"Tā ir neticama traģēdija," kādreizējais Ukrainas iekšlietu ministra vietnieks publicē sirdi plosošu vēsti

tautaruna.lv 14.novembris 2023, 5:00
 
pexels.com
Kādreizējais Ukrainas iekšlietu ministra vietnieks Antons Geraščenko vietnē "X" publicējis skumju vēsti.

"Ukrainas aizstāvis Jurijs Glodans, kura ģimeni 2022. gada aprīlī Odesā nogalināja krievi, gājis bojā frontē.

2022. gada 23. aprīlī, kamēr Jurijs devās uz veikalu, dzīvojamajā ēkā trāpīja Krievijas raķete. Tika nogalināta Jurija trīs mēnešus vecā meita Kira, viņas māte Valērija un vecmāmiņa Ludmila. Pēc ģimenes nāves vīrietis iestājās Ukrainas bruņotajos spēkos. Šajā karā tiek nogalinātas veselas ukraiņu paaudzes, veselas ģimenes. Tas ir īsts genocīds. Visdziļākā līdzjūtība. Tā ir neticama traģēdija," raksta Antons Geraščenko.

Simtiem cilvēki komentāros pauž līdzjūtību un piekrīt - karš iznīcina paaudzes.

Jau ziņots, ka Krievijas raķešu uzbrukumos Odesā 2022. gada 23. aprīlī nogalināti astoņi cilvēki. Bojāgājušo vidū ir Valērija Glodana, viņas trīs mēnešus vecā meita Kira, kā arī Valērijas māte.

Krievijas Aizsardzības ministrija vēstīja, ka uzbrukuma mērķis bijis "loģistikas terminālis kara aerodromā", kurā, pēc Krievijas pārstāvju domām, atradās liela ārvalstu ieroču partija.

Unian, atsaucoties uz Glodanu ģimenes kaimiņiem, raksta, ka sprādziena brīdī dzīvoklī atradās Valērija, viņas meita un māte. Mirušās meitenītes tēvs tajā laikā bija "devies uz tirgu, lai nopirktu pashu [Lieldienām], un, kad atgriezās un redzēja, ka visa ģimene ir mirusi, viņš zaudēja samaņu," izdevumam stāstīja aculiecinieki.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas