Par Dienvidkorejas bruņojuma piegādi Ukrainai.

DŽA

Kamdēļ tas ir svarīgi un, rossejai biedējoši? Pirmkārt, bez tā, ka Dienvidkoreja ir desmitā attīstītākā valsts pasaulē, Dienvidkoreja ražo bruņojumu pēc NATO standarta, kalibra. Vienkāršāk sakot, Dienvidkorejas tankiem, bruņutransportieriem, artilērijas sistēmām, der jebkura NATO munīcija, vienalga, vai no Polijas vai ASV- lādē tik iekšā un šauj fašistus! Otrkārt, Dienvidkoreja pateica- mēs esam kopā ar GAISMU! Fašisms ir tumsa, mēs dosim savu artavu gaismas uzvarai!

Viens fašistu izdzimtenis, nickname "stāstnieks",  ieminējās to, ka Dienvidkoreja nedošot bruņojumu Ukrainai, bet gan NATO valstīm (kāds sakars Dienvidkorejai ar NATO?), jo NATO visu bruņojumu esot Ukrainai atdevuši un tagad pliki palikuši! Jopcik, tas tak debilitātes paraugdemonstrējums. ASV tanki "Abrams", ir absolūti modernākie pasaulē, amerikāņiem to ir daudz. Viņiem vajag Dienvidkorejas tankus??? Vācijas Leopardi ir otrā vietā, aiz Abramiem. Ko, Vācijai vajag Dienvidkorejas tankus?   Ak tad NATO valstīm bruņojums aptrūkās? NATO Ukrainai ir iedevuši labi, ja 1% sava bruņojuma, visticamāk, daudz mazāk. 

Nē, nē- Dienvidkorejas bruņojums tiks dots Ukrainai. Pizdohens mordorai! Nāve moskolijas fašistu režīmam. 

25.aprīlis 2023, 19:26 (25.aprīlis 2023, 19:46 - labots)
Stāstnieks

Dža, iedod linku kur Dienvidkoreja sola ierocus un munīciju Ukrainai? Tad es te iedošu linku uz informāciju par to, ka Polija taisās pirkt Dienvidkorejas tankus.

26.aprīlis 2023, 8:36
DŽA

Es tev, ute, varu tikai pa rīkli iedot. Bet, ar kvalitātes garantiju. 

26.aprīlis 2023, 19:41
Andis Atvars

"varu tikai pa rīkli iedot" (C)

Jums prasīja pamatojumu jūsu rakstītam. Ja jums pamatojuma nav, tad jūs esiet melis un draudu bārstīšana nav no lielas gudrības. Draudētājs tā apsūdz pats sevi.

26.aprīlis 2023, 21:00
V ilis Gutmanis

Nu ko var darīt? Pamatot savus vārdus DŽA nevar. Varbūt tāpēc ka nevar atrast pamatojumu saviem izdomājumiem bet varbūt vienkārši savu nezināšanu aizvieto ar smieklīgu bravūru.

26.aprīlis 2023, 22:16
Stāstnieks

Dža, tātad uz jautājumiem atbildēt tu nevari, pierādījumu tev nav.

27.aprīlis 2023, 8:12
Marcis Dzelme

Vilis Gutmanis, Andis Atvars un Stastnieks ir kramlini un ir jau oficiala informacija.

28.aprīlis 2023, 9:05
V ilis Gutmanis

Marcis Dzelme cik saprotu jūs esat kramlini uzskaites departamenta priekšnieks?

28.aprīlis 2023, 9:40
Elmārs Sarkans

Ko tur brīnīties par to slimo sūdu stumdītāju dža alias mārcis dzelme-tam nabagam sūdus sastūmuši tiktāl,ka tie jau iespiedušies smadzenēs,tāpēc arī tādu bobi melš....

28.aprīlis 2023, 13:15
Marcis Dzelme

Elmars Sarkans, Vilis Gutmanis, Stastnieks un Andis Atvars ir sudu stumditaji.

28.aprīlis 2023, 14:48
V ilis Gutmanis

Mārcis Dzelme jums pašam nav kaut mazumiņš kauna par savām rupjībām?

28.aprīlis 2023, 18:06
Andis Atvars

Drīzāk jau būtu jākaunās, ja Mārcis ko labu par mani uzrakstītu. Bet viss tas no tā, ka tie cilvēcību zaudējuši un ar to arī pienācis to gals, tad nu agonē kopā ar tantēm AB un dža.

28.aprīlis 2023, 18:32
DŽA

Jā jā, izdzimteni atvar, cilvēcību zaudējuši ir tie, kuri ir pret karu, pret cilvēku nogalināšanu, pret mordoras orku neiedomājamām zvērībām Ukrainā? Ja es tevi satiktu, nosistu, bet lēnām- lai tu izbaudītu to.

29.aprīlis 2023, 19:00
V ilis Gutmanis

Zinat ko DŽA jums tagad Andis Atvars būs jāsargā lai ar viņu nedod dies kas nenotiktu. Jo uz krimināl pantu jūs jau esat sev parakstijis.

29.aprīlis 2023, 21:06
Austris Dortholcs

Viennozīmīgi,  krievija kā impērija ir jāiznīcina,  tāpēc visu godīgo cilvēku un valstu morālais pienākums ir palīdzēt Ukrainai! Tāpēc gods un slava Dienvidkorejai!

29.aprīlis 2023, 21:34
DŽA

Zilais v ili, idiota gabals, bezsmadzeņu radījums tu esi, sargā pats savu ujeboku - vijeboku. Lai kāds letiņš nenosit to sumpurni. Dalbojobs, bļa, tu zilais vili. Izraus letiņi arī tavu rīkli.  Tā tam būt, jūs, fašistus, vajag dauzīt, sist līdz nāvei!

29.aprīlis 2023, 22:46
V ilis Gutmanis

 DŽA jūs ne tikai nesaprotat ko rakstat, bet pat nedomājat kāds jūsu rakstītajam var būt sekas. Nu bet tas jau norāda uz jūsu zemo domāšanas līmeni. Pie kam jūsu histēriskie izsaucieni un lamuvārdu lietošana to tikai apliecina.

30.aprīlis 2023, 10:55
Andis Atvars

"Viennozīmīgi, krievija kā impērija ir jāiznīcina" (C)

Krievija tiek būvēta uz impērijas pamatiem un drīzāk tās grāvēji pietaisīs bikses, kā to nograus. Es jūsu vietā pievērstos Latvijai, jo tā atrodas uz kolonijas, ne suverēnas valsts pamatiem.

Cik es saprotu, tad jūs par NA fanojiet. Nepateiksiet, tajā visi tā cepas par lgbt "gultas vērtībām" kā jūs? Mihails Šahnazārovs pirms pēdējām Saeimas vēlēšanām ritīgi nolika SC un pat NA augstāk pacēla par tās, jo pirmā nekad nav slēpusi naidu pret Krieviju un krieviem, tad pēdējie visu laiku Krievijai un krieviem ir tuteni mugurā dūrusi. Man kā latvietim jāsaka līdzīgi - ja Saeimas vēlēšanās startētu tikai SC un NA, tad es laikam vēlēšanās nepiedalītos. Par SC nebalsotu, jo es neizvēlos mazāko ļaunumu. NA jau sen kā nedarbojas Latvijas valsts interesēs, bet Latviju un latviešus upurē ārvalstu kolonizatoru interesēm.

"visu godīgo cilvēku un valstu morālais pienākums ir palīdzēt Ukrainai... "

... piepildīt pie varas esošiem kabatas un izkaut ukraiņus, lai pēc tam nebūtu kam iebilst, kad Ukraina tiks dalīta? Jūs tiešām to nesaprotiet vai tikai izliecieties par idiotu?

30.aprīlis 2023, 10:58
Tom Azazel

Latvija ir kolonija? Ko Tu pīpē Andi, iedod dīlera kontaktus.

Latvieši ir kolonizētāji. Šobrīd gaidam, kad rašisti izkarosies savā iekšienē un kopā ar pārējo civilzēto pasauli sadalīsim to līķi, kas būs palicis. Varbūt dabūsim ne tikai Abreni bet vēl kāds gabaliņš atleks.

30.aprīlis 2023, 13:59
DŽA

Tas dalbis kaprona zeķes pīpē.

30.aprīlis 2023, 16:10

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:39

Jaunākās diskusijas