Krievija karu zaudēs pāris mēnešu laikā.

Alfreds Mileiko

No tā ka kādi pajolīši izsaka prognozes jau nekas nemainās jo realitāte ir tāda ka krievija ir atkarojusi vismaz 20% ukrainas teritorijas un 65% Bahmutas nemaz nerunājot par Krimu,piemēram var salīdzināt tīĝerus 2 pas,karā un t34,viñi paņēma ar daudzumu un lëtumu un ja putins izmantos kodolieroĉus pret ukriem un poļiem tad rietumi tos var nodot kā poļus 2 pas,karā,jo viņi negribēs atomtriecienus Vašingtonā,Londonā un Parīzē,bet grib karot ar putinu izmantojot austrumeiropas valstis!

29.marts 2023, 12:50
DŽA

Vēl viens idiots- Alfreds Mileiko. Nav man vēlmes ar idiotiem diskutēt, tādēļ neteikšu to, kas ar krieviju notiks, ja tā izmantos kodolieročus, kaut vai "taktiskos".

29.marts 2023, 15:38
DŽA

Krievija ir absolūtā dirsā!

29.marts 2023, 15:40
V ilis Gutmanis

Va vellos domāju ka daži personāži tikai tādā dusmu uzplūdā,  neadekvāta stāvoklī izmanto rupjības sarunas laikā. Taču dažiem tas redzams ir maksimālais intelekta attīstības līmenis. Neko vairāk kā lietot rupjības viņi nemāk.

29.marts 2023, 16:50
DŽA

V- Z- ili, tu vari pats sev atsūkāt? Nevari. Putins arī nevar. Tu vari putinam atsūkāt, bet tas viņam nepalīdzēs. Smieklīgi jūs, fašistu ujeboki esat.

29.marts 2023, 18:31
Stāstnieks

Dža, dirsēj, savukārt Zeļenskis solījās Krimu atgūt. Nu un kā atguva? Pagaidām gan redzam, ka šogad Ukraina tikai atkāpjas. Rietumu super ieroči nezin kapēc nelīdz.

29.marts 2023, 19:35
DŽA

Dirsēj,  Ukraina atgūs Krimu jau šogad! Vien nezinu, kurš parakstīs krievijas kapitulāciju? Putins nav tiesīgs to darīt, kriminālnoziedznieks ir. Iespējams, krievijas Domes spīkers? Gan jau kāds parakstīs. Vēl tās triljoniem € reparacijas Ukrainai. Krievija riktīgi atrāvās. Trijās dienās parāde Kijevā? HA!!!

29.marts 2023, 19:57
DŽA

Dirsēj, ukraiņi atkāpjas? Tava sūda fašistu orku orda atkāpjas! Aļo, dirsēj, krieviem drīz spēle būs beigusies. Šahs un mats.

29.marts 2023, 20:03
Stāstnieks

Dža, muļķīt, tu ziņas nelasi vai kā? Soledara ieņemta, bet Bahmuta ir pa pusei aplenkumā un jau ieņemta par 65%, un visus tās pievadceļus krievi apšauda. Kas tas ir ja ne atkāpšanās? Par Krimu tu ļoti smieklīgi fantazē. Ukrainai vispār vairs nav flotes un Krimu savieno ar Ukrainu neliels zemes šaurums, slinkums meklēt, bet laikam 24 km. plats, kuru krievu artilērija var mierīgi apšaudīt visā tā platumā. Ukrainai to visu vajadzētu ar savu karavīru līķiem noklāt no vienas vietas, lai tiktu tur cauri. Tas vēl labākajā gadījumā, ja krievi tur neizmantos taktiskos kodollādiņus.

29.marts 2023, 20:17
DŽA

Dirsēj,  iztiksim bez taviem piderastiigajiem "muļķīšiem". Tu ir piders, ne es. Tā kā, aizver savu izpisto žaunu. 

29.marts 2023, 20:42
Andis Atvars

Cilvēkam nav atļauts garīgi degradēties, bet ja tomēr cilvēks sāk degradēties, tad viņš tiek nolikts uz bremzēm fiziski, bet ja arī tas nelīdz, tad mirst. Dēmoniem viss otrādi, tiem fiziski viss kārtībā, tik ar prātiņu kļūst sliktāk un sliktāk, līdz viss beidzas psihuškā.

29.marts 2023, 20:46
Stāstnieks

Nē, Dža, ja nemāki normāli diskutēt, tad tu esi muļķītis, kuram sviests galvā un viena rieva smadzenēs, kura iespiedusies no cepures ar gaiļa seksti.

29.marts 2023, 20:54
Andis Atvars

Nē, ar nemācēšanu tur nav nekāda sakara, bet gan - kas kā rāpulis piedzimis, tas par ērgli nekļūst, tad nu notiek lekšana gaisā un lidošanas imitēšana. Bet ča- čā tāds nav vienīgais, ir vēl vecuma galā dzimumu mainījušā tante, kura sevi lepni uzdod par skolotāju. Bet ja jau reiz pensionēta skolotāja, tad jau vajadzētu būt arī dzīves gudrai, tik viņas rakstītā nekā gudra nav, ko varētu tādu paņemt un izmantot jaunie un nepieredzējušie savas dzīves celšanai, tādēļ pieskaitāma pie tiem pašiem rāpuļiem, bet ne ērgļiem, kuri planē augstu gaisā.

30.marts 2023, 13:38
V ilis Gutmanis

Kad ukriņi saka ka viņi ir iznīcinājuši diennakts laikā tukstoti okupantu tas nozīmē ka pašu zaudējumi ir kādu divu līdz trīs tūkstošu kritušo apmērā. A tas ka viņi plātās ar to ka atņems atpakaļ teritorijas man atgādina Gēbelsa plātīšanos par frontes līnijas iztaisnošanu. Kā tas beidzās Gēbelsam tā arī tas beigsies ukraiņiem.

30.marts 2023, 19:17
DŽA

Z ili, kā tas ir- dzīvot ujobokam?

30.marts 2023, 20:36
Andis Atvars

Tāds rēķins viņiem bija līdz 24. februārim, pēc tam jau tā attiecība izveidojās 1:3,4,5,6..., ka jau tāda formula nederēja un tad nu ņēma savus zaudējumus un uzdeva kā Krievijas puses zaudējumus. Ukrainas puse kādā mirklī uzdeva, ka tā zaudējusi 1000 kritušo dienā, bet es tomēr tam īsti neticu, tik bija jau pagājis krietns laiciņš un kaut kā vajadzēja tos kritušos atklāt, tad nu to skaitli uzskrūvēja. Pēc  maniem aprēķiniem kritušo Ukrainai dienā ir 4-5. simti, kas pa visu kara laiku (400 dienām) sanāk 180 000 kritušo, bet Krievijas pusei attiecīgi ~ 50 000 - 60 000 . Protams, ir jau vēl arī invalidi uz mūžu, bet es tīri par tiem, kuri ir beigti pagalam.

Kas attiecās uz atkarosim Krimu, vēl pievienosim Kuzbasu, rīkosim parādi Maskavā, to jāuzskata jau par agoniju. Nav pareizi dzīvot pagātnē, jo tā arī ir tāda lēna miršana un nav iespējams dzīvot nākotnē, jo tada dzīvošana ir dzīvot tukšumā un tāpat nāve no bada, tādēļ ir jādzīvo šodienā, lai ir kur atsperties rītdien un varētu virzīties uz priekšu.

30.marts 2023, 22:40
Jelena Sergejeva

Atvars, Vilis un Stāstnieks ir trīsgalvju pūķis. Viens ir ieciklējies ticībā, bet pārējie divi par Krievijas nesagraujamo varenību. Jūs tirliņi būsiet tie pirmie, kas skuļīdami meklēs patversmes. Atvar, Tu jau kā Ina, tic visam, ko nosapņo. Tā arī saskatījās visādus feikus par cilvēku dedzināšanu no Azov. 

1.aprīlis 2023, 3:58
Andis Atvars

 

Atvars, Vilis un Stāstnieks ir trīsgalvju pūķis. Viens ir ieciklējies ticībā, bet pārējie divi par Krievijas nesagraujamo varenību. ©

Jā, un jūs ar DŽA būsiet divgalvainais ērglis…. nu un kurš no jums pārstāv garīgo un kurš laicīgo varu? :D :D  Lai par ko spriestu, tomēr kas arī jāzin, bet labi – ko saprotiet ar ticību un galvenais, ticību kam?

