"Neko citu, kā nožēlu, jaunie vilcieni neizraisa"; ļaudis iesmej par ilgi gaidītajiem vilcieniem

tautaruna.lv 27.decembris 2023, 3:00
 
Dmitrijs Suļžics/MN
Pirms nedēļas ar lielu šovu tika pirmajā oficiālajā reisā palaisti pirmie ilgi gaidītie jaunie elektrovilcieni. Jau svētdien ļaudis dusmojās, ka gaidītā jaunā vilciena vietā pienācis vecais, bet tika paziņots, ka viens no vilcieniem saskāries ar tehniskām problēmām.

Problēmas ar jaunajiem vilcieniem ir pamatīgi nokaitinājušas sabiedrību. Situācija ir tik dramatiska, ka kļūst jau smieklīga.

Par to liecina arī cilvēku ieraksti mikroblogošanas vietnē "X": "Vajadzētu izveidot mājaslapu, kurā mēs tiešsaistē varētu sekot 3 vilcienu dzīvei 24/7, nu apmēram kā tiem jūras ērgļiem. Piemēram, šodien mēs laicīgi uzzinātu, ka viens jau sasirdzis un varētu turēt īkšķus par atlikušo divu veselības stāvokli"

Komentētāji ierosina radošus risinājumus: "Un vēl noteikti vajag ziedojumu vākšanu sairgušā ārstēšanai. Auni ir jācērpj neatejot no kases."

"Jā, laba doma un paralēli organizēt talku! Katra mēneša pirmajā svētdienā visi dodas apkopt un remontēt trīs bānīšus. Šādā veidā, gadu gaitā, tiks radīta saikne starp šiem trim bānīšiem un tautu. Ik reiz, kad kāds no trijones nonāks nelaimē, cilvēki steigsies palīgā."

"Bet mājaslapà mēs varētu iesaistīties, dotu padomus utt. Tāds kā tautas projekts!"

"Jā, tur tā štelle Jūs esat nopirkuši vilcienus, kurus tā īsti neviens nav redzējis un izskatās, ka iespēja redzēt būs ļoti maza. Varbūt meistariem vajag padomu, tur twitteris arī varētu būt noderīgs, kopā izštukotu, kā tos dabūt uz riteņiem"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas