Nikola Krištopane lūdz palīdzību delikātā jautājumā

tautaruna.lv 11.februāris 2022, 19:00
 
Ekrānuzņēmums
Nikola Krištopane "Twitter" lūgusi padomu, kur iegādāties un kā izvēlēties prezervatīvus.

Uzņēmēja Viļa Krištopana meita Nikola Krištopane mikroblogošanas vietnē "Twitter" lūgusi padomu,kā ikur iegādāties un kā izvēlēties prezervatīvus.

Nikola ierakstā pauž: "Nopietns jautājums. Kur pirkt prežus? Vienkārši veikalā pie kases vai seksy style ir kaut kas special, varbūt amazonā? Un sakiet taisnību - ir starpība starp tur rievotiem un vēl nez kādiem? Man ir ļoti maza pieredze un gribu zināt VISU!!!"

Kā atklāj pati Nikola zem ieraksta, komentāros, iemesls šādai interesei ir tas, ka vēlas pāriet no hormonālās kontracepcijas uz šo kontracepcijas veidu, jo domājot par bērnu.

Kāds komentētajs jautājis: "Vai tad bērnu negribat?"

Nikola atbildējusi: "Patiesībā tieši tādēļ pagaidām tiek pāriets uz šo kontracepcijas veidu, lai pēc tam būtu mazāk problēmu. Bet veciem onkuļiem to nesaprast."

Daži no padomiem lasāmi zemāk.

"Rievotie un ne kādi vēl ir jāmēģina un jāskatās - patiks vai nē. Pats galvenais ir pareizi izmēri. Uz paciņām ir rakstīts diametrs un pie kasēm ir tikai standarta vidējie izmēri. Ja vajag mazāku vai lielāku, vajag iet uz citu veikalu. Ja būs nepareizs izmērs, būs čakars."

"Sexy style ir plašāka izvēle izmēros un citās lietās - iesaku sākt tur. Kad atrod, kas der un patīk, tad jau var sūtīt arī no lētākām vietām konkrētos modeļus (vai pirkt pie kasēm, ja kādi no tiem ir īstie)."

"Un pačeko, kādu lubrikantu izmanto. Uz ūdens vai silikona (?) bāzes. Tas otrais neder kopā ar prežiem."

"Ir jāskatās vai nav alerģija no lateksa. Tas arī nedaudz iespaido izvēles brīvību. Bet pie kasēm var atrast to ko vajag. Un nošaut greizi, ja izdomā pamēģināt ko citu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas