Grēviņš publicē palīdzības lūgumu

tautaruna.lv 13.marts, 4:00
 
Dmitrijs Suļžics/MN
Dīdžejs, radio un televīzijas raidījumu vadītājs Toms Grēviņš ar soctīklu palīdzību uzrunā savus draugus un sekotājus, lai kopīgiem spēkiem palīdzētu Sindijai.
"Attēlā redzamā zīmējuma autore ir divdesmit sešus gadus vecā Sindija, kuru piemeklējusi pamatīga ķibele - ļaundabīgs audzējs - Hodžkina slimība 4. stadijā.
[..]
Pirms pieciem gadiem sāku skriet. Nedaudz vēlāk skriešanu pievienoju labdarības aktivitātēm, kuras katru gadu veicu pirms Ziemassvētkiem. Pienācis mirklis, kad varētu arī aizskriet kaut kur tālāk - esmu morāli nobriedis un šobrīd trenējos leģendārajam Latvijas ultra skrējienam Rīga-Valmiera, kas norisināsies tieši pēc diviem mēnešiem.
Tā kā ar skriešanu līdz šim esmu labdarībai piesaistījis ziedojumus aptuveni 200 000 eiro vērtībā, zinu, ka ar šādu ultra skrējienu varu palīdzēt kādam, kuru plašāka publika nepazīst, kam nav slavenu paziņu, kura palīdzības saucienam līdzcilvēki ir jau atsaukušies, taču nepieciešamās palīdzības fiansiālais apjoms ir tik liels, ka jāsaceļ lielāks troksnis par biklu “lūdzu”.
Gada sākumā, pārlasot “ziedot.lv” palīdzību iniciatīvas, Sindijas stāsts mani uzreiz uzrunāja. Jo Sindijas vienīgā cerība ir zāles, kuru izmaksas ir tik augstas, ka jānotiek ir kādam brīnumam, lai viņas vienīgā cerība nepaliktu tikai un vienīgi cerība.
Es apņemos aizskriet no Rīgas līdz Valmierai, atbalstot Sindiju, taču esmu nolēmis finišēt tikai, ja savāksim viņai nepieciešamos 65 620 eiro. No Rīgas līdz Valmierai jāskrien 107 kilometrus. Tātad viena kilometra vērtība ir 613 eiro un 27 centi. Ja šodien notiktu skrējiens, tad šobrīd Sindijas atbalstam savāktais ziedojumu apjoms man liktu izstāties no sacensībām pēc 31 kilometra. Vai man izdosies tikt līdz galam? Vai Sindijas vienīgā cerība piepildīsies?
Pats šodien Sindijai veicu simbolisku ziedojumu 107 eiro apmērā. Priecāšos, ja nolemsi atbalstīt manu iniciatīvu un palīdzēsi Sindijai! Katra publiskā ziedotāja vārds, kas tiek norādits, veicot ziedojumu “ziedot.lv”, tiks uzprintēts uz īpaša skriešanas krekla, ar ko startēšu sacensībās. Līdz ar to, ja ziedosi, simboliski paņemšu skrējienā tevi līdzi!
Kā ik gadu, ultraskrējiena “Rīga - Valmiera” ietvaros ir vairākas iespējas fiannsiāli atbastīt bērnus no Vidzemes ar kustību traucējumiem," raksta T. Grēviņš.
Ar ierakstu dalījušies jau gandrīz 400 "Facebook" lietotāju. 5. marta rītā no vajadzīgajiem 65 000 saziedoti ir gandrīz 22 000 eiro.

Ekrānšāviņš

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas