Par notikušo Mārča Judža ģimenē ir ko teikt arī viņa bijušajai sievasmātei

tautaruna.lv 13.decembris 2023, 14:00
 
F64
"Ir šausmīgi redzēt, kā viņa juridiskā sieva mērķtiecīgi uzsākusi labi organizētu publisku savu trīs bērnu tēva iznīcināšanas kampaņu mēdijos. Un cik labi tas strādā, jo ir nospiests pareizais taustiņš – „emocionālā un fiziskā vardarbība pret sievieti un māti”," sociālajā vietnē "Facebook" raksta Anita Stikāne, Mārča Judža bijusī sievasmāte
"Man šķiet, ka ir apkaunojoši klusēt, dzirdot melus un nepatiesības par sava mazbērna tēvu. Lai nu ko viņam varētu pārmest, bet vardarbību… nu, nē. Mārci pazīstu vairāk kā divdesmit gadus. Pēc manas meitas un Mārča laulības šķiršanas joprojām uzturam labas, siltas attiecības gan ar viņu, gan viņa māti un tēvu, māsu ģimenēm. Tiekamies, sazvanāmies, dažreiz kopā svinam svētkus, palīdzam viens otram ar padomu, dalāmies priekos un bēdās. Šīs ilgās pazīšanās laikā Mārcis nekad nav bijis vardarbīgs, izrādījis agresivitāti vai kontrolējošu uzvedību pret manu meitu un viņu dēlu ne viņu laulības laikā, ne arī pēc tam. Nav viņam šādu rakstura iezīmju. Tā ir patiesība. Viņš ir ļoti ģimenisks pēc savas būtības, mīl savus bērnus un rūpes par viņu labklājību vienmēr bijušas un ir vissvarīgākās. To es zinu," uzsver Anita Stikāne.
Portāls NRA jau rakstīja, ka pēc Judža sievas Rūtas izteikumiem vietnē "Facebook", grupa "Dzelzs vilks" nolēmusi pārtraukt sadarbību ar grupas bundzinieku Mārci Judzi saistībā ar viņa iespējamo vardarbību pret sievu.

Grupa paziņojumā sociālajos medijos gan norobežojas no publiskajiem pārmetumiem, kas vērsti pret Judzi, jo grupas rīcībā neesot informācijas, kas apsūdzības apstiprinātu. Grupa turklāt akcentē, ka pret Judzi līdz šim vērstās apsūdzības viņa un sievas tiesvedībā tiesas ceļā esot atspēkotas un grupa uzticas Latvijas tiesībsargājošu iestāžu lēmumiem.

Judža dzīvesbiedre Rūta Judze "Facebook" sniegusi garu aprakstu par Judža īstenoto fizisko un emocionālo vardarbību, kā arī norādījusi, ka vairākkārt vērsusies policijā. Vairāk šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas