PAR Re:Baltica & INGU SPRIŅĢI. KURIEM MEDIJIEM VISPĀR VĒL VAR UZTICĒTIES...?

O3,14ats

Saprotu cik svarīgi ir lasīt ziņas no normaliem avotiem, bet nu jau ir nolaidušās rokas, jo liekas, ka visi žurnālisti ir meļi..

Mani šodien pārsteidza šis raksts https://jauns.lv/raksts/zinas/368442-rebaltica-petijuma-savam-partnerim-tvnet-pieraksta-klat-100-000-lietotaju-diena-par-daudz

Vienmēr Spriņģe ir  uzskatīta par Lv žurnālistikas seju, bet pēc šī raksta izlasīšanas saprotu, ka vairs viņai un viņas vadītājai Rebaltikai nevarešu uztice'ties tāpat kā agrāk..Jautājums paliek - ko tad vispār lasīt??? Ja tie, kuri tika uzskatīti par lielajiem taisnības aizstāvjiem tagad pagriež muguru..tad varbūt laiks arī Latvijas cilvēkiem pagriezt muguru pret viņiem un boikotēt rebaltiku??

5.marts 2020, 13:17
Normunds Grostins

ŠODIEN veicamie pasākumi epidēmijas ierobežošanai

Centra partija uzsver, ka valdībai jau šodien jāaizliedz masu pasākumi, jāpārtrauc klātienes apmācība skolās un augstskolās.

Ir jānodrošina efektīva karantīnas sistēma, pēc citu valstu parauga uzdodot kontroli policijai.

Lai kavētu pandēmijas izplatību, valdībai nekavējoties jānodrošina valsts iedzīvotāji ar aizsargmaskām.
Šodien jādemisionē nekompetentajai Veselības ministrei Viņķelei.

Ja premjers plāno turpināt bezdarbību, Centra partija iesaka Kariņam šodien demisionēt un izmantot pēdējo dienu, kad var atgriezties ASV. Pēc tam vismaz mēnesi viņam būs jāatbild par sava darba rezultātiem Latvijas tautas priekšā bez iespējas aizbēgt uz ASV.

12.marts 2020, 12:43
Tautas balss

to OO.3. Lasi Bībeli, nelasi žurnālistus, kuri ir tā pati masa un saturs, kas tu pati.

25.marts 2020, 20:09

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas