Atklāj, ka Keita Midltone patiesībā nav tāda, par kādu izliekas

tautaruna.lv 2.augusts 2023, 2:00
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA
Karaliskais eksperts Valentīns Lovs jaunā intervijā stāsta par Velsas princeses Keitas Midltones raksturu. Pēc viņa teiktā, aiz smaida un izcilām manierēm slēpjas diezgan skarba sieviete.
""Aizkulisēs" viņa ir daudz, daudz stingrāka, nekā mēs domājam," viņš teica. "Viņa ir skaista sieviete, skaisti ģērbjas, mīļi smaida, nodarbojas ar labdarību. Visi domā, ka viņa ir nedaudz viegli ietekmējama."

Lovs sacīja, ka viens no gadījumiem, kad Velsas princese izrādīja savu skarbo temperamentu bija pēc Opras Vinfrijas intervijas ar princi Hariju un Meganu Mārklu, kas tika pārraidīta 2021. gada martā, raksta Spletnik.

Pēc tās britu karaļnams nāca klajā ar paziņojumu, kurā teikts, ka ģimene ir "nobēdājusies" par Harija un Meganas teikto un ir apņēmības pilna visu sakārtot. Paziņojumā bija arī rindiņa "dažas atmiņas par notikumiem var atšķirties", pret ko iebilda daži karaliskās ģimenes locekļi, uzskatot, ka tas varētu izrādīt nepatiku pret Saseksas hercogiem.

Pēc Lova teiktā, tieši Keita stingri iestājās par šīs rindiņas saglabāšanu paziņojumā, tādejādi uzsverot, ka pils nepiekrīt Harija versijai par notikumiem.

Lovs piebilda, ka Midltone labi apzinās, ka "kādu dienu viņa būs karaliene" un "ļoti rūpīgi domā par karaliskās ģimenes kā institūcijas ilgtermiņa izredzēm, spēku un stabilitāti".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas