normāli, bet kad pajoliņi bazūnē tas būs tāpēc ka es tā gribu tā ir plānprātības diagnoze, pie kam neko citu kā runāt rupjības un mētāties ar mēsliem viņi nemāk un ari savādāk nevar.

23.augusts 2023, 17:10
Jelena Sergejeva

Krievijai var būt laba nākotne, ja likvidēs putleru un viņa piegulētājus. 

23.augusts 2023, 18:19
DŽA

Jelena, jā! Mans draugs dzīvo Krasnojarskā, viņš gaida Ukrainas uzvaru. Viņš, tiešām, cer uz Ukrainas uzvaru!  Fašistu režīms tiks sagrauts un Krievijā cilvēki varēs dzīvot! 

23.augusts 2023, 21:30
V ilis Gutmanis

Krievijai jau tagad ir laba nākotne jo pat tā pasaules daļa kas it kā ne pārāk atbalstija ASV virsvadību notiekoošājā pasulē sāk pamazām no tās novērsties. Diemžēl pasaules diplomāts Borels kuram it kā būtu pēc viņa ieņemamā amata jādomā par cilvēces apvienošanu lai celtu gaišu nākotni izdomāja uzcelt sienu. Nosaucot nelielu daļīņu cilvēces par plaukstošu dārzu kur diemžel lielākā daļa nav dzīvotspējīga kuru būtu jāsargā no dabīgiem džungļiem kuri ir it kā pārējā cilvēce. Varbūt patiešām uzcelt sienu ap šo plaukstošo dārzu un lai tas tuvākajos gados izmirst savā pastāvēt nespējīgumā un vēlāk netraucēt ziedēt un plaukt tiem neaatīšrtītajiem džungļiem.

24.augusts 2023, 20:36
DŽA

zilais vili, tava mordora mirst. Ej glābt, ujebok.

24.augusts 2023, 22:11
V ilis Gutmanis

Pajoliņ nomierinies iedzer nervu zāles un paskaidro kas tā tāda mordra kura mirst?

25.augusts 2023, 9:37
Jelena Sergejeva

Krievijai nebūs nekāda nākotne, kamēr pie varas būs tas idiots ar tādiem pašiem dirslaižiem. Medvedjevs jau vien ko ir vērts. Stulbs alkāns, kurš putlera nāves gadījumā, stāsies viņa vietā. 

25.augusts 2023, 16:51
V ilis Gutmanis

Jelena Sergejeva diemžēl to kū jūs gribat nav atkarīgs no tā ko jūs varat. Kaut gan ja jau jūs esat pāgājusi uz rupjībām kas principā nozīmē ka jūs pati zinat ka jums nav un nebūs taisnība nekādā veidā neietekmēs notikumus Krievijā. Saprotu ka ļoti grūti atzīt ka tev nav taisnība tāpēč jūs arī trakojat. Šajā gadijumā sanāks tieši tas ka Latvijai nebūs nekādas nākotnes. Jo diežel ritumi jau šāk saprast ka ir kļūdijušies atsakoties no Krievijas resursiem un cenšoties to nospiest uz ceļiem ar savām sankcijām. Rietumi aizies ju tādi šēmales kranči kā Baltijas valstis viņiem nebūs vajadzīgas Krievijai atkal šīs teritorijas arī pat ar piemaksu nebūs vajadzīgas. Tā kā atliks vien sēēt pie sasistāš siles un gaudot par to ko paši savām rokām sagrāvāt.

25.augusts 2023, 21:33
DŽA

Ujebok v ili, kurš te trako? Tak tikai jūs, abi fašisti- tu un tavs poddjeljnjiks atvars. Bet tev, sūds tāds, šķiet, ka visi tie, kuri objektīvi redz notikumus, respektīvi kremļa uzbrukumu Ukrainai, trako? Nē, mums nav iemesla trakot- Ukraina dauza fašistu mordoras orkus! 

Bet jums, kremļa maukas, trakošanai ir iemesls- Ukraina dauza rossejas armiju! Nu kā tā var  :)))

25.augusts 2023, 22:54
Jelena Sergejeva

Ne jau es sāku rupji izteikties, bet ar rupjību ar rupjību. Tagad vilīt domā kur izkārt savas piedirstās apenes, Krievijas karogs būs piemērotākā vieta pie tavas mājas. 

25.augusts 2023, 23:43
V ilis Gutmanis

Jelena Sergejeva  ja jūs domājāt ka pateicāt kaut ko gudru  tad man jūš ir žēl. Žēl ka tos cilvēkus kas savas aprobežotības, iedomīguma vai kādu citu iemeslu dēļ noved sevi līdz iznīcībai.

26.augusts 2023, 7:41
Jelena Sergejeva

Vili, es atbildēju tavai rupjībai,ja joprojām esi ne sapratnē, tad ar tevi viss skaidrs. Daunis kurš ticis pie interneta. 

26.augusts 2023, 10:10

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:19

Jaunākās diskusijas