Ģimenes atpūta viesnīcā Rīgā pārvēršas murgā

Viktorija Gabrjuna 25.augusts 2020, 7:00
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Liebritānijā dzīvojoša latviešu ģimene ar maziem bērniem, dzimtenē viesnīcā piedzīvo šausminošu negadījumu. Viesnīcas logs izkritis vietā, kur pirms brīža atradies viņu bērns, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Elīna ar vīru un diviem maziem bērniem bieži ceļo un paliek viesnīcās. Līdz šim nekad nav sūdzējusies un viss bijis vairāk vai mazāk labi. Kopā ar ģimeni dzīvo Lielbritanjā.

Apcelojot Latviju, nolēma apmesties Rīgas centra viesnīcā “Viktorija”. Taču, tiklīdz ieradās, sākās ķibeles.

Nebija vietas autostāvvietā viesnīcas pagalmā, taču tas bijis tikai sīkums, salīdzinājumā ar viesnīcas numurā piedzīvoto. Ne no tā, ne šā ar lielu blīkšķi nokritis viesnīcas logs un stikls saplisis lauskās. Turklāt tas noticis vietā, kur pirms īsa brīža bijis mazulis. Par laimi paguvusi viņu paņemt rokās, citādi varētu beigties ļoti bēdīgi.

Viesnīcas vadītājas versija, ka klienti paši logu izņēmuši, nolikuši uz grīdas, atbalstījuši pret sienu un tas nokritis.

Kā kompensāciju par piedzīvoto, viesnīca esot piedāvājusi bezmaksas brokastis. Ģimene to nav izmantojusi un nekādu kompensāciju nevēlas, vien to, lai viesnīca nodrošina, ka telpās var atrasties droši un saved kārtībā logus.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:15

Jaunākās diskusijas