VIDEO: Zvārdē nodeg galdniecības cehs; īpašnieks izmisīgi lūdz palīdzību

Portāls nra.lv 31.oktobris 2017, 12:24
 
Ekrānšāviņš/Facebook
Zvārdē nodeg galdniecības cehs, kuru būtu jāpaglābj pirms uzkrīt pirmā biezā sniega kārta.

"Vakar vakarā (29.10.2017) ap 20:30 manā galdniecības cehā Zvārdē izcēlās ugunsgrēks, kā rezultātā nodega apmēram 50% - 60% no visas ražošanas ēkas, lielākā daļa iekšā esošo kokmateriālu, ražošanas iekārtas, kā arī saražotā klientu produkcija.

Ugunsgrēkā, ar kuru ugunsdzēsēji cīnījās kādas 3 - 4 stundas, neviens cilvēks nav cietis. Liels Paldies ugunsdzēsējiem, kuri tik operatīvi ieradās uz notikuma vietu un pateicoties viņu drosmei izdevās apturēt uguns izplatīšanos uz pārējo ēkas daļu. Aizdegšanās cēlonis pašlaik nav vēl zināms, bet ticamākā versija ir, ka to izraisīja kāds elektrības vads, kurš ir sācis svilt.

Ugunsgrēka rezultātā pašai ēkai ir nodarīti ļoti lieli bojājumi un pats svarīgākais dotajā momentā ir uzlikt jaunu jumtu pirms iestājās ziema. Diemžēl tikai ar saviem spēkiem (finansiāli) to izdarīt nebūs iespējams un tāpēc Es lūdzu jūsu palīdzību!

Esmu sazinājies ar dažiem cilvēkiem, kuri varētu palīdzēt ar kokmateriālu, lai izveidotu jaunu jumta konstrukciju, bet pats nepieciešamākais noteikti būs jauns jumta segums, un tieši ar to arī būtu nepieciešama vislielākā palīdzība.

Ja jums ir iespēja finansiāli palīdzēt jumta seguma iegādei, Es būtu ļoti pateicīgs. Zemāk pievienoju konta Nr.

Swedbank
LV85HABA0551042734650
Valdis Vīnšteins

Katrs EUR būs ļoti vērtīgs un katrs cents tiks izmantots tikai šim mērķim. Tie, kuri mani pazīst personīgi, zina, ka es nekad neesmu lūdzis palīdzību grūtos brīžos, bet šajā reizē es neredzu citu ceļu," atzīst Valdis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:15

Jaunākās diskusijas