Amerikānis uzspridzina māju ar sievu, lai apprecētu krievieti

Portāls nra.lv 17.oktobris 2017, 12:32
 
Valsts policija
59 gadus vecais amerikānis Stīvens Piruss, kas, balstoties uz izmeklēšanas datiem, nogalināja sievu un uzspridzināja savu māju, plānoja apprecēt sievieti no Krievijas.

59 gadus vecais amerikānis Stīvens Piruss, kas, balstoties uz izmeklēšanas datiem, nogalināja sievu un uzspridzināja savu māju, plānoja apprecēt sievieti no Krievijas, ziņo NBC, atsaucoties uz tiesas dokumentiem.

Noziegums notika vēl augustā Viskonsinas štatā, Madisonas pilsētā. Kā noskaidrojuši izmeklētāji, vīrietis nošāva savu sievu, pēc tam pagrabā ieslēdza gāzi un uzspridzināja māju, lai noslēptu nozieguma pēdas.

Policija atrada sievietes mirstīgās atliekas un konstatēja, ka viņa nomira vardarbīgā nāvē. Piruss tika arestēts, viņam izvirzītas apsūdzības slepkavībā un ļaunprātīgā dedzināšanā. Policijas nopratināšanā vīrietis paziņoja, ka sieva pati lūgusi viņu nogalināt, jo cieta no depresijas.

Balstoties uz policijas materiāliem, izmeklēšanas gaitā Pirusa mājā tika atrasti sievietes kailfoto. Kā tika noskaidrots, fotoattēlos redzamā sieviete ir Krievijas iedzīvotāja vārdā Olga. Tāpat Pirusa datorā tika atrasta abu cilvēku sarakste, kurā viņi plāno sievietes pārcelšanos uz ASV un gaidāmās kāzas.

Tiek piebilsts, ka Olga viesojās Viskonsinā pirms diviem gadiem, tad arī iepazinās ar Pirusu.

Nākamā tiesas sēde saistībā ar Pirusa lietas sakarā gaidāma 1.novembrī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas