Latvijas iedzīvotāji iegādājas biļetes uz koncertiem un tiek pamatīgi apkrāpti

tautaruna.lv 1.novembris 2018, 17:30
 
F64
Pagājušajā nedēļas nogalē plānotais "Vivaldiano" koncerts tika atcelts divas dienas pirms pasākuma. Savukārt cilvēki naudu par biļetēm tā arī nav atguvuši, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Pēc vairāk nekā mēneša naudas atmaksas vietā piedāvāti ielūgumi uz ”Vivaldiano” koncertu, taču arī šoreiz īstenojās sliktākais scenārijs.

Vairāki cilvēki atklāj, ka samaksājuši ievērojamas summas, lai apmeklētu biedrības ”Jaukie cilvēki” organizētos koncertus. Viena no viņiem ir Elita, kura iegādājās biļetes uz šovasar Rīgā paredzēto tā dēvētās fadu mūzikas karalienes Marizas koncertu. Trīs biļetes izmaksāja 139 eiro. Īsu brīdi pirms koncerta tika paziņots, ka tas nenotiks un nauda par iegādātajām biļetēm tiks atmaksāta.

Pēc vairāk nekā mēneša naudas atmaksas vietā piedāvāti ielūgumi uz ”Vivaldiano” koncertu, taču arī šoreiz īstenojās sliktākais scenārijs.

Koncerta organizatori līdz šim aktīvi komunicējuši sociālajā platformā “Facebook”, taču pēc tam, kad pie viņiem vēršas “Bez Tabu”, lapa nekavējoties tiek izdzēsta.

Biedrības ”Jaukie cilvēki” vadītājs Kirils Busigins atsūta izvērstu e-pasta vēstuli. Pēc tās noprotams, ka biedrības nedienas sākušās jau 2016. gadā, kad kopā ar festivāla ”Kubana” organizatoriem iedzīvojās zaudējumos. ”Ceturtdien uzņēmuma konts tika bloķēts pēc AKKA/LAA iniciatīvas. Kopējā finanšu zaudējumu summa vēl tiek precizēta, bet runa iet par desmitiem tūkstošu,” atklāj pasākumu organizators Busigins.

Patērētāju tiesību aizsardzības centrā norāda, ka sūdzības par konkrēto uzņēmēju saņemtas arī no Lietuvas.

Organizatori, visticamāk, pieteiks maksātnespēju, tādēļ biļešu pircējiem jāpiesaka savas finansiālas pretenzijas, rakstot uz jaukiecilveki@gmail.com.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:41

Jaunākās diskusijas