Liels paldies! Kāda slimnīcas personāla rīcība pozitīvi pārsteidz

tautaruna.lv 5.maijs 2019, 14:02
 
F64/attēlam ir ilustratīva nozīme
Bieži vien internetā lasāmas sūdzības par mediķu darbu un attieksmi. Uz sūdzību rakstīšanu esam ļoti naski, taču labie vārdi dažreiz paliek skaļi neizteikti.

Taču Raivita S. nolēmusi neklusēt - viņu Tukuma slimnīcā pieredzētais tik ļoti pozitīvi pārsteidzis, ka viņa ar savu stāstu nolēmusi dalīties Facebook.

"Padalīšos ar atmiņā paliekošu attieksmi Tukuma slimnīcas uzñemšanas nodalā. Puikam(4 gadi), neveikli sanāca paslīdēt dušā, kā rezultātā brūce galvā, pēc mūsu ieskatiem šujama. Jau vēls vakars, dodamies uz Tukuma slimnīcu.

Mūs sagaida jau vispirms pie lodziņa sieviete,kura ir vienkārša un ļoti laipna,aprunājamies kā senas paziņas. Mans puika pa to laiku jau ir noraudājies un tētim aptinies ap kaklu.Tad atnāk divas māsiņas,kuras pirmkārt,uzsāk sarunu ar manu bērnu,kā ar vecu draugu,piesola balonus un tikai paskatīties.

Tomēr ir jāšuj. Neieslīgšu detaļās un sīkumos,bet ko es gribu pateikt,ka šīs abas māsiņas principā ar runāšanu,inventāra izrādīšanu,cimdu piepūšanu, pat sava telefona iedošanu, izdarīja savu darbiņu godam!

Nekādas špricēšanas,pietika ar lidokaīna uzpūšanu,lai bērns nejustu sāpes un ļautu brūcīti sadakterēt. Iedeva līdzi pat plāksteri un piepūstu cimdu mājupceļam

Facebook

Ejot ārā viena no māsiņām atnesa Ernestam divas zemenes un diplomu! Mēs ar vīru šokā par tādu attieksmi! Lai šīm abām māsiņām arī turpmāk netrūkst dzīvesprieka un mīlestības pret mazajiem pacientiem!Dane un Laila,sirsnīgs PALDIES Jums abām,jūs esat īstajā vietā!!!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas