VIDEO. Magonei ar bijušo mīlu asa vārdu apmaiņa

tautaruna.lv 2.maijs, 18:00
 
Ekrānšāviņš
Magone kopā ar draudzeni Ilvu raidījumā “Slavenības. Bez filtra” dodas uz Kandavu pakaļ Raimondam, kurš tur ciemojies pie tēta Venta. Lai arī Magone uz tikšanos dodas labā omā, ātri vien atklājas, ka Raimonds pamatīgi klepo, un tas noved pie kārtējās asās vārdu pārmaiņas starp bijušajiem mīlniekiem. Turpinājumā viss kļūst tikai sliktāk – nonācis automašīnā, Raimonds sāk raudāt un atklāj, ka visu dienu nav neko ēdis.

Magone nesaprot, ko īsti iesākt, kam ticēt: “Tētis no rīta atsūtīja man klipiņu - esam ceļā uz Talsiem, braucam uz picu. Bet Raimis raud un saka, ka tētis vispār nekā nav devis ēst, pa ceļam pārdomāja un neveda… aizveda kur citur”. Mazais Raimonds vēlreiz apliecina, ka Vents aizvedis viņu pavisam kur citur, nevis uz picu - uz kaut kādu dīvainu vietu, kur vispār praktiski nekā nav bijis. Tā nu puika visu dienu palicis gan bez ēšanas, gan dzeršanas.
Magonei nav divu domu - ja bērns grib ēst, tad šī problēma ir jārisina! Tā kā mājas vēl vairāku stundu brauciena attālumā, nākas iet pirmajā veikalā un meklēt ko uzkožamu un padzeramu.

Noskaidrot, kad Raimonds atkal varēs paciemoties pie tēta, Magonei gan neizdevās - Vents šo jautājumu nevēlas pat cilāt, jo uzskata, ka ar Magoni neko nav iespējams sarunāt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas