Waxseris - kaput

Richs

Dzintar, tā tik vēl trūka, ja tu kādu nosauktu. Kaut gan, aicināt nogalināt vairākus cilvēkus, un tikai par to, ka viņi potējas un kādam to iesaka.. dabūsi sākot no 10 gadiem un uz augšu.

Runājot par taviem paziņām, tādiem pašiem neveiksminiekiem kā tu, gribētos tad jautāt, ar ko tu pats no viņiem atšķiries? Vai esi kādā augstā amatā, vai ar labu izglītību? No tās informācijas, kas ir manā rīcībā, tu dzīvo samērā pelēki un pieticīgi, tev ir liekais svars, bet tavai sievietei tas ir vēl lielāks. Turklāt viņa ir krieviete. Tu esi līdz ausīm kredītos un parādos, tāpēc, iespējams, arī ir tāds naids pret visu pasauli, jo īpaši pret Latviju. Dzintar, kā ir no rīta līdz vakaram runāt savās mājās tikai un vienīgi krieviski? Neesat mēģinājuši lomām pamainīties, jeb tava milzu drostaliņa ir tik pat neaptēsta, kā tu, un nespēj ar savu piegulētāju runāt viņa dzimtajā valodā?

15.janvāris 2022, 21:49
Dzintis

 ko tu cietumā liksi? Vai IP adresi??? Tiesā viss ir jāpierāda tiesnesim,ka tieši tu esi tas ,kurš rakstija no šīs IP adreses!!!Idiots.Laizi dirsu vien tālāk ,tiem kurus tu pielūdz.Draudu ?Kam konkrēti?Kas ir pļūtaks,peisaks,karotājs ???? Idiots 

16.janvāris 2022, 9:34
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Ha, Dzinti, Richs tev sāpīgi uz astes uzkāpa:)))

16.janvāris 2022, 13:22
Saulceris

Lielbritānija nevienam / 90% darba vietās neprasa obligāti vakcinêties, gribi ej gribi neej. Problēma ir tã pēc Brexit Lielbritānija vairs nav Eiropas savienībā. Tā kā braukt tur tagad un strādāt nebūs tik viegli. Kā tūrists vai ciemiņš ok, bet kā oficiāls strādnieks ar darba atļauju, visām NI numura reģistrācijām diez vai, varbūt kādus puskreisos darbus celtniecībā vai noliktavās varēs atrast, bet protams par tiem maksā stipri mazāk. Visi kas jau ir tur bija pirms Maija 2021 var turpināt strādāt, bet jaunajiem iebraucêjiem tagad pirmo reizi atbraukušajiem diez vai.

16.janvāris 2022, 13:56

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas