Atmaskota krāpniece, kura apgalvo, ka ir Zilā kalna Martas radiniece un redz lāstus

Portāls nra.lv 26.augusts 2017, 10:31
 

2 / 2

Pavisam nesen viņa pārbiedēja manu draudzeni un izspieda no viņas 180 eiro. Pierunāju draudzeni uzrakstīt iesniegumu policijai, bet centra rajona policijā iestāstīja, ka labāk atteikties no prasības ierosināt kriminālprocesu, un draudzene, baidīdamās no aprakstītajām klapatām, parakstīja atteikumu.

Es aicinu cilvēkus Rīgas centrā fotografēt šo krāpnieci darbībā un ziņot policijai. Un nebaidieties no lāstiem! Tie jums nav uzlikti, un arī tā draņķe jums tos uzlikt nevar. Ja kāda "ragana" saka jums lāstus, pastiepiet pret viņu roku, ar plaukstu virzienā uz lādētājas seju un sakiet: "Tev pašai, tev pašai," pārmetiet krustu un ejiet tālāk ar mieru.

Tā man mācīja bērnībā manas pesteļošanā un dziedniecībā ļoti zinošās tantes. Bet vislabākais ir neielaisties sarunās ar šaubīgām ielu prasītājām, neskatīties acīs, iet prom labi ātri. Un, protams, naudas zaudējuma gadījumā, rakstīt policijai iesniegumu, kaut vai aiz solidaritātes pret citām sievietēm, kuras arī var kļūt par upuriem," norāda V. Kilbloka.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas