Kašķis turpinās: Salūts sanaido iedzīvotājus

tautaruna.lv 3.janvāris, 9:20
 
Pixabay
Jaunais gads sagaidīts, taču viedokļu duēļi par salūta spožumu un postu nebeidz rimt.

"Latvijā liels sašutums par salūtu kā tādu. Pērnavā pusnaktī šauj salūtu - daudz un skaistu, cilvēki priecājās. Neviens nesūdzas, ka par skaļu vai biedējošu. Izbauda visi. Uz ielas nebija neviena dzīvnieka, maziem bērniem mute vaļā. Kas mums par problēmu?" vietnē "X" raksta Agita.

Elita: jums laikam arī dzīvnieku cirks patika? bet par salūtiem un petardēm: putni tumsas laikā jau ir miegā, viņi iztrūkstas no šāvieniem, sāk mētāties, neko neredz, atsitas pret sienām, koku stumbriem, logiem, daudzi no viņiem nositas vai sirsniņas pārtrūkst. tāda mums problēma.

Knīpa: Nu, ja vienīgais zināmais dzīvnieks ir suns, tad varbūt visi var arī priecāties. Bet vēl ir tādas mazas niecības kā zirgi, liellopi, savvaļas dzīvnieki, putni... bet pilsētas iedzīvotājiem taču par to nav jāuztraucas, tie dzīvnieki tak tikai bildēs un multenēs dzīvo

Čiekurs: Mūspusē pirmais bija ap 17:00! Izgājām ārā ap 20:00. Šauj. Tad 1 naktī. Šauj. Tad 3 naktī, jo beidzot jāizdara darīšanas, - joprojām šauj. Problēma nebūtu, ja salūtus tiešām šautu laikā ap pusnakti, nevis diennakts garumā.

Eduards: Neprecīza informācija. Arī Igauņi panāca, ka Tartu un Tallinā vairs nav uguņošanas. Pērnava acīmredzot ir viņu Ventspils, kur ir savs karalis ar saviem jocīgiem uzskatiem.

Kaspars: Forši, ka izjautāji pilnīgi visus Pērnavas iedzīvotājus un mājdzīvniekus, ja vari apgalvot, ka IZBAUDA VISI

John: Tie, kuri mīl dabu un kuriem ir mājdzīvnieki, tie ienīst salūtus. Ja jūs redzētu savu kaķi trīcam pie visām miesām no bailēm, tad arī jūs nemīlētu salūtus.

Laukā: Tie, kas sūdzas, bija mājās ar saviem dzīvniekiem. Loģiski, ka tie, kas izgājuši skatīties salūtu, ir par to priecīgi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:37

Jaunākās diskusijas