Jarāns stāsta, kāda notikuma dēļ nav spējis pat parunāt

tautaruna.lv 1.jūnijs 2019, 10:50
 
Ekrānšāviņš no video
Aktieris Jānis Jarāns, kurš vairākkārt sevi pierādījis dažādos kultūras projektos, kanāla "STV Pirmā!" raidījumā "Starp mums runājot" pastāstījis, kāda notikuma dēļ uz brīdi pat nav spējis parunāt.

Kā izrādās, tad 2018.gada pavasarī aktieris saņēmis negaidītu zvanu no Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) darbinieces, kura informējusi, ka aktierim pienācis pensionēšanās vecums.

"Kā? Pa kuru laiku? Nupat ar meitenēm skrienu," smejoties saka J.Jarāns.

Tiesa, reiz intervijā "Neatkarīgajai Rīta Avīzei" aktieris neslēpa, ko darīja laikā, kad viņam nebijis pat darba. Izrādās, viņš ik rītu un vakaru lūdza dieviņu, lai iedod darbiņu. «Ja tu viņam palūdz, viņš iedod. Cilvēki tikai nemāk lūgt. Bet, kad viņš man iedeva, tad saķēru galvu - kur tik daudz! Tāpēc arī lūgt vajag ar prātu,» aktieris pasmaida un saka, ka nu jau viņš pat baidās ko lūgt. «Reiz atkal palūdzu un sabira vesels vagons. Spēj tikai to visu izdarīt! Galvenais, lai būtu veselība. Jā, jā, dakteri jau prasa, kad es beidzot aiziešu sirsniņu pārbaudīt. Bet kad es varu aiziet? Rīt mēģinājums, parīt mēģinājums, tad izrāde, tad atkal mēģinājums... Kolēģi jau redz, ka man katru dienu jāapēd piecas sešas tabletes, lai palīdzētu savai sirsniņai. Protams, tas viss prasa arī bišķiņ nervus, taču tos var nomierināt ar kādu glāzīti konjaka vai labu seksu. Muldos tagad...» aktieris nosmej un tad pavisam nopietni saka, ka varētu jau palūgt dieviņam arī jaunu mašīnu, bet viņam nevajag. Tā pati vecā ir laba, mīļa un joprojām kustas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas