Tīmeklī vētru saceļ Armaņevas vizīte Īrijā; ministrija sniedz komentāru

tautaruna.lv 29.oktobris 2019, 12:45
 
Oksana Džadana/F64 Photo Agency
Kārtējo reizi vētru sociālajos tīklos sacēlusi modes blogere Maija Armaņeva, kura paziņojusi, ka sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju dodas uz Īriju. Tiesa, tie, kuri noskatījušies viņas publikācijas sociālajā tīklā instagram pauduši neizpratni, vai tiešām dāma uz turieni dodas mācīt jauniešiem medijpratību.
Sabiedrisko attiecību speciālists un modes pārzinātājs Deniss Ševeļovs ir viens no tiem, kurš pievērsis pastiprinātu uzmanību Maijas publikācijām. "Man joprojām nav info par IZM un Armaņevas sadarbību. Bet no MA storijiem ir skaidrs, ka tas ir saistīts ar medijpratību, Īrijas Latviešu nacionālā padomi un modes vēsturi un sociālajiem tīkliem," mikroblogošanas vietnē twitter raksta Deniss.

Arī pašas Maijas publikācijas sociālajā tīklā instagram lasāms, ka viņa gan pieminējusi medijpratību, gan paskaidrojusi, ka vadīs nodarbību par modi laika posmā no 1900.-2020.gadam.

Savu atbildi uz konkrētajiem komentāriem par ministrijas sadarbību ar blogeri snieguši arī IZM speciālisti.

"Maija Armaņeva nometnē jauniešiem neformālā gaisotnē vada brīvā laika nodarbības. Par speciālistu piesaisti atbild Īrijas latviešu nacionālā padome. IZM nevar komentēt, kādā kontekstā ar nometnes darbu M.Armaņeva savā Instagram kontā min jauno saturu skolās un medijpratību," uzsver ministrijas pārstāvji.

Šī nav pirmā reize, kad sociālajos tīklos pievērsta plašāka uzmanība modes blogeres Maijas Armaņevas aktivitātēm. Pavisam nesen viņas vārds plašākā kontekstā izskanēja saistībā ar pašmāju kosmētikas ražotāja "Madara" jauno produktu izstrādi un prezentāciju. Toreiz Latvijas Blogeru un Influenceru Asociācijas (LVBIA) vadītāja, dzīvesstila blogere un stiliste Maija Armaņeva apgalvoja, ka uzņēmums piesavinājies viņas ideju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:44

Jaunākās diskusijas