Dailes teātra paziņojums daļā sabiedrības izsauc milzu dusmas

tautaruna.lv 5.maijs, 5:30
 
Ziedonis Pumpurs/MN
Dailes teātris meklē visjaunāko aktrisi, vēsta teātra paziņojums savā "Facebook" lapā.
Teātrī top jauniestudējums un tajā ir neliela epizode, kurā uz skatuves aktieriem pievienojas pavisam mazs bērniņš, aptuveni līdz 5 mēnešus vecs.
Ja jūsu mazulīte kopā ar māmiņu ir gatava pirmajai lomai Dailes teātrī, lūdzu sazinieties ar mums, rakstot mail@dailesteatris.lv," aicina teātris.
Kopumā ar ierakstu dalījušies vairāk kā 700 "Facebook" lietotāji, ieraksts izpelnījies vairāk kā 500 "patīk" atzīmes. Taču komentāros galvenokārt izpaudušies tie, kam šāds aicinājums liekas nepieņemams.
Ina: Laikam pilnīgi "jumts aizbraucis"...lai šokētu..lai piesaistītu..tas viss Jums tik nemākulīgi sanāk!! Jūs par bērna tiesībām (5 mēneši) esat padomājuši?? Savus iesaistītu?
Sandra: Nabaga bērns, kam vecāki uz to parakstīsies!
Andra: Tāda vecuma zīdaiņa atveidošanai jau būtu daudz ētiskāk izmantot lelli. Tas, kurš šo oriģināli piedāvājis, nav aizdomājies par mazuļa un vecāku vajadzībām.
Ieva: Intriģējoši, vai tad izrādi rādīs tik 1 mēnesi? Vai katru mēnesi meklēs kartejo 5menešnieci? Ko tik priekš publicitātes neizdomās. Tagad jau ķērušies klāt zīdaiņiem.
Mārīte: Interesanti, kāda loma bēbim...saldi gulēt? Un ja nu viņam izrādes laikā gribas paraudāt, ko tad? Izgāzīs izrādi.
Ludmila: Diezgan šizīgi un riskanti. Šis nu dien ir tas gadījums, kad vai izmantot tās ļoti reālās lelles.
Egita: Un ja nu bēbim tajā brīdī teātris galīgi neinteresē un ir citas prioritātes?
Džī: Jā, viegli zīdainim uz skatuves noteikt dzimumu. Laikam būs plikiņš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas