Lieni Cipuli pamatīgi izbrīna Hosama Abu Meri jautājums

tautaruna.lv 14.novembris 2023, 0:30
 
Publicitātes foto
Nesen veselības ministrs Hosams Abu Meri apmeklēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu (NMDP) un tikās ar dienesta vadību un darbiniekiem. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) vadītāja Liene Cipule neslēpj, ka viņu pārsteidzis kāds veselības ministra jautājums.

Par vizīti sociālajos tīkloos rakstīja gan Cipule, gan Abu Meri. Iespējams, visspilgtāk no vizītes Cipulei prātā palicis kāds veselības ministra jautājums, kas, pēc pašas teiktā, viņai tika uzdots pirmo reizi.

"Piesātinātas iepazīšanās vizītes laikā apspriedām virkni nozares jautājumu, kas apliecina plašu stratēģisko redzējumu par nozari kopumā un mērķiem strādāt uz pacientu orientētiem integrētiem risinājumiem. Bet pirmo reizi man kāds pajautāja -ko varu darīt NMPD mediķu labā?" raksta Cipule.

Komentētāji uzteic ministra labo gribu, taču aicina par ātru nesacerēties.

"Ir jācer, ka tā ir patiesa ieinteresētība nevis arābu vai Rietumeiropiešu kultūras laipnība, kāda nepiemīta latviešiem, ja viņi nav gatavi solīto pildīt. Labajam nedrīkst beigt ticēt, tomēr par ātru arī nedrīkst sacerēties."

Jau ziņots, ka veselības ministrs Hosams Abu Meri apmeklēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu (NMDP) un tikās ar dienesta vadību un darbiniekiem.

Tās laikā pārrunāti dienesta stratēģiskās attīstības jautājumi, kā arī nepieciešamie uzlabojumi, lai dienests spētu ātrāk un labāk palīdzēt veselībai un dzīvībai kritiskās situācijās gan ikdienā, gan ārkārtas situācijās, vēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas