Kāda varētu būt rossejas nākotne?

V ilis Gutmanis

Jelena Sergejeva skatos ka jūs ejat pa pajoliņā ceļu tāpat kā viņš mēginot citiem piedēvēt savus netikumus.  Bet lai jau paliek kaķa lāsti debesīs nekāpj.

26.augusts, 13:35
Jelena Sergejeva

Piever muti beidzot, ne jau es sāku stulbus uzbraucienus. Ko nopirki, to dabūji. Mēs mierīgi varētu diskutēt, ja pats ar savām apenēm (piedirstās) nebūtu plātīties. 

26.augusts, 14:34
DŽA

Jelena, es iebildīšu. Diskutēt var ar saprātīgiem cilvēkiem. Ne ar fašistu vilkačiem. Tiem sumpurņiem tikai ar lauzni starp acīm. Bez vārdiem. 

26.augusts, 14:55
V ilis Gutmanis

Divi pajoliņi mētājās ar mēsliem  un tēlo no sevis taisnības un gaismas nesējus, nemaz nepievēršot uzmanību tam ka paši ir tie par kuriem viņi cenšās nodēvēt citus.

26.augusts, 21:29
Jelena Sergejeva

Es tak tevi neaizskāru. Pats jau iesāci pirmais, tā kā sorry. 

27.augusts, 11:40
Marcis Dzelme

Un ar diviem kremliniem zilo Vili un gondonu Andi Atvaru nav jegas vispar diskutet un tie abi jau var sakt pucet savus dibenus Putinam.

27.augusts, 12:38
DŽA

marci, aizver palātas durvis no iekšpuses. 

27.augusts, 12:40
V ilis Gutmanis

Jelena Sergējava zinat man mazliet jūs ir žēl tāpēc ka jūsu īsa atmiņā neļāuj jums normāli domāt.

27.augusts, 13:07
Marcis Dzelme

Bet neta pidar Piderdrinker aizej pie psihiatra un tev vieta psihiartijas dispaseri Tvaika iela 2 un visus neta apsauka par pidariem.

27.augusts, 14:44
Jelena Sergejeva

Lai nu cik īsa, bet tomēr ir, atšķirībā no tevis dunduk. 

27.augusts, 19:03
DŽA

Pats stulbākais ir tas, ka tārpi saka to, ka viņiem cilvēkus žēl esot! Planktonam, biomasai, cilvēkus ir žēl? Stulbums žēlo saprātu?

27.augusts, 19:15
V ilis Gutmanis

Lai jau paliek Jelena Sergrjeva jūsu ''zelta zivtiņas'' atmiņa. Ja lūs neatceraties ko esat rakstijusi tad varēu kaut mazliet komentārus atritinā atpakaļ. Bet šēit atkal jāšāka diemžēl pat tam jums prātiņā nepietiem. Jūs ar to lepojaties? 

28.augusts, 7:41
V ilis Gutmanis

Pajoliņām DŽA es ieteiktu paskatīties pašam uz sevi. Ja viņš uzskata to ko redz par cilvēku tad tas ir šausmīgi smieklīgi.

28.augusts, 7:44
DŽA

V ijebok v ili, tu, mauka, dirsienā nosists tiksi. Savos sūdos nosprāgsi.

29.augusts, 13:56
V ilis Gutmanis

Pajoliņ tava neprāta plašums varētu pāŗsteigt jebkuru psihiatru. Pēc tā kā jūs vāraties var saprast ka kāds jau jums par mutes palaišānu ir sadevis pa ausīm.

29.augusts, 14:57
Elmārs Sarkans

Krievijas nākotne ir skaidra-tā būs praktiski vadošā valsts Eiropā

29.augusts, 16:09
DŽA

Pārsmieties, sarkandirsi, var :) rosseja, praktiski, jau ir dirsā!

30.augusts, 21:28
V ilis Gutmanis

Pajoliņ tas nav Indiešu kino. Ukraina dabūjusi tā pa biksem ka nezina ko ķērt ko grābt bet jūs šēit stāstat galīgas muļķības.

31.augusts, 18:10
DŽA

Z ili v ili, atkal jau sūdus ēd, vot lops tāds  :)))

31.augusts, 18:23
Jelena Sergejeva

Kā lai tādu nezāli kā Vilis un Atvars izravē no foruma? 

1.septembris, 12:17

Tavs ziņojums

Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:11

Jaunākās diskusijas