Jolanta Kalniņa: Pret Eviku Siliņu kā personu man nekas nav, bet, ja viņa TV ekrānā pauž klajus melus, man tas nepatīk

tautaruna.lv 29.augusts 2023, 3:30
 
Ekrānuzņēmums/Youtube/Krustpunktā
Īpašā bērna Roberta mamma Jolanta Kalniņa, kura cīnoties ar birokrātiju, iekļuvusi pašreizējās labklājības ministres Evikas Siliņas nemīlamo personu lokā, par ko liecina ministres lēmums J. Kalniņu nobloķēt visos sociālajos tīklos, Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" teic, ka viņai pret Eviku Siliņu kā personu nekas nav, bet...

"Evika Siliņa ir simpātiska sieviete un es nepiekrītu tam, ka tiek kritizēts viņas ģērbšanās stils, matu sakārtojums, un ka tiek apspriestas lietas, kas principā ir apmelošana, jo, kamēr nav faktu, nevar pateikt, vai tā ir bijis vai nav, bet, ja viņa TV ekrānā pauž klajus melus, man tas nepatīk. Viņa ir politiķe. Tas ir ļoti nesmuki. Tāpēc arī tapa šis Facebook ieraksts," raidījumā sacīja Jolanta Kalniņa.

Portāls NRA jau rakstīja, ka J. Kalniņa sestdien Facebook dalījās ar savu sāpi un izmisumu:

"Labklājības ministre vēl pat nav tikusi premjera amatā, bet jau melo tā, ka pat ausis nekustās. Tikko noskatījos TV3 Ziņas, un apstulbu no tādiem meliem!!! Varbūt tomēr taisnība medijos rakstītajam par šīs kundzes intrigantes spējām?" rakstīja J. Kalniņa.

Viņa ierakstā skaidro, ka 2020.gada 15.janvārī tika uzrunāta kļūt par Ramonas Petravicas ārštata padomnieci invaliditātes politikas jautājumos, "jo vienmēr esmu publiski runājusi par bērniem ar īpašām vajadzībām, un problēmām ar kurām saskaras šādu bērnu vecāki. Par šo amatu es atalgojumu nesaņēmu. [...] Siliņa atļāvās ziņās klaji melot, ka viņas kolēģi esot man izskaidrojuši, kas jādara, kad bērns kļūst pilngadīgs - tieši kuri kolēģi man ir ko izskaidrojuši? Uz tikšanos ar viņas padomnieku es neaizgāju, un Viņas Augstība Ministre atteicās tikties, jo esot ārprātīgi aizņemta līdz septembrim. Visu informāciju meklēju pie vecākiem, kuri šo smago procesu paši ir izgājuši, zvanīju uz visiem iespējamajiem telefona numuriem, un neviens LM darbinieks nav ar mani pat runājis," uzsver J. Kalniņa.

J. Kalniņa raidījumā "Krustpunktā" atzīst, ka vairs nevēlas tikties ar Eviku Siliņu, jo tāpat zina, ko pašreizējā ministre un, iespējams, nākotnē - premjere domā par šo situāciju.

J. Kalniņai ir sapnis dēla Roberta 18. dzimšanas dienu atzīmēt publiski pie Ministru Kabineta ar mūziķu piedalīšanos. "Es šajā pasākumā gribu iesniegt valdībai rakstiskā veidā visu to, par ko es runāju un iestājos. Es negribu piketēt vai pieprasīt Saeimas atlaišanu. Lai Saeima strādā, vārda tiešā nozīmē - strādā," teic J. Kalniņa.

Visu interviju var noskatīties šeit:

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:20

Jaunākās diskusijas