Latvijā ārkārtējo situāciju varētu izsludināt no rītdienas; tā ilgtu līdz 2022. gada 9. janvārim

Marcis

Bet debila neta mauka Segejeva ej dirts ar saviem debilajiem neta murgiem neta idiote izlasi Wikipedia kas ir HIV un AID un nevis dirs neta savus slimos neta murgus...

20.oktobris 2021, 14:18
Johny Richmen

vai tiesam kads nesaprot ka sis ir kovifasisms un nabaga sapotetie cileveki ari talak tiks apspiesti un mulkoti tapat ka visi parejie  mus visus spidzinas talak jo pie varas ir nelaba kalpi kapec tad tiesnesi drikst palilkt nevakcineti vai tad jus nesaprotat kas notiek?

20.oktobris 2021, 17:57
Jelena Sergejeva

Mārcīt, tev tiešām nav apnicis kasīties, es tak tevi bez sāls noēdīšu.Neaiztiec mani un viss būs kārtībā. 

20.oktobris 2021, 21:57
Aivars Rubenis

Brutāla tautas apspiešana. Naudas izsaimniekošana. Vakcinētie vīrusu izplata, nekādas pārbaudes viņiem nav jāveic. Saslimšanas gaita varbūt ir vieglāka. Jums vakcinētajiem ir radusies viltus drošības sajūta. Vispār vakcīnas izstrādei ir vajadzīgi ap 10gadi lai atbilstu visiem drošības kritērijiem, bet redz uzradās kā uz burvju mājiena. Infektologi sāk runāt ka delta variantam jauna mutācija parādijusies kas ir vēl bīstamāka. Kautkā pārāk bieži tas vīruss mutē.

21.oktobris 2021, 20:21
Jelena Sergejeva

Aivar, par to es jau runāju labu laiku atpakaļ. Mani te vienkārši apsaukāja. Es pat vairs nestrīdos. 

21.oktobris 2021, 23:04
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Aivar, tikai nedirs. OK? 

24.oktobris 2021, 19:27
Marcis

Aivar,tikai nedirs.OK!..

25.oktobris 2021, 14:22
Juris Millers

Vajadzēja līdz 13 . janvārim , tas tāds zīmīgs datums...

27.oktobris 2021, 21:04
Aivars Rubenis

Vai tiešām ar vakcināciju ko panāks? Vakcinētie baidās no nevakcinētajiem. Smieklīgi. Taisni vakcinētie apdraud nevakcinētos. Intresantu statistiku redzēju. Kautkā pārāk daudz vakcinētie tiek ievietoti slimnīcās un mirst no c19 . Visus spiež par katru cenu vakcinēties, bet kautkur ir pazuduši visi stāsti par blaknēm, kādu kaitējumu vakcīna var nodarīt veselībai. Pēc vakcinācijas vairākas dienas ir slikti. Ir nāves gadījumi. Pirmo reizi redzu tādu melīgu rīcību no valdības puses, masu mēdijiem. Nekad ne pret kādu citu vakcīnu tādas domstarpības nav bijušas

28.oktobris 2021, 18:56
Inese Pūre

Eiropas Padomes  parlamentārā asableja 2012. gada 27. janvārī pieņēma rezolīciju ar Nr 2361  7.3.1. nodrošināt, ka pilsoņi ir informēti , ka vakcinācija NAV obligāta un ka NEVIENS pilsonis NETIEK pakļauts politiskam , sociālam vai citādam spiedienam vakcinēties , ja pilosonis nevēlas to darīt.

7.3.2. nodrošināt , ka NEVIENS NETIEK DISKRIMINĒTS  par to, ka NAV vakcinēts saistībā ar iespējamiem veselības riskiem vai NEVĒLĒŠANOS vakcinēties.

8.novembris 2021, 11:05
Marcis

Inese jai jai pec 15 novebra nevakcinetais bus otras skiras cilveks un nekadi lielveikali,skaisumsaloni,kino,teatri un restorani un tikai maja un darbs un 2012 vel nebija COVID19 pendemija un nevakcinetos pec 3 menesi bezalgas atvalinajums atlaidis no darba ar viena menesa pabalstu..

9.novembris 2021, 11:50
Jelena Sergejeva

Mārci, kas tad būs panākts? Es tagad bezdarbniekos pirmos trīs mēnešus saņemu 800 eiro, plus invaliditāte 400.Man būtu piekāst to vakcīnu. Daudzi vienkārši aizies bezdarbniekos un pārgaidīs šo jucekli, bet maksās strādājošie. Kur loģika? 

13.novembris 2021, 10:05
Andris Saulīte

esmu veterinārs--ņirdzu par kreīniskiem centieniem vīrusu aprii nobremzē ar lokdauņošanos un vakserēšanos --idioiski un neprofesionāli---  SARS ''SĒRGAS''  IZPLATĪBA NAV JĀBREMZĒ--  DRĪZĀK JĀSTIIMULĒ ''INFICĒŠANĀS''---  DABISKA IMUNIZĒŠANĀS   --    3-4-5  MĒNEŠU LAIKĀ STABILA BARA IMUNITĀTE   --  300 000  DRUSKU PAĀRSTĒTOS--  MĀJĀS   ---  JO C19  NAV INFEKCIJA --  C19   IR SEVIŠĶI DRAŅĶIGA MEHANISMA   AUTOIMŪNA  EPITĒLIJ AUDU ALERĢIJA  PRET  LIEKĀM  IMUNVIELĀM  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------   ĶIMISKAS DABAS PLAUŠU POSTĪJUMI   NEVIS  VĪRUSA SEKAS --DRAUSMĪGI MELI UN MALDINĀŠANA   IR C19  SAUKT PAR INFEKCIJU --BIROKRAISKIE EPIDEMIOLOGI UN ALKAĪIGO FAĶIRU-VIRUSOLOGU  LIELS BIZNES  ----  SLIMNĪCU LIELS BIZNESS -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  ES --RACIONĀLS PROFESIONĀLIS --  VETERINĀRS NEKAD NO VĪRUSIEM NEESMU VAIRĪJIES --NEIESPĒJAMI ---VNK LAI IMUNIZĒ JA IR --ES NEKAD NEESMU BAIDĪJIES SLIMOT  --SAVA GĻUKAINĀ BIOROBOA SISĒMKOLĪZIJAS  IK P[A LAIKAM RODAS KĀ DOTIER --- ES VNK SEVI ĀRSTĒJU  IN LEGE ARTIS---  MAN NAV DEBILO ĻAUTIŅU IRRACIONĀLĀ MĒRĶA   NENOMIRT ---UN IDIŅU CERĪBAS KA SLIMNĪCAS MaNI SPĒS GLĀBT  NO SAVA  GĻUKAINUMA   --NEHUJA NESPĒS!!-- 95% NĀVJU  TIEŠAIS IEMESLS IR TĀDAS VAI CITĀDAS AUOIMŪNĀS DESRUKĪVĀS REAKCIJAS --NEAPTURAMAS --  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    MANI PERSONISKIE C19    UN SARS   NAV INFEKCIJAS--  MANI SARS  GRIPAS   SAAUKSĒSANĀS UN    C19  IR ALERĢIJA PRET IMUNVIELĀM-- dažada smaguma   ---  TĀPĒC MAN NAV ''VĪRUSINFEKCIJU''    ''pandēmijas''    un epidemiologu figņas  ---

man nav vajadzīgass slimnīcas kurās  idiņi manus 0,5% riskus  pareizinmās ar 10-100  --līdz 5%  vasi pa līdz 50%  --nahuj man ādas slimnīcas  --  Es neaisos līdz vajadzxībai pēc slimnīcas sevi nolaist--  es   sava biorobota audu alerģiju pret  imunmvielām glušīju ar  IMUNPRESANTU --STEIDZAMI --  MAN NEVAJAG SAGAIDĪ KAMĒR   AUTOIMŪNĀ ALERĢIJA SAGĀNA 50-75% PLAUŠU--  ES NEESMU LOHS ---    MAN NERVAJAG VAKCĪNAS ---  MAN VAJAG   15 EIRAS APTIEKĀ PAR TAVEGILU  UN ANIBIOTIĶI   UN SĪKNAUDU PARACEAMOLAM UN   VIAMĪNIEM  --UN 15 EIRAS VEIKALĀ PAR TONIKU AR HINĪNU  ---   LAI JAU SARS SADIJĀ ALERĢIJU PLAUŠU EPIĒLIJĀ NOSPIESTU--   BACIĻUS IZKAUU LAIKUS LAI NEKĀDA SEKUNDĀRA INFEKCIJA  NEIKU KLĀT--MAN VAJAG AR HINĪNU   AKURĀI VIELMAIŅAS ĀRUMUS PIEBREMZĒT --MANA BIOROBOTA REAKORI PĀRKARSUŠI  KĀ    ŠAUSDMU FILMĀ ''ķinas sindroms''---  DRAUD BAIGAS KOPMPLIKĀCIJAS  ----     AR O IR GANA LAI C19  VAI  GRIPA  BEZ MILZU POOSĪJUMIEM  PĀRSLIMOOS--  NAV MEDUSMAIZE --BE AR O VAR DZĪVOT  --SLIMNĪCAS VARIANU NEAPSKATOT  --- TV SIŽETĀ NO KOVIDNODAĻAS   CENZORS NEBIJ IZMUITOJIS  ATSLĒGFRĀZI   '''  viņi pie mums nonāk  neārstēti  un nolaisti'''   ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SMIRDĪGĀ VALDĪBAS MURGO PAR LOKDAUŅOŠANU UN VAKSERĒŠANU , MEDIĶI V KAMERĀM MURGO PAR O KĀ VIŅI DEBILĀS  EPIDEM PROCEDŪRAS PILDA --BEZJĒDZĪGAS  --   

 

-----  ES NEKAUNOS KA AR 30 EIRO SEVI NOTUROT RELAĪVĀ  NORMĀ  UN BONUSĀ 1200%  MUĀCIJDROŠU IMŪNUMU DABŪJIS       ESMU ''APZADZIS SLIMNĪCVU''  ---JO UZ MANA C19 RĒĶINA  VIŅI NO BUDŽETIEM NEVARĒJA IZVILKT   10-30 ŪKSOŠUI MANA SMAGĀ C19 UN SEPTISKĀS PNEIOMONIJAS PROFESIONĀLAO PĒC PVO SHĒMĀM   ĀRSĒĀŠANAI  --UN LIEKUILĪGAI REKLĀMAI KA ''DZĪVĪBASS GLĀBJ ---  -     NĒ!!!    SLIMNĪCVĀM IR VAJADZĪGI SMAGIE C19 --ZELTA BEDRE  IR  SMAGIE C19 ---  ZELA BEDRE MILJARDU BUDŽEU IZADZĒJIEM IR MURGOŠANA PAR EPIDĒMUJU ,LOKDAUŅOŠANA UN VAkserēšana  --  tikai es pipeli personisko ram visam uzlieku --  jo neesmu lohs bet profesionālis kas  nav jāmāca kās  ar ''sērgām''  jādara - profesionālis kam nav vajadzīga vīrusa apkarošana  un irracionālāfigņa  --  no mana--veterināra-- bioķimiķu -fiziologu  viedokļa valdības ir vnk ohujevši idiņi --  un daļa mediķu idiņu līdzakarīgie priviliģēti vergi   idiņu ergasulos ar huiņu nodarbojas ---  manu cieņu neizraisa  ''pārpūlējušies izdegoši mediķi ''   --    uzsvaram bij jau 2019    jābūt uz to lai tatai mācīu sevi ārsēt  --nevis kretīniski ''diagnožu izplarību mazināt''  matemaiksko cerību ciparus  un analfabēisku statisiku smirdinā mēgijios  ---  politiski murgot  par 2 un 3   haltūrvakcīnas devu -  tesiem un serifikātiem   kam  nekādas medicīniskas vērības  ..

 

16.novembris 2021, 0:11
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Saulīti,  psihiatriskās slimnīcas pacienta disertācija?

16.novembris 2021, 10:15
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Aivars Rubenis - "vakcīnas izstrādei ir vajadzīgi ap 10 gadi".

mRNS vakcīnas sāka izstrādāt un testēt jau no 1990.gada, tātad 30 (!!!) gadus.

Sākoties Covid pandēmijai, mRNS vakcīnas jau bija izstrādātas un gatavas ražošanai. 

16.novembris 2021, 10:26
Jelena Sergejeva

Tā gan Drinker. Vislabākais, ka jau gatavo vakcīnas nākamajai pandēmijai, pat nezinot kādai. Bils jau prognozēja nākamās sērgas bīstamību, tādēļ vakcīnas tiek vārītas savlaicīgi. Vienīgi nezin datumu, kurā palaist jauno mēri. 

17.novembris 2021, 23:59
Tenis Ritenis

Nākamās sērgas datums atrodams Pasaules bankas dokumentos. Šis kovidārprāts plānots līdz 2025. g. 31. martam. Tūlīt pēc tam 2025. g. rudenī klāt būs nākamā pandēmija.

18.novembris 2021, 11:45
Adrians Mukans

no ritdienas nevar,...tad jau sovakar jasasauc seimas sede

20.novembris 2021, 17:29
Vitalij Nartish

Te buus,meerkis uz kuru sniedzaas valdiiba! https://www.youtube.com/watch?v=kLu-P6ZGZQY

23.novembris 2021, 20:44

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:57

Jaunākās diskusijas