"Lūdzu, sakiet, ka tas nav "pa īstam""; soctīklos kritizē Pleša video

tautaruna.lv 11.februāris 2022, 18:30
 
Ekrānuzņēmums
VARAM ministra Artūra Toma Pleša publicētais video par taromātu darbību raisījis jautājumus soctīklu lietotāju vidū.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Artūrs Toms Plešs savā sociālās vietnes "Instagram" profilā publicējis video, kurā iestudēts, kā ministrs telefoniski konsultē kādu meiteni par taromāta darbošanos un taras veidiem.

Video izpelnījies kritiku no sociālo vietņu lietotāju puses gan par kvalitāti, gan saturu. Tiek lēsts, ka video arī redzama plaši apspriestā Pleša padomniece Annemarija Sofija Rukšāne.
"Es domāju, ka visi heiteri (īpaši @IngaSpringe) var tagad kost elkonī, jo pēc šī video noskatīšanās katram ir skaidrs, ka @VARAM_Latvija ministra birojs ir ieguvis raudzes komunikācijas profesionāli un eksperti," raksta kāda "Twitter" lietotāja.
Inga Spriņģe: "Šis izskatās ļoti skumji. Un kādēļ padomniecei, kas saņem algu no valsts, jātaisa reklāma tieši ministram?"

Matīss: "Šis video izskatās ļoti diletantiski. Kā arī (nekā personīga), bet lai nestu ziņu, laba dikcija ir ‘Must have’. Šis ir kas līdzīgs tam, ko filmē mana 5klasniece savam TikTok."

Jānis: "Nu kas tas ir? Tiešām neviens viņam nevar acīs pateikt, ka ir radīts sūds?"

Anonīms: "Jauna meitene, kas dzīvo ar pudelēm aizdirstā pritonā, zvana Plešam, lai noskaidrotu, vai var nodot savas pudeles taromātā."

Oskars: "Lūdzu, sakiet, ka tas nav "pa īstam"!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas