Krievija karu zaudēs pāris mēnešu laikā.

Andis Atvars

“Noskaties euronews par Parīzes protestu akcijām šinīs dienās. Tur puse ir meli, kuri uzfilmēti 2019.gada protesta akcijās pret izglītības reformu. ©

Konkrēti kas tur ir meli – protesta akcijas nav vai tās ir pārāk masveidīgas, tad nu rāda kaut kādus vecus piketus? Bet varbūt ir tā, ka lai attaisnotu Makrona raidītos orkus pret demonstrantiem, kuri ar stekiem, vienkārši, sit ikvienu, kurš gadās tiem ceļā un tādēļ rāda visas dedzināšanas, kādas vien Francijas vēsturē fiksētas?

“Un tagad visiem būtu jātic tam dedzināšanas feikam Ukrainā? “©

Odesas Ārodbiedrības nama dedzināšana bija feiks un 42. sadegušie un 6ši ārā nosistie arī bija feiks? Ukrainas fašistiskam režīmam par labu neliecina jau pats fakts, ka tas notika, tas notika un pats galvenais, tā uz to reaģēja. Bet ir jau vēl atsevišķi fiksēti gadījumi, ka tiek uzņemts video ar krievu karagūstēkņu apšaušanu un dedzināšanu, tik piemirsās, ka mobilais fiksē arī uzņemšanas laiku. Tieši laiks Ukrainas fašistiskā režīma apsūdzības pret Krieviju pagriež apsūdzību pret Ukrainas pusi. Jūs taču ar loģiku draudzējieties, tādēļ arī pamanījāt nesaistes “Bučas noziegumā”. Krievi Buču atstāj 31. martā. 1.aprīli atgriezies pilsētas mērs neko neredz, ka glvenās ielas malā atrastos līķi (būs šis mērijā nokļuvis pa kanlizācijas šahtu)  un ziņo, ka dzīve pilsētā atgriežas ikdienas ritmā un tad bāc,  2. aprīli tiek pamanīts, ka ceļa abās pusēs ir nogalināto ar sasietām rokām uz muguras. Sanāk, ka krieviem ko darīt nav bijis, tādēļ, lai eksekūcija efektīgāk izskatītos, tad nošaujamiem sasējuši rokas … tik nav saprotams, vai nošaujamais aizvests jau nošaušanas vietā vai tie pamīšus abas ielas malā pēc tam izkārtoti. Viss tas ir tik debīli, ka varbūt tādēļ Putina apsūdzībai ir tikai fakts, par nelikumīgas “preču” izvešanas no Ukrainas okupētās teritorijas. Putins ļauns jau tik kļuva pēc  "Dimas Jakovļeva" akta pieņemšanas un Ukrainas kara viens no iemesliem ir ik gadu 30 000 bērnu eksports uz Rietumu valstīm, jo kā tad 70 gadīgas pugačovas tiks pie bērnu sejiņas. Izskatās, ka Vaikule ir sākusi iet Allas pēdās un tādēļ bija žēlabas, ka būt vecam ir briesmīgi.

“Nošaujies!” ©

Tikai pēc jums un tad padomāšu vai man tas tiešām vajadzīgs.

“Aizbrauc uz Ukrainu un tad gudri muldi.” ©

Es otram neko neiesaku, ko pats nebūtu veicis un pārbaudījis.

“…  pieņem pie sevis bēgļus, tad varēsi gudri spriedelēt.”©

Es varētu pieņemt tos Ukrainas bēgļus, kuri bēga uz Krieviju un Baltkrieviju, bet ne tos, kuri bēga uz Rietumiem. No ukrainiskuma tik pa gabalu, jo tā ir vēl vairāk kā spitālība un visi palīdzētāji cietis tādā mērā, kā būs atblstījuši Ukrainas fašistisko režīmu.

“Labāk nekaitini mani!!! “ ©

Gan jau jums atradīsies kāds smaržas flakons. Ielieciet to atpakaļ iesaiņojuma kastītē, nolieciet to divu metro attālumā sev priekšā uz galda. Ja “uzspridzināt” spēsies to fiziski neaizskarot, tad sākšu jūs respektēt, bet līdz tam jūs neesiet man līdzvērtīga. Tik maza piezīme, variet nograut arī sevi un viens diskusijas dalībnieks mazāk, ja nespēsiet pārnest rezonētās dusmas uz stikla flakonu kastītē. Sajūtas vispār ir baisas – tūlīt, tūlīt pats sabirsi ... un tad atgūsti līdzsvaru… esmu iemācījies sevi kontrolēt, lai līdz tam nenonāktu…

2.aprīlis 2023, 13:00
DŽA

Atvar, aizvar žaunu. 

2.aprīlis 2023, 13:34
Jelena Sergejeva

Tev tak stulbovičam nevar neko iestāstīt. Vieglāk ar malkas pagali parunāt, jēga būtu lielāka. Tev šinī saitā ir divas saprāta un domāšanas draudzenes. Ilgi nebūs jāgaida, drīz jau jutīs smacinieks. 

2.aprīlis 2023, 18:49

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:26

Jaunākās diskusijas