VIDEO: Policistu amizantā pakaļdzīšanās sajūsmina soctīklu lietotājus

tautaruna.lv 14.aprīlis, 10:07
 
unsplash.com
Sociālajā medijā "Facebook" cilvēkus sajūsminājis kāds video, kurā redzams, kā Jūtas, ASV, policists dzenas pakaļ cūkai, raksta "UPI".

Grantsvilas policijas iecirknis ziņo, ka no kāda aploka bija izbēgušas trīs cūkas un tās vairākas dienas neviens nespēja notvert.

"Es teiktu, ka apmēram pirms nedēļas mēs saņēmām zvanu par pāris izbēgušām cūkām, kas skraidīja pa pilsētu, iekļuva cilvēku pagalmos," stāsta virsnieks Korijs Kūpers.

Kūpers stāsta, ka viņš un vēl četri viņa kolēģi, saņemot ziņu, ka cūkas manītas vienā no pilsētas rajoniem, nolēma pārņemt lietu savās rokas. Ja to īpašniekiem neizdodas tās notvert, to paveiks likumsargi.

Ierodoties vietā, kur cūkas pēdējo reizi manītas, policistiem paveicās. Tās nebija nekur tālu aizdevušās. Pats Kūpers devās tās ķert, un notiekošo iemūžināja viņa kolēģi.

"Cūkas ir bēdīgi slavenas ar spēju ātri mukt prom. Es pazīstu daudzus cilvēkus, kuriem tās ir bijušas, un man ir bijusi pieredze cūku ķeršanā," stāsta virsnieks. Viņam kopā ar kolēģiem izdevās notvert visus izbēgušos dzīvniekus.

Soctīkla "Facebook" lietotāji bija sajūsmā par redzēto video:

"Tas ir lieliski!"

"Man tik ļoti vajadzēja šādu smieklu devu."

"Tik patīkami redzēt labā policista rokās slikto badītu."

"Man ir aizdomas, ka viņam ir pieredze cūku ķeršanā."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

14.aprīlis

 
 
 
 
 

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:09

Jaunākās diskusijas