Krievijas nesagraujamā varenība! Un jūs tiešām domājiet, ka Ukraina var uzvarēt Krieviju? Jūs izlasiet vispirms Krievijas aizsardzības toktrīnu. Tajā nav rakstīts, ka sešus mēnešus tā ļaus Rietumiem netraucēti šiferēt pa tās teritoriju, bet ir rakstīts, ka ja gadījumā Krievijas pastāvēšana tiktu apdraudēta, tad tā liek lietā savu kodolarsenālu. Pēc ekspertu atzinuma lielāks kā ASV, Ķīnas arsenāls nav zināms un tas vēl nav viss, ir par maz maz, ka tās ir, tās ir jānogādā vēl ienaidnieka teritorijā. Ukrainas uzvara un Putina arestēšana, tas viss ir tik debīli, ka jābrīnās, ka kādi visām tām muļķībām vēl tic.

Jūs tirliņi būsiet tie pirmie, kas skuļīdami meklēs patversmes. ©

Jā, un jūs raķešu uzbrukuma laikā galvenajā laukumā striptīzu taisīsiet, lai novērstu pilotu uzmanību no veicamā uzdevuma. Es jūs pareizi sapratu? Jums tik vajadzētu saprast, ka ja kas tāds notiks, tādi kā jūs, būsiet pie tā vainojami.

Atvar, Tu jau kā Ina, tic visam, ko nosapņo. Tā arī saskatījās visādus feikus par cilvēku dedzināšanu no Azov. ©

Nosapņo un skatās video tomēr nav viens un tas pats un tie pat nav galvenie informācijas gūšanas avoti. Vēl ir daudz citi informācijas iegūšanas varianti. Tas gan, jo patiesāka (nepiesārņotāka) informācija, jo mazāk ir to, kas to var lasīt. Ikdienā es izmantoju “melnās kastes” principu – ja divi lielumi ir zināmi, tad nav problēmas izrēķināt kāds ir trešais lielums. Ja zināms tikai viens lielums (kāda darbība) , tad to savieno ar garīgiem likumiem un rezultāts tāpat būs patiess. Ir kāds rezultāts, tad pievieno garīgus likumus un iegūst iemeslu un var paredzēt notikuma attīstību. Es jau ar pirmajām dienām paredzēju Ukrainas sakāvi un vēl bez variantiem… Nav iespējams diviem iet pa vienu ceļu vienā virzienā un galā nonākt atšķirīgos gala mērķos. Ja ir cilvēku dedzināšana, tad tas ir fašisms…. un jau ar dedzināšanām Odesā tā kā visam vajadzēja būt skaidrs, ka pie varas Ukrainā ir nonācis fašistisks režīms. Tos video jau uzņēma, lai apvainotu Krievijas pusi noziegumā, tik ir problēmas kādā sīkumā nekļūdīties, jo tad uzreiz atklājas vainīgie un Ukrainas puse pieļāva smagas kļūdas apsūdzības izgatavošanā, tādēļ tagad par tām tiesās Ukrainas pusi, kad viss būs beidzies.   

1.aprīlis 2023, 10:41
Jelena Sergejeva

Noskaties euronews par Parīzes protestu akcijām šinīs dienās. Tur puse ir meli, kuri uzfilmēt 2019.gada protesta akcijās pret izglītības reformu. Un tagad visiem būtu jātic tam dedzināšanas feikam Ukrainā? Nošaujies! Aizbrauc uz Ukrainu un tad gudri muldi, vai pieņem pie sevis bēgļus, tad varēsi gudri spriedelēt. Labāk nekaitini mani!!! 

2.aprīlis 2023, 0:58
V ilis Gutmanis

Jelena Sergejeva kad jūs sākat vārstīt muti tad iesaku atcerēties ka ir daudzi cilvēki kuri pārvietojas pa eiropu un savām acīm redz notikumus. Tā kā piedodat jūsu kaislā mīla pret ukraiņiem nepārsver tos notikumus kas patiesībā notiek pasaulē. Starp citu gribētos jums pateikt ka daudzi no eiropiešiem nav sajūsmā par tā saucamajiem ukraiņu bēgļiem un viņu uzvešanās kultūru. Pie kam negribu apvainot visus starp viņiem ir diezgan cilvēku kam palīdzība ir nepieciešama. Taču viņi uzvedās daudz kulturālāk nekā jūsu mīļotie ukraiņi.

2.aprīlis 2023, 9:16

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:13

Jaunākās diskusijas