Skaudrāk vairs nevar pateikt: "Ir bērni, kuri piedzimst ar traģēdiju asinīs…”

tautaruna.lv 2.augusts 2023, 13:15
 
pixabay.com
Edijs Klaišis, kurš aktīvi strādā ar problemātiskiem jauniešiem, lai palīdzētu viņiem izdzīvot un justies kā pilnvērtīgiem sabiedrības pārstāvjiem, savā "X" kontā dalījies ar skaudru atklāsmi: bērni, kuri piedzimst nelabvēlīgā ģimenē starp alkoholu un narkotikām, ir gluži vai nolemti turpināt vecāku dzīvesveidu.

Edijs Klaišisi raksta: "Man kopš vakardienas galvā “sēž” un nedod mieru vienas mūsu jaunietes pateiktais: “Ir bērni, kuri piedzimst ar traģēdīju asinīs…”. Alkohols, narkotikas un visas no tā izrietošās sekas no paaudzes paaudzē…un tu tajā “burbulī” dzīvo. Piedzimsti, audz, pieaudz… Tu it kā neko sliktu neesi izdarījis, bet kaut kādā ziņā jau esi nolemts šajā “burbulī” piedzimstot. Man ir milzīgs prieks par to, ka mums visiem kopā izdodas kaut nelielai daļai šo “burbuļu” jauniešu dot iespēju pārraut šo “traģēdiju asinīs”."

"X" komentētāja Kniipa2, pie kuras uz lauku saimniecību Edijs bija aizvedis meiteni, kas ārstējas no atkarības, piebilst : "Un cik apbrīnojami gaiša, pozitīva un mīlestības pilna viņa ir, pat izejot cauri ellei. Man arī viņa no prāta neiziet. Fantastiska meitene."

Komentārs: "Katrs cilvēks var būt tas pirmais, kurš izkāpj no tās rindas. Ikkatrs, kurš to ir izdarījis, ir kā pierādījums un apsūdzība tiem, kuri saka, ka tas nebija vai nav iespējams."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas