Miks Dukurs saņem nosodījumu par jaunajām attiecībām

tautaruna.lv 13.decembris 2023, 12:15
 
Dmitrijs Suļžics /MN
Pēc smagas sķiršanās dziedātājs Miks Dukurs jau ceturto mēnesi bauda jaunas attiecības un ir kopā ar zīmola "Bloom Concept" vadītāju Endiju Kalniņu, vēstīts Gitas Vīksnes materiālā "Mīļotās noskata naktsklubā" izdevumā "Privātā Dzīve".

Kā atklāj Endija, abi satiekas kopš septembra. Iepazinās nejauši klubā "Skapis", apmainījās ar kontaktiem, un drīz pēc tam Miks viņu uzaicināja uz savu koncertu.

Nupat dziedātājs Miks Dukurs oficiāli šķīra 11 gadus ilgušo laulību. «Process nebija viegls, tomēr pāris nedēļās tika panākta abām pusēm pieņemama vienošanās, kas attiecas uz alimentiem un dzīvi pēc šķiršanās kā tādu,» paziņoja Dukurs. Viņš atzina, ka attiecību pieredzē šis bija smagākais no soļiem, kuru vajadzējis spert. «Bet šobrīd abi saprotam, ka tas bija nepieciešams. Nu jau izveidojies arī jauns ritms, rūpējamies par abiem bērniem un strādājam pie tā, lai viņi justos labi esošajā situācijā,» pauda Dukurs.

Taujāts, vai jaunajās attiecībās nav meties pārāk ātri, Miks teic, ka saprotot - daļai sabiedrības notikušais ir neliels šoks. "Jūtu nosodījumu par šādu it kā pēkšņu pavērsienu. (..) Kādu laiku jau dzīvoju viens un biju nolēmis, ka pie tā arī pieturēšos, bet tad notika pavērsiens, kuru nebiju gaidījis," par iepazīšanos ar Endiju saka Miks.

View this post on Instagram

A post shared by Miks Dukurs (@miks_dukurs)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas