Dace Rukšāne atklāj, kas reiz viņu gandrīz nogalinājis

tautaruna.lv 5.oktobris 2023, 0:30
 
F64
Mikrovietnē "X" rakstniece Dace Rukšāne raisījusi līdzcilvēkos diskusiju, atklājot par sevi nezināmu faktu.
Pastāsti par to, kas tevi gandrīz nogalināja. Man tā bija Baltijas jūra. Divreiz,

atklāj rakstniece.

Pēc šīs skaudrās atzīšanās tauta dalās savās atbildēs:

Rihards: "Kalni, reizes trīs un ugunsgrēks, ko pats netīšām dzērumā izraisīju mammas dzīvoklī."

Andris: "Pusdienas, jaukas sarunas restorānā. Nesakosts marinētais šampinjons ieslīdēja rīklē un tur palika. Domāju, ka iedzeršu ūdeni un tas problēmu atrisinās, bet tas malks arī tur pat palika virs šampinjona."

Rudīte: "Armēnijā, dabiskā gāze bez specifiskas smaržas. Gājām mazgāties, kāds pirms mums bija gāzi atvēris un nebija noslēdzis. Tā arī vannā atrubījos, vīrs paspēja atraut durvis uz terasi, bija jau pusģībis. Pliks skrēja meklēt palīdzību pie grupas biedriem."

Ivita: "Jaungada salūts (pēc Maskavas laika), kad sēdēju pie draudzenes viņas istabā 5. stāva dzīvoklī un pieliecos, lai paņemtu žurnālu. Man aiz muguras logā ielidoja neizsprāgusi petarde. Salūts notika istabā. Man bija 15 gadi. Un vēl mana 2. grūtniecība."

Ieva: "Narkomāns pie zagtas automašīnas stūres. Ietriecās pilnā ātrumā cilvēkos tramvaja pieturā. Manis tur vēl nebija, jo,ejot ārā no biroja, iezvanījās telefons. Viss notika acu priekšā."

Inga: "Fiziski - pirmās dzemdības. Un maniaks, kas, kad man bija 19, naktī uzbruka kāpņu telpā - tur visu izšķīra sekundes, būtu man lēnāka reakcija vai sastingtu, nepaglābtos. Un emocionāli - viena šķiršanās. Bet, tad, ja bērns jāizaudzina, tad tur tomēr izdzīvo."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas