"No tā visa varēja izvairīties"; bijušais vakcīnu pretinieks brīdina citus

tautaruna.lv 14.novembris 2021, 16:42
 
unsplash.com
Amerikānis Ričards Solizs inficējās ar Covid-19 un nonāca slimnīcā. Vīrietis nebija vakcinējies, tāpēc slimības gaita bija ļoti smaga, ziņo "People".

Vīrietis aptuveni mēnesi slimnīcā cīnījās par savu dzīvību. Kopā veselas 28 dienas viņš pavadīja pieslēgts pie plaušu ventilatora un sirds monitoriem.

Pēc izveseļošanās vīrietis devās mājās. Aptuveni pēc mēneša viņš atgriezās slimnīcā, lai atvainotos visiem tiem veselības aprūpes darbiniekiem, kuriem nācās cīnīties par viņa dzīvību.

"Mans dievs, viņi izglāba manu dzīvību. Atskatoties uz to visu, es jutos tik slikti. Savā sirdī un prātā es apzinos, zināju, ka no tā visa varēja izvairīties."

Ričards atklāja, ka nebija vakcinējies, jo ticēja soctīklos paustajai informācijai, par vakcīnu kaitīgumu.

"Tā bija tikai mana neziņa, tas, ko es zināju, bija mulsinoši un pretrunīgi," savu tā brīža lēmumu nožēlo Ričards.

Ričards šobrīd aktīvi strādā pie tā, lai informētu tos cilvēkus, kuriem gluži kā viņam iepriekš, trūkst infromācijas par vakcināciju.

"Tā bija visbriesmīgākā un neaizsargātākā sajūta, kāda man jebkad ir bijusi... es nevēlos, lai tā notiktu ar kādu citu. "

Šobrīd vīrietis ir pilnībā vakcinēts pret Covid-19. Lai arī ir pagājis ilgs laiks, kopš viņš ir atveseļojies, Ričards vēljoprojām cieš no slimības izraisītajiem plaušu bojājumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas