Gulbenes iedzīvotāja: "Prieks" dzirdēt, ka Jūs, deputāti, uz bērnu rēķina tiksiet pie vēl lielākas labklājības

tautaruna.lv 11.janvāris, 0:30
 
Pixabay
"Vienbalsīgi. Palielina algas pašvaldības vadībai, arī deputātiem maksās vairāk" - šāds virsraksts rotā laikraksta "Dzirkstele" titullapu. Gulbenes iedzīvotāji pikti: deputātiem allaž ir atruna - nekam naudas nepietiek, bet, ja jālemj par savas turības vairošanu, nauda allaž atrodas.
Standarta vārdi ,ko dzirdu/dzirdam no Gulbenes novada pašvaldības - NAUDAS NAV!
Skolēniem pusdienas ar līdzmaksājumu vai vecākajās klasēs ar pilnu vecāku finansējumu, DI projekts beidzies, "īpašos bērnus" un bērnus ar piešķirto invaliditāti - neatbalstīs. Pat Z-svētku paciņas lielākie skolēni 1x gadā nav pelnījuši...Toties finansējums IR, lai VIENBALSĪGI tiek palielinātas jau tā ne mazās algas pašvaldības vadītājiem un deputātiem. SKAISTI! BRAVO!
Man "prieks" dzirdēt, ka Jūs, deputāti, uz bērnu "vēdera tiesas" (un ne tikai) rēķina tiksiet pie vēl lielākas finansiālās labklājības.
Es varētu te, FB, Jūs ilgi un dikti kaunināt, pārmest utt., bet jau sen esmu sapratusi - kāda jēga kaunināt un pārmest cilvēkiem, kuriem nav ne ētisku vērtību, ne sirdsapziņas, ne empātijas un sirds vietā akmens?
Nekas, es ticu TAM, kurš tur augšā visu par visiem zin un redz...Un arī lemj...
Un, kā mēdz teikt mans 14gadnieks, karma neizlaiž nevienu adresi," vietnē "Facebook" raksta Marina.

Ekrānšāviņš

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:23

Jaunākās diskusijas