Sieviete, kura divreiz loterijās ieguvusi milzu laimestus, atklāj veiksmes stāsta smago ēnas pusi

tautaruna.lv 27.novembris 2023, 5:00
 
pexels.com
Evelīnai Adamsai no ASV mazāk nekā pusgada laikā izdevās iegūt divu loteriju lielos laimestus. Var šķist, ka sievietei neticami paveicies un viņas dzīves kvalitāte pēc laimestu iegūšanas ir uzlabojusies. Tomēr sieviete atzīst, ka viss nemaz nav tik skaisti, vēsta "Daily Star."

Sieviete, kurai četru mēnešu laikā izdevās uzvarēt divās loterijās, atklāj, ka pēc laimestu iegūšanas viņa "nolaidās līdz zemākajam punktam savā mūžā".

Evelīna kopš 1971. gada, strādājot veikalā, loterijas biļetēm tērēja aptuveni 24 ASV dolārus nedēļā. Šķita, ka viņas pūles beidzot attaisnojās, kad viņa 1985. gadā loterijā laimēja 3,8 miljonu dolāru un tikai pēc četriem mēnešiem laimēja vēl 1,3 miljonu dolāru lielu laimestu

Viņa atklāja, ka laime par iegūtajiem miljoniem bija īsa. Evelīna skaidro, ka ātri vien ne tikai viņas iegūtā nauda, bet arī privātums pazuda. Viņa norāda, ka viņai nemaz nepatika pēkšņā slava, kad visi zināja, ka viņa ir lielo laimestu īpašniece.

Kā skaidro Evelīna, tad sākotnēji viņa iegūto naudu tērēja gudri, samaksājot rēķinus un izveidojot meitai koledžas fondu. Tāpat sieviete iegādājās jaunu automašīnu.

Tomēr viss galu galā beidzās slikti. Evelīna, veicot sliktus ieguldījumus apvienojumā ar nopietnu azartspēļu atkarību, pazaudēja visu naudu un kļuva par trūkumcietēju.

“Laimests loterijā ne vienmēr ir tas, par ko tiek uzskatīts. Es ieguvu Amerikas sapni, bet zaudēju arī to. Tas bija ļoti smags kritiens. To sauc par zemāko līmeni. Visi vēlējās manu naudu. Ikvienam bija izstiepta roka. [...] Es vēlos, lai man būtu vēl viena šāda iespēja. Tagad es būtu daudz gudrāka," sacīja Evelīna.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas