Rokgrupa Of The Light izlaiž savu jauno dziesmu ''REPAIR''

Mareks

Rokgrupa Of The Light ir pārsteigusi klausītājus jau kārtējo reizi! Viņi laiduši klajā dziesmu, kuras nosaukums ir ''REPAIR''. Skaņdarbs ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās!

Dziesma ''REPAIR'' ir izlaista pavisam nesen - šī gada 21.janvārī. Jāpiemin, ka tas ir vien otrais grupas publicētais skaņdarbs. Debiju grupa piedzīvoja šī gada 7.janvārī, kad izlaida debijas singlu ''Stratego''. Lai gan grupu ''uz papīra'' var dēvēt par iesācējiem vai jauniņajiem, jāatzīst, ka viņu daiļrade ir ļoti kvalitatīva un labāka pat par izpildītājiem, kas ar mūziku nodarbojas gadiem.

Jāpiemin, ka grupa Of The Light sastāv vien no diviem cilvēkiem. Viens solists un viens instrumentu spēlētājs. Gregs Telfejāns (Greg Telfeian) un Zakijs Alī (Zaki Ali) ar savām šarmantajām melodijām cenšas pārsteigt mūzikas pasauli. Of The Light ir daļēji roka un metāla grupa, kas cenšas radīt izmaiņas mūzikas industrijā.

Dziesma ''REPAIR'' ir gandrīz piecas minūtes gara un tā patiks īstiem roka cienītājiem. Of The Light daiļradi varētu pielīdzināt tādām grupām kā System Of A Down, Chevelle, Breaking Benjamin, Deftones un vēl citām. Lielās mūzikas skatuves šo grupu jau gaida un to vien pierāda viņu straujā izaugsme gan mūzikas ziņā, gan fanu skaitā.

Piedāvājam noklausīties dziesmu ''REPAIR'', kas ir grupas ''Of The Light'' skaņdarbs. Aicinām arī atbalstīt grupu - tai var piesekot sociālajos tīklos. Lai labi skan!

4.februāris 2022, 19:28
Jelena Sergejeva

Nav gluži mans, pārāk popsīgs. It kā jau viss pareizi, bet par jēlu. Pamēģiniet agresīvāk. S.OA.D.ir krietni klausāmāki. Nevajag gluži kopēt, bet tur ir agresija, kura šeit nav jūtama. Bet, tā, tam stilam normāli. 

5.februāris 2022, 2:07

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:55

Jaunākās diskusijas