Latvijā ārkārtējo situāciju varētu izsludināt no rītdienas; tā ilgtu līdz 2022. gada 9. janvārim

Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

 situācija tiešām ārkārtēja ..600 kovidslimo slimnīcās uz 2000 000 iedzīvotāju.Tiko teica,ka prasīšot  palīdzību kovidslimo ārstēšanai.Bij tak miljarrds ?? Kur pazuda?? Varēja pa to piķi uztaisīt zelta podus un zelta grīdas  slimnīcās un kovidslimos  apzeltīt.  

8.oktobris 2021, 21:41
Raimond Shtalberg

Valdībai laiks apstāties ! Apturēt noziedzīgu nekompitenci ! Lemt par profilaktīviem pasākumiem- un ne tikai naudas pārdali !

8.oktobris 2021, 22:55
īpaši stulbs

Vienas jaunas slimnieka guļvietas iekārtošana maksā tikpat, cik Neatliekamās palīdzības busiņš. :D

9.oktobris 2021, 16:24
Marcis

Tu stubais ej un atslabti,jo tagad tauta atkal sak daudz vairak vakcineties..

9.oktobris 2021, 17:30
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Mārci,ja pipeli bāž dirsā ,tad tā  nav vakcinācija idiot 

9.oktobris 2021, 21:28
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

dzintar, idiota gabal, es tevi apzeltīšu uzmīžot uz tava pediņa purna:)))

10.oktobris 2021, 14:05
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

alus dzērājs seko man nolaidis sev  bikses un mēģina izlūgties žēlsirdības aktu.Tāpēc jau tu man lūdz,jo dibenbrāļu ordenis tevi padzina,jo neko nevari un nemāki vairāk  kā tikai kādam uzčurāt.Pat Mārcis var un māk vairāk.

12.oktobris 2021, 20:47
Anda Meija

Mans viedoklis - paldies zinātniekiem par izstrādātajām vakcīnām. Domāju, ka nekādi netiktu galā, ja nebūtu šī radikālie grozījumi par skolotāju u.c. kas nevakcionējas atstādināšanu. Pretējā gadījumā tie, kam vajadzētu ātro palīdzību, to varētu nesagaidīt, bet to nu gan visi sauks, ja būs slikti.

Ja cilvēks nevakcinējas, tad jādzīvo noslēgtu dzīvi, bet ja grib būt sabiedrībā, ir jāvakcinējas. Priekš kam tādi skolotāji ir vajadzīgi, kas negrob vakcinēties, jo tas ir absolūts egoisms pret sabiedrību, tādi gļēvi skolotāji nav vajadzīgi. Un beidziet sarakstīties ar rupjībām, kā jau teicu, skolotāji ir jārevidē, ko viņi Jums ir iemācījuši?

16.oktobris 2021, 22:05
Anna

Pilnībā piekrītu Andai Meijai par visu. Tad ko mēs varam gaidīt no cilvēkiem, kurus ir izaudzinājuši skolotāji, kuri lasa un klausās klaju dezinformāciju par vakcīnām, bet nesaprot ko saka zinātnieki un ārsti speciālisti visā pasaulē. Nav vajadzīgi skolotāji, kuriem nav pilnīgi nekādas atbildības skolnieku un sabiedrības priekšā. Ja kāds cilvēks mēģina izdarīt pašnāvību, to aizved uz psihiatrisko slimnīcu ārstēties. Tur būtu jāved ārstēties arī visi tie, kuri tīšu prātu vēlas saslimt ar Covid, nekā nesaprotot no šīs slimības un tās sekām. Žēl viņu pašu nebūtu nemaz, bet tiek apdraudēti citi cilvēki, tiek atņemtas citu cilvēku tiesības būt veseliem un būt šajā valstī aizsargātiem pret smagu infekcijas slimību pandēmijām.

16.oktobris 2021, 22:42
Jelena Sergejeva

Cien. Anda un Anna, Jums pašām neliekas smieklīgi un dīvaini,ka tieši jūs vakcinētie izplatiet to sērgu. Nevakcinētie sēž mājās, bet jums ar savu nemirstības sertifikātu ir visas durvis vaļā. Mana novakcinētā kolēģe atbrauca no Lietuvas, pēc dažām dienām dabūjām visas testēties, jo viņa norāva govidu. Tad darām tā, nevakcinētos nelaiž no mājām ārā, vakcinētie, lai dara ko grib. Eksperimentu uz nedēļu un tad redzēsim, kā krītas, vai pieaug saslimušo skaits, nerunājot par mirušajiem. 

17.oktobris 2021, 10:36
Marcis

Bet debila neta mauka Sergejeva mazak neta dirs savus slimos murgus par mani,un neviens vakcinets nevar nevienu aplipinat ar covid19 tas pats taviem debilajiem neta draugiem dzintaram,Sarmitei Nikitnai,Robertam Cipulim un vel paris neta idiotiem neta pederastiem..

17.oktobris 2021, 14:41
Jelena Sergejeva

Slimais idiot, es tevi pieminēju? Un tad tu brīnies, ka tevi apdi... š. Žēl, ka nevaru tevi satikt klātienē. Tici man, no tevis paliktu rožki,da nožki. Nekaitini mani. 

17.oktobris 2021, 23:52
Marcis

Debila neta idiote un mauka,jo es nekad pirmais neensmu tev uzbraucis,un tadus debilus neta murgus,melus un cienu aizksarososus kometus rakta cilveki ar garigam novirzem Sergejeva.

18.oktobris 2021, 9:31
Sarmite Nikitina

Vienīgos murgus te raksti tu,un aizskar arī tu.Tevi pederdrošku pat pieminēt nevajag,bet tu kā slieka lien un maisies visur pa vidu.

18.oktobris 2021, 9:44
Jelena Sergejeva

Idiot, es runāju ar Andu un Annu, nevis ar tevi, atejas iznireli. Apciemo labāk kazu, varbūt sperma no smadzenēm kaut kur aizplūdīs. 

18.oktobris 2021, 9:49
Jelena Sergejeva

Sarmīt, es neesmu ļauna, bet Mārci labprāt izmantotu, kā boksa maisu. Paldies par atbalstu. Šitas preteklis lien visur, pat ja viņu nepiemin. 

18.oktobris 2021, 9:57
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Marceni vajag sisit ar kuvaldu

18.oktobris 2021, 12:28
īpaši stulbs

Marcis tikai izsaka savu viedokli. Kā nu nabags var un māk.  Ir mums demokrātija un uzskatu prularisms. :)

18.oktobris 2021, 17:48
Jelena Sergejeva

Stulbais neņem ļaunā, bet mazliet pielabošu. Plurālisms.Bet zilā idiota viedoklis man neinteresē. Ja vienu brīdi viņš ir normāls, tad nākamā dienā, jau atkal salietojies un raksta tikai sev zināmā valodā. 

19.oktobris 2021, 21:12
Dzintara Kresīte

Te kādam sava taisnība ir, bērni izvakcinējās lai nebūtu jāmācās attālināti, taču Valdība par to pasmejās...Skolotāji rāda ,,labu,, piemēru... un, kas zin kādas sekas vēl būs pēc tās vakcīnas, kura tā arī līdz galam nav 100% pārbaudīta ? Kas mūs vēl sagaida, domāt negribās

19.oktobris 2021, 22:17

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas