Okupeklis

ina

Marci, aizver muti, ks pedejas smadzenu paliekas neizkrit. Ezeli, pieraksti uz lapinas  - krievene ir Jelena, es esmu latviete. Vai tavuprat visi latviesi ir nacusti , ja jau tos. kas pret nacismy, automatiski deklare par krieviem ?  Daunis....

16.septembris 2022, 9:55
Marcis Dzelme

Ina krievu mauka un ja tu esi latviete, tas es esmu begemots un Jelena Sergejeva ir krieviete, bet izturas kulturali un mak labi rakstit latviski, un pat latviski nemaki ne sakarigi uzrakstis un tikai maki lamaties krievu matom..

16.septembris 2022, 16:23
Aivars

DAVAJ, DAVAJ, SOROSA SMERDEĻI, SITIET VIENS OTRU !!! :)))

16.septembris 2022, 20:26
Jelena Sergejeva

Ei nu Mārci. Latvijā nav piektā kolona???. Biju gan Lietuvā, kuriem vispār nav par ko sūdzēties, gan Igaunijā, kur ir apmēram tāda pati situācija kā Latvijā. Lietuviešiem ir 89% pamatnācija. Cik ir latviešiem? . Šeit es nerunāju latviešu vārdā, man it kā vienalga, bet dzīvoju es šeit. Ja es protu sazināties latviski, tas nozīmē to, ka man tas ir vajadzīgi un ja man sanāk kādas gramatikas kļūdas, tad sorry. 

17.septembris 2022, 5:21
Jelena Sergejeva

Paklau, kaza Ina, ja es tev nepatīku, tad varam izšķirt vienkārši šo domstarpību, bet nevajag  mani saukāt par "krievene". Tu tak latvietene esi, lielākā ielene,kura pat savā valodā nemāk uzrakstīj, kur nu vēl citu apdirš. II

17.septembris 2022, 5:52
ina

Un ka tad man krieveni Jelenu butu jasauc ? Par rashku, vai ? Krievene ir un paliek krievene, lai ka ari nepielistu un nelaizitos. Bet tas nebut nenozime, ka krievi un krievenes butu jaizdzen no Latvijas, vai vel kas cits Aivara piedavatais jadara.  Sitas dirslaizas jau ari rada stulbiem nacikiem velmi, pareizak, iedomu, ka vini ir kadi virscilveki, kam tiesibas noteikt, kur kam dzivot.  

17.septembris 2022, 7:46
Marcis Dzelme

Aivars par ir Sorosa smerdelis un viss lielaka homofobiska ateja visa Latvija 5 kolona ir tikai zurnalistu izdomajums.

17.septembris 2022, 10:17
Anna Jansone

Skumji lasīt šos rupjos komentārus. Eiropa sastāv no naionalām valstīm, kas sajauktas ar imigrācijas politkas palīdību, aizmirstot, ka internacionālisms ir komunistiskās idepllogijas pamatprincips un pilnībā tika realizēts PSRS, paliekot neatkarīgās valsts kā homo sovietis dļa no aizejošā laikmeta un uzplaukušā patreizejā Krievijā kopumā at Krievijas impērijas atjaunošanu, kas pirms revolūcijas bija švakākā imperijā, kurā ar Vācijas ķeizara un asins pirts palīdzību varēja viedot komunistisko diktatūru, kura ir atstājusi ilgstošas ilgas pēc tās atjaunošanas homo sovieticus smadzenēs

17.septembris 2022, 15:40
Jelena Sergejeva

Ina, Mārcis var būt dīvains, bet atšķirībā no tevis Daunis viņš nav. Tu mātīt labāk pievaldi savus nesagremojumos murgus. Ina un latviete, te pat zirgam jāsmejas.Tā jau jaunas nācijas rodas, bet beigās sit ar kulaku uz krūtīm, mēs esam latvieši. Nospļaujos uz tevi Inočka-duročka. Pat es labāk rakstu, nekā tu mankurti padauza. 

17.septembris 2022, 23:08
DŽA

Gedroic, atkal netiki pie siles? Nāksies tev, cūka, četrus gadus pagaidīt, tad mēģini vēlreiz  :)

3.oktobris 2022, 20:04
Aivars Gedroics

Kur tad es balotējos, Plānprātiņ? :)))

3.oktobris 2022, 20:23
DŽA

Psihenē tu, plānprātiņ, balotējies, bet, idiota gabal, izkriti :)

3.oktobris 2022, 20:45
V ilis Gutmanis

Vienīgais ko var pateikt par šo sacerējumu tas ir prātiņ nāc mājās. Bet dažus labus komentētājus tiešām būtu vajadzība aizsūtīt pārbaudei bet varbūt arī ārstēšanai uz Tvaika ielu. Jo rakstīt tādas jēlības var tikai garīgi nelīdzsvarota persona.

3.oktobris 2022, 21:02
Marcis Dzelme

Aivars Gedroics un tikai viena un stulba homofobiska ateja un tie visi tavi forumi un neta raksti un tikai tava stulba verbala caureja un realas pacients Tvaika iela 2.

4.oktobris 2022, 12:56
Jelena Sergejeva

Ina bļeģina, neiesaku ar mani kasīties par naciniliotāti.Es krievus vienmēr aiztāvēšu, bet tas nenozīmē, to ka es atbalstu idiotus. 

9.oktobris 2022, 11:26

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas