"Agrāk uz Rīgu braucām atsevišķā vagonā"; Galkins par dzīvi pēc Krievijas pamešanas

tautaruna.lv 19.decembris 2023, 12:15
 
Vladislavs Proškins/F64
Vienā no saviem koncertiem humorists Maksims Galkins atzina, ka viņš ir sācis skaidrāk izjust vajadzību it visā ierobežot savu apetīti.

Galkins, kurš dzimtenē tika atzīts par ārvalstu aģentu, pēc Krievijas pamešanas kopā ar ģimeni kļuva par iecienītāko mērķi krievu dzeltenās preses tenkās. Ņirgāšanās pamatā ir apgalvojums, ka mākslinieks ārzemēs nepelna tik daudz naudas, cik maksāja par viņa jokiem Krievijā, vēsta Glavred.

Un, lai gan kopš 2022. gada februāra Maksims Galkins gandrīz nepārtraukti dodas turnejās pa visiem pasaules nostūriem, tagad viņa ģimene ir sapratusi, ka viņiem būs jādzīvo pieticīgāk, nekā ierasts.

Pats Maksims par to runāja jokojoties vienā no saviem koncertiem. Galkins atzina, ka viņa dzīvesveids ar sievu Allu Pugačovu un abu bērniem ir mainījies. Pugačova to esot nosaukusi par "pliku pa*aļu".

"Protams, dzīve ir mainījusies. Būs nedaudz sliktāk. Iepriekš uz Rīgu braucām ar atsevišķu vagonu. Tas nav tik dārgi, bet mums vienmēr tika nozīmēts atsevišķs vagons. Tagad lidojam biznesa klasē ar Eiropas aviokompānijām. Protams, pēc Aeroflot un Dubai Airlines" tas nav tik šiki," Galkins ar humoru sūdzējās no skatuves.

Lai gan ir skaidrs, ka katrā jokā ir sava daļa patiesības, Galkins vairākkārt teicis, ka nenožēlo savu lēmumu pamest Krieviju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